Marinuota silkė su citrinų sultimis

Per Adventą silkė - dažnesnis patiekalas ant stalo.

Reikės:

4 sūdytos silkės
1 poras, supjaustytas griežinėliais
50 g krapų

Marinatui:

3 citrinų sulčių
100 ml vandens
150 g „Dansukker” ekologiško cukraus
1 lauro lapelio
5 ml maltų baltųjų pipirų
5 ml grūstų kvapniųjų pipirų
3 česnako skiltelių

Gaminame

Silkių filė gerai nuplaukite, supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į stiklainį kartu su porais ir krapais. Marinatui skirtus produktus sudėkite į prikaistuvį ir užkaitinkite iki virimo. Kai marinatas atvės, supilkite jį į stiklainį ant silkių. Prieš tiekdami, mažiausiai 24 val. palaikykite šaldytuve.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis