117 kg svėrusi moteris pati rado receptą, kaip be kančių numesti 50 kg

Vilnietė Inga Aukštakojienė kasdien įdėmiai save nužvelgia veidrodyje ir atvaizdas jai labai patinka. Tačiau dar pries kelerius metus trijų vaikų mama nemėgo nei veidrodžių, nei fotoaparato, nes gėdijosi savęs.

„Svėriau 117 kilogramų, tikrai negalėjau patikti pati sau, nors šeima visą laiką palaikė ir kartojo, kad jei jaučiuosi gerai, tai tikrai neturiu kankintis mesdama svorį. Bet aš nesijaučiau gerai“, – laidos „Gyvenimas“ kūrėjams savo istoriją atskleidė Inga.

Ji išbandė įvairiausias dietas, bet nė viena nepadėjo – atsikratyti kilogramai sugrįždavo su kaupu. Būdą atsikratyti antsvorio moteris surado pati. Ir, beje, beveik pusšimčio kilogramų atsikratė visai nesikankindama – nebadaudama, negerdama lieknėjimo piliulių ir neliedama prakaito sporto salėje. Kaip jai tai pavyko?

Atsakymai – šį vakarą LRT gyvenimo būdo laidoje „Gyvenimas“. Jos žiūrovų laukia ir televizijos laidų vedėjos bei ezoterikės Vaivos Budraitytės išpažintis apie tai, kaip ji sulieknėjo aštuoniolika kilogramų ir atjaunėjo dešimtmečiu. Aplinkiniai šiandien jai negaili pagyrų dėl nepriekaištingos išvaizdos, tuo tarpu pati 55-erių žinoma moteris nė neketina slėpti recepto, kuris padėjo pasiekti geresnę gyvenimo kokybę ir būti sveikesnei.

Tuo tarpu žvaigždžių dietologe vadinama gydytoja Jelena Tulčina laidos žiūrovams pateiks nenuginčijamų įrodymų, kad sveikai maitintis ne tik naudinga, bet ir skanu. Ji prieš laidos „Gyvenimas“ kūrėjų kameras nukrovė stalą net ir didžiausią gurmaną sugundyti galinčiomis vaišėmis bei pasidalino šių patiekalų receptais.

J. Tulčina papasakojo ir savo pačios istoriją, kaip ištvėrusi penkias sudėtingas operacijas, ji nutarė daugiau po skalpeliu nesigulti, atsisakyti visų vaistų ir atrasti natūralų būdą likti sveikai. Moteris nesunkiai atsikratė 25 kilogramų, o jos patarimų, kaip tai padaryti, šiandien įdėmiai klauso pramogų ir sporto žvaigždės, verslo bei politikos elito atstovai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis