Balerinų dieta: per 10 dienų - 10 kg ir jokio alkio

Kartais gerai pasimokyti iš kitų, taip pat ir lieknėjant. Šį kartą skaitytojos atvirai pasakoja apie beprotiškiausius būdus, kuriuos išbandė norėdamos numesti svorio. Vienoms pasiteisino, kitoms - ne.

Savaitės populiariausi straipsniai:
- Kokios spalvos drabužiai pretenduoja tapti karščiausia šio sezono naujiena?
- Moterys po mastektomijos - meniniuose aktuose
- Mankšta žasto sričiai padailinti
- Kaip Beata natūraliais dažais margina kiaušinius

Alinamo darbo dieta

43-ejų Vida iki šiol atsimena prieš 15 metų patirtą košmarą. „Įsidarbinau viename prekybos centre. Darbas prasidėdavo septintą valandą ryto. Dirbdavau iki 15 valandos, kitą dieną – nuo 15 iki 22 valandos. Darbo metu negalėjau nieko valgyti, tik nusipirkti mineralinio vandens.“

Gyvendama tokiu režimu, moteris per pusmetį numetė 15 kilogramų. Tačiau kai pakeitė darbą, grįžo ir svoris.

Balerinų dieta

53-ejų Vilijai mama papasakojo apie vadinamąją balerinų dietą, kuri padėjo per 10 dienų numesti 10 kilogramų.

„Balerinų“ mitybos planas toks: 8 val. – kava be priedų, 11 val. – kiaušinis, 14 val. – 200 g mėsos su daržovėmis, 17 val. – 30 g fermentinio sūrio, 19 val. – stiklinė kefyro.

Dietą išbandžiusi Vilija tikina alkio nejutusi, o svoris krito.

„Svarbu paskui nepersivalgyti“, – sako skaitytoja.

Japonų dieta

43-ejų moteris dietų laikosi nuo paauglystės.

„Ko tik nebandžiau! „Herbalife“ žolelės žadėjo padaryti mane gražuole – nepavyko. Bandžiau savaitę badauti – šį metodą išbandžiusieji tvirtino, kad susireguliuos mityba. Laikiausi Alkinso dietos – po jos priaugau dvigubai. Vyniojo mane į kažkokį purvą – efektu džiaugiausi tik kelias savaites“, – vardija Vilija.

Moteris laikėsi A. Pugačiovos kiaušinių dietos, valgė tik sriubas („išvis nesąmonė“).

„Paskutinioji, kurią išbandžiau ir kuri neblogai suveikė, buvo japonų dieta. Priaugau tik kelis kilogramus“, – savo lieknėjimo patirtimi dalijasi moteris.

Išbandė operacijas

Daugybę įvairiausių dietų yra išbandžiusi ir 37-erių Inga.

„Esu išbandžiusi Badikovos, Chazano ir kitas dietas, – vardija inga. – Prieš 16 metų man nesėkmingai buvo atlikta skrandžio mažinimo žiedu operacija. O neseniai buvo atlikta skandžio apylankos operacija.“ Dabar lieknėju ir džiaugiuosi.

Žaliosios arbatos dieta

19-metės Renatos mama, kaip tikina skaitytoja, gerdama žaliąją arbatą, per 4 savaites atsisveikino su 6 kilogramais.

„Jei norite lieknėti, pats geriausias būdas – rytais gerti žaliąją arbatą, – įsitikinusi Renata. – Tai puikus būdas valyti organizmą.“

Obuolių sidro „dieta“

„Mano lieknėjimo istorija graudi, – iš karto prisipažįsta 24-erių Darja. – Prieš 7 metus svėriau 66 kilogramus. Būdavo sunku bėgioti, jausdavausi aptingusi, pavargusi, nieko nenorėjau. Viena pažįstama patarė išbandyti specialius maisto papildus.“

Darja nusprendė gerti obuolių sidro kapsules. Tačiau vartojo jas ne pagal paskirtį: ne kaip maisto papildą (kaip numatyta), o kaip maisto pakaitalą.

„Taip žaidžiau apie dvi savaites, kol atsitiko nelauktas dalykas: norėdavau valgyti, bet jau nebegalėdavau. Labai skaudėjo pilvą, negalėdavau nieko paimti į burną – iš karto imdavo pykinti“, – liūdną patirtį prisimena mergina.

Ji iš karto liovėsi gerti tabletes, tačiau skrandžio problemas gydėsi ne vieną mėnesį.

Svoris Darjai ėmė kristi tik tada, kai ji pakeitė mitybos įpročius: atsisakė saldumynų, arbatą gėrė be cukraus, baltą duoną pakeitė rugine, stengėsi nevalgyti vakare. Pirmuosius rezultatus mergina pajuto jau po 1–2 savaičių.

Nepasitarus su specialistais ir neįvertinus savo sveikatos būklės, nepatariame eksperimentuoti su savo sveikata ir bandyti jokių dietų. Elkitės su savo kūnu atsakingai!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis