Vasariškiems užkandžiams – pikantiška užtepėlė

Asmeniškai man be šios užtepelės užkandžių stalas liktų kažkoks neišbaigtas, be to, ir nuo stalo pradingsta bene greičiausiai. Tinka tepti tiek ant keptos duonos, tiek ant skrudinto batono. Manau, receptas jau daug kam žinomas, skonis pažįstamas iki pat pat… Kai kam priminsiu, o kai kam galbūt tai bus naujas atradimas, skanaus!

Reikės:

3 kietai virtų kiaušinių;
~17 puselių česnaku įtrintos keptos duonos;
70 g fermentinio sūrio;
~2 v.š. majonezo;
2 v.š.krapų;
daaaug česnako;
pagal skonį pipirų, druskos.

Asmeninio albumo nuotr.

Eiga:

* Kiaušinius ir sūrį sutarkuojame burokine tarka. Dedame majonezą, krapus, pagal skonį druskos ir pipirų, įspaudžiame česnako ir viską gerai išmaišome.

Asmeninio albumo nuotr.

* Ragaujame, jei trūksta pikantiškumo, įspaudžiame daugiau česnako, įberiame pipirų. Paruoštą užtepėlę tepame ant duonos, skanaus!

Asmeninio albumo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis