Pavasariniu alsuojantis renginys sutraukė grožio ir mados gerbėjus

Kviestinė publika ir žiniasklaida domėjosi artėjančių vestuvių sezonu.

Į renginį atvyko dainininkė Monika Šedžiuvienė su sūnumi Gabrieliumi ir scenos partneriu, atlikėju Audriumi Janoniu, balerina Kristina Tarasevičiūtė su širdies draugu, aktoriumi Martynu Vaidotu, stilistė Violeta Malevska, iliuzionistas Arvydas Stonys, plaukų meistras Karolis Murauskas, renginių organizatorius Alkas Paltarokas, verslininkė Nora Lapinskienė, vairuojančių moterų asociacijos prezidentė Asta Jonušienė, renginių vedėjas Giedrius Gustas ir kt. Dainomis publiką džiugino atlikėja Miglė Pivoriūnaitė.

Organizatorių nuotr.

Renginio metu buvo pristatyta proginių drabužių kolekcija, prie kolekcijos modelių buvo priderinti autoriniai „FeraHano“ prekinio ženklo įkūrėjos juvelyrės Lauros Motiejūnaitės papuošalai.

Organizatorių nuotr.

„Kiekviena moteris nori jaustis it deivė, o mano darbai tik pabrėžia jos grožį“, – sako L. Motiejūnaitė, renginio metu pristačiusi naujausią „Fera silver" kolekciją, kurią sudaro masyvios apyrankės, kaklo papuošalai bei auskarai, sukurti jungiant sidabrą su plieno bei gintaro pluoštais.

Šventės vietą dekoravusi vestuvių planuotoja ir floristė Inesa Borkovska teigia, kad netrukus prasidėsiantis naujas vestuvių sezonas išsiskirs spalvingumu, ypač dominuos purpuriniai atspalviai, akyse raibs nuo gėlių margumo.

Organizatorių nuotr.

„Tačiau nereikia pamiršti ir klasikos. Šiam vakarui parinkau visada madingą ir elegantišką juodos-baltos spalvų derinį, kurį pagyvinau bundančios gamtos akcentu – pavasariška žaluma“, – sako I. Borkovska.

Organizatorių nuotr.

Renginį vedė ir magišką vakaro nuotaiką kūrė žinomas iliuzionistas bei vienas populiariausių vestuvių vedėjų Mantas Wizard. Į klausimą, kokiomis savybėmis turėtų pasižymėti geras vestuvių vedėjas, M. Wizard atsakė: „Vedėjas turėtų nuoširdžiai mylėti savo darbą ir būti itin atsakingas. Šiai progai neretai žmonės ruošiasi ištisus metus ir nori jaukios ir nepamirštamos šventės. Pora turėtų rinktis vedėją pagal kuriamą atmosferą ir savo pageidavimus – vieniems reikia, kad vedantysis būtų ryškus ir žaismingas, kiti nori išlaikyto ir subtilaus vedimo“.

Pasak profesionalo, per vestuves pagrindinė vedėjo misija būna ne tik koordinuoti renginį, pristatyti pagrindinius jo akcentus, suburti draugėn žmones, bet svarbiausia – juos apjungti bendra pakiliai šventinei nuotaikai.

„Mano atveju svarbu ir smagiai užburti šventę, padovanojant nepaprastą reginį“, – sakė M. Wizard, prisiminęs ir kuriozinių bei linksmų nutikimų, nutikusių per vestuves. Yra buvę ir taip, kad vaikai nuvalgė dalį vestuvinio torto: teko skubiai improvizuoti floristei, skanėstą papuošiant gyvomis gėlėmis. Pasirodymo metu buvo ir elektra dingusi – visi pagalvojo, kad tai iliuzionisto magiško pasirodymo dalis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis