11 keistų įžymybių valgymo įpročių

N. Cage'as nevalgo kiaulienos, nes jam nepatinka šių gyvulių seksas.

* Nicolas Cage‘as nevalgo kiaulienos todėl, jog mano, kad kiaulių seksas yra negarbingas. Britų laikraščiui „The Sun“ (2010 metais) duotas interviu atskleidžia, jog Cage‘as pasirenka savo valgomą mėsą pagal tai, kokie yra tų gyvūnų poravimosi įpročiai.

„Aš manau, kad žuvys užsiima garbingu seksu. Tą patį galiu pasakyti ir apie paukščius. Na, bet kiaulės – tikrai ne. Taigi, nevalgau kiaulienos. Valgau žuvį ir naminių paukščių mėsą“, – Cage‘as teigė interviu metu.

* Verslo magnatas Howardas Hughes savo darbuotojams liepdavo apvynioti šaukštus nosinaitėmis arba plastikine juosta.

Hughes jau ilgą laiką yra apsėstas švara. Jis pateikia savo darbuotojams labai detalias instrukcijas, kaip reikėtų prižiūrėti namus. Pavyzdžiui, kad viskas būtų iš tiesų švaru, Hughes reikalavo, kad jam skirti valgymo įrankiai, kaip šaukštas, būtų apvyniotas nosinaičių popieriumi ir plastikine juosta. Be to, dar viena nosinė turi būti uždėta ir antram sluoksniui ant plastikinės juostos.

* Renee Zellweger smaguriauja ledų kubeliais keletą kartų per dieną.

Sipa Press/Scanpix
Nors skamba gan siaubingai, tačiau Zellweger viename interviu prisipažino, jog užkandžiauja ledų kubeliais tam, kad pasijustų soti: „Kol gaunu tą pasisotinimo jausmą, tai nėra taip blogai“, – pasakojo žymi aktorė.

* Markas Zuckerbergas 2011 metais valgydavo tik tą mėsą, kurią pats ir nudobė. Žurnalui „Fortune“ jis buvo sakęs: „Šiemet mano asmeninis iššūkis yra būti dėkingam už maistą, kurį kasdien galiu valgyti. Manau, jog daugelis žmonių pamiršta, jog dėl to, kad tu galėtum pavalgyti, kažkas turi mirti. Taigi, mano pagrindinis tikslas prisiminti tai ir būti dėkingam už ką turiu.

Markas Zuckerbergas
Markas Zuckerbergas
RIA/Scanpix
Šiemet beveik tapau vegetaru, nes valgau tik tuos gyvūnus, kuriuos pats esu nužudęs. Kol kas šis potyris einasi neblogai – valgau kur kas sveikiau ir sužinojau nemažai apie žemdirbystę ir gyvulininkystę“.

Visgi, sekančiais metais Zuckerbergas nutarė mesti šią „valgau ką žudau“ dietą.

* Bokso čempionas Lyoto Machida geria savo paties šlapimą.

Jis pradėjo gerti savo šlapimą dėl to, kad taip patarė jam tėvas: „Geriu savo šlapimą kiekvieną rytą – man tai kaip natūralūs vaistai“, – Machida pasakojo braziliškam žurnalui „Tatame“.

* Steve'as Jobs‘as valgė tą patį maistą ištisomis savaitėmis.
Kaip rašo Walter Isaacson‘as Steve'o Jobs‘o biografijoje, Jobs‘as pasirinkdavo tam tikrą maistą, kurį valgydavo ištisas savaites, pavyzdžiui obuolius arba morkas. Vienu metu jis valgė tiek daug morkų, jog jo kūno spalva tapo šviesiai oranžine.

Steve Jobs
Reuters/Scanpix
Jobs‘as manė, jog jo griežta veganiška dieta leidžia netekti kūno kvapo ir dėl tos pačios priežasties jis galėjo maudytis tik vieną kartą per savaitę.

* Rašytojas Stephenas King‘as visuomet valgo sūrio pyragą prieš pradėdamas rašyti.

Prieš prisėsdamas rašyti, King‘as suvalgo gabalėlį sūrio pyrago. Jis niekuomet nevalgo nieko gleivėto arba slidaus: „Tikrai nevalgyčiau austrių“, – sako King‘as, kuomet jo paklausė „Bon Apetit“ žurnalo reporteris. „Tai siaubinga, juk jie slysta per gerklę dar gyvi“.

* Automobilių magnatas Henry Ford‘as valgė žoles iš savo kiemo.

Fordas manė, jog kūnas yra panašus į automobilį, kad tai mašina, kuriai reikia kuro. Su tokiu mąstymu visai nėra keista, jog Ford‘as niekuomet neidavo į prekybos centrus, o vietoj to tiesiog valgydavo žoles iš savo sodo. Jis ypač mėgdavo sumuštinius, įdarytus žolėmis.

* Netgi einant pietauti į restoraną, Hugh'as Hefner‘is visuomet valgo tik tai, kas yra pagaminta Playboy rūmuose.

Hugh Hefner su žmona
Hugh Hefner su žmona
Scanpix
Jeigu jis pakviečia restorane papietauti Playboy modelius, jos gali valgyti bet ką iš meniu, tačiau pats Hefner‘is teigia, kad jo maistas visuomet atkeliauja iš asmeninio jo rūmų šefo: „Modeliai visuomet ką nors išsirenka iš restorano meniu, bet aš valgau tik kepsnius ir keptas bulves iš savo rūmų, taigi, mano pietūs visuomet paruošti.“

* Tyrinėtojas Charles'as Darwin‘as valgė daugumą gyvūnų, kuriuos tyrinėjo. Darvin‘ui buvo taip smalsu, jog jis paragavo ir iguanų, šarvuočių, nandų (stručių), milžiniškų vėžlių ir net pelėdų mėsos.
Kai studijavo Kembridže, jis įstojo į Gurmanų klubą. Šio klubo nariai turėjo tikslą – paragauti kuo daugiau skirtingų retų gyvūnų.

* Fergie kiekvieną dieną išgeria acto. „Glamour“ žurnalo interviu atskleidė, kad grupės „Black Eyed Peas“ dainininkė kasdien paragauja organiško obuolių sidro acto: „Du šaukšteliai. Pastebėjau, jog tai puikiai atsiliepia mano skrandžiui. Pasitikėjau savo treneriu ir dabar dalinuosi šia paslaptimi“.

Reuters/Scanpix
Yra ir daugiau žinomų acto mėgėjų – tai Megan Fox ir Cindy Crawford.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis