Kiaušinių salotos

Tiks ir pusryčiams, ir vakarienei.

2 šaukštai traiškytų garstyčių sėklų
50 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
100 ml 38 % grietinės
50 ml majonezo
6 supjaustyti virti kiaušiniai
100 ml kaparių
50 ml smulkiai supjaustytų krapų
100 ml smulkiai supjaustytų raudonųjų svogūnų
300 ml smulkiai supjaustytos silkės

Garstyčių sėklas įmaišykite į šviesųjį cukraus sirupą. Įmaišykite grietinę ir majonezą. Sudėkite likusias sudedamąsias dalis. Palikite šaldytuve 24 valandoms, kad atsiskleistų skonis. Salotas patiekite su duonele arba duonos traškučiais.

Užsakymo nr.: PT_73088574

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis