Dvi klaidos, kurias daro kiekviena bandydama sulieknėti

Kuri iš mūsų nenorėtų lieknesnės figūros ir plokštesnio pilvo? Tad nieko stebėtino, kad žurnaluose ir internete galima rasti be galo daug patarimų, kaip atsikratyti antsvorio.

Tačiau didžiąja dalimi patarimų tenka nusivilti. Todėl atskleisime dvi šokiruojančias klaidas, kurias bent kartą gyvenime esame visos padariusios. Venk šių klaidų ir pagaliau galėsi džiaugtis savo svajonių figūra!

Pirmoji klaida – maitiniesi ne pagal savo amžių

Ką manai apie galimybę valgyti viską be jokių apribojimų, ko tik pageidauji. Be to, viskas, ką suvalgytum, gerintų medžiagų apykaitą ir padėtų riebalus paversti raumenimis? Tai ne fantastika! Įžymybių mitybos specialistai nustato savo klientų medžiagų apykaitos ir kūno ypatybes ir pagal tai parenka maisto produktus, kuriuos vartojant galima atnaujinti ir „iš naujo užprogramuoti“ medžiagų apykaitą.

Štai ką papasakojo Aušra (46 m.): „Prieš dešimt metų buvau gražiai liekna. Bet paskutiniu metu mano fizinė forma tik blogėjo. Negaliu pasakyti kodėl. Priaugau nereikalingo svorio net nevalgydama riebaus, nesveiko maisto! Daug ką išbandžiau – lankiau vandens aerobiką, vasaromis važinėjau dviračiu, vaikščiojau su lazdomis, žiemą – slidinėjau. Negalėčiau teigti, kad antsvoris atsirado dėl per mažo judėjimo. Pamažu pradėjau susitaikyti su mintimi, kad mano amžiuje sulieknėti neįmanoma. Bet vos pradėjus valgyti pagal savo amžių, svoris pagaliau pradėjo kristi!“

Atlik testą ir sužinok, ką turi valgyti, kad pakeistum savo medžiagų apykaitą!

Antroji klaida – ar valgote pagal savo bioritmą?

Gamta kiekvienam iš mūsų yra davusi specialų vidinį laikrodį arba kitaip bioritmą, atsakingą už pagrindinius organizmo procesus. Daug mokslininkų yra rašę apie šį fenomeną, tarp jų ir Zigmundas Froidas. Pritaikius lieknėjimo metodą prie Tavo individualaus bioritmo galima suaktyvinti organizmo procesus ir kiekvieną dieną netekti antsvorio. Net nereikia sportuoti ar badauti. Ir atvirkščiai − jei dieta sudaryta neatsižvelgus į Tavo bioritmą, net dedant visas pastangas svoris nemažės.

Štai ką rašo Kamilė (32 m.), kuri atsikratė antsvorio laikydamasi prie jos bioritmo pritaikytos dietos: „Jau per pirmuosius nėštumo mėnesius nebegalėjau įlįsti į kelnes. Iš viso priaugau 25 kilogramus! Galvojau, kad po gimdymo greitai jų atsikratysiu. Daugelio mėnesių rezultatas – nulis! Labai išgyvenau. Internete siūlė sudaryti lieknėjimo planą. Atsakiau į testo klausimus ir užsiregistravau. Nereikėjo nei sportuoti, nei gerti tablečių. Pirmuosius pokyčius pajutau jau trečiąją dieną, drabužiai tapo laisvesni. Kai pasisvėriau – beveik penkių kilogramų kaip nebūta! Man tai milžiniškas žingsnis pirmyn!”

Kaip tai veikia? Žmogaus organizmas veikia cikliškai, todėl atlikus skaičiavimus minutės tikslumu galima nustatyti, kokiu metu, kiek, kokio maisto Tavo organizmui reikia, kad pasiektum puikių rezultatų ir per trumpą laiką sumažintum antsvorį.

StockholmHealth.com siūlo pagerinti sveikatą – numesk svorio laikydamasi Tau pritaikytos dietos! Tik šiandien, lapkričio 4 d., pirmosioms 50 susidomėjusiųjų dietos plano sudarymą apmokės StockholmHealth (pačiai reikės sumokėti tik 36,95 Lt dydžio registracijos mokestį).

Paspauskite čia – StockholmHealth.com – ir sudarykite savo individualų lieknėjimo planą!

Siekiant apsaugoti informaciją pateikusio asmens teises į privatumą, asmens identitetas pakeistas, paveikslėlis yra iliustratyvaus pobūdžio.

Užsakymo nr.: PT_66290342

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis