Benediktas Vanagas sukūrė laikrodį šiuolaikinei veikliai moteriai (FOTO)

„Šiuolaikinė, veikli moteris žino kaip ugdyti asmenybes, domisi pasauliu, priima sprendimus, aktyviai dalyvauja socialiniame bei valstybės gyvenime“, – tokį moters apibrėžimą išsakė lenktynininkas Benediktas Vanagas pristatydamas pirmąjį savo vardo laikrodį veikliai moteriai.

Ketvirtadienio vakarą rinktinė publika rinkosi į pirmąjį renginį netrukus atsidarysiančiame viešbutyje „Pacai“. Renginio nepraleido ne tik vakaro dekoru pasirūpinęs floristas Mantas Petruškevičius, bet ir būrys žinomų bei veiklių moterų, tarp kurių – Graikijos ambasadorė Vassiliki Dicooulou, Jolita Vaitlutė, Eglė Daugėlaitė, Redita Dominaitytė ir daugelis kitų.

M.Morkevičiaus nuotr.

Žymiausio Lietuvos lenktynininko partnerystė su lietuvišku laikrodžių gamintoju Vostok Europe prasidėjo prieš penkerius metus. Per tą laiką buvo išleistos net 4 vyriškų Benedikto Vanago laikrodžių kolekcijos: Black Edition, White Edition, Titanium Edition bei Black Edition II.

M.Morkevičiaus nuotr.

„Kai prieš ketverius metus drauge su Benediktu pagaminome pirmąją Black Edition kolekcją, pirmosios partijos laikrodžiai iš 500 vienetų serijos buvo išpirkti per 48 valandas. Tokio anšlago nesame turėję per visą 15 metų trunkančią Vostok Europe istoriją“, – unikalią situaciją prisimena Vostok Europe vadovas Igor Zubovskij.

M.Morkevičiaus nuotr.

Susirinkę renginio svečiai turėjo galimybę pirmieji pamatyti Lietuvoje sukurtą bei pagamintą limituotos serijos moterišką laikrodį.

M.Morkevičiaus nuotr.

„Kvietimuose rašėme, kad, jei ieškotume moters sinonimo, tai būtų – Stichija. Pasirodo, ir Frankas Sinatra yra radęs šių panašumų. Jis teigė: „Tai, kad viesulai yra vadinami moteriškais vardais, liudija apie žmonijos pastabumą“, - mintimis dalinosi B. Vanagas.

M.Morkevičiaus nuotr.

Benediktas Vanagas Black Edition Ladies Design laikrodis, pasak B. Vanago, buvo kuriamas dėl to, kad buvo daugybė pageidavimų dėl tokio kūrinio įgyvendinimo.

Naujame Black Edition laikrodyje tradiciškai dominuoja juoda spalva suderinta su raudonais akcentais. Laikrodis yra atsparus vandeniu, juo galima nerti net į 200 metrų gylį. Specialiai sukurtos lengvai keičiamos trijų stilių apyrankės: tradicinė Black Edition tapusi verstos odos su raudonais kraštais, silikoninė – aktyviai veiklai bei odinė satinuota iškilmingam vakarui.

M.Morkevičiaus nuotr.

Vardinis Benediktas Vanagas Black Edition Ladies Design laikrodis yra limituotos „Vostok Europe“ serijos gaminys. Kiekvienas laikrodis turi išgraviruotą unikalų numerį. Jų bus pagaminta 3000 vienetų.

Vakaro akimirkos:

ELTA nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis