Kovo 12-oji: vardadieniai, astrologija

Kovo dvyliktoji - pirmadienis - 71-oji metų diena (pirmoji 11-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 294 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Darmantė, Galvirda, Galvirdas, Grigalius, Faina, Žostarta, Žostartas, Žostartė, Žostautas, Žostautė.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 06.45, leidžiasi 18.14. Dienos ilgumas - 11.29.

Šiandien - ketvirtoji Mėnulio delčios diena.

Saulė Žuvų ženkle.

***************

Astrologinė prognozė kovo 12-ajai, pirmadieniui

AVINAS. Jeigu būtina, šiandien iš pat ryto tvarkykite dokumentus, kreipkitės į valdžią dėl leidimų, oficialių raštų, patvirtinimų, atsiskaitymų. Neblogai būtų pasikonsultuoti su jums aktualaus klausimo žinovais.

JAUTIS. Iš ryto turėtų gerai sektis. Galbūt nustebins kolega ar pažįstamas iš užsienio arba tiesiog įsisvajosite apie rimtas permainas savo gyvenime. Kita vertus, būsite linkę klysti, jeigu teks rinktis vieną iš kelių pasiūlymų.

DVYNIAI. Šiandien galite kažko atsisakyti dėl to, kad keičiasi aplinkybės. Galbūt nutrūks vilčių nepateisinę santykiai, kils moralinių ir vertybinių dilemų. Galite gauti gerą darbo pasiūlymą.

VĖŽYS. Pirma dienos pusė palanki tarpininkavimui, konsultavimui, dalyvavimui konkursuose, derybose ir t. t. Pavakariais patirsite didesnį aplinkinių nepasitenkinimą, dirglumą ar kitus trikdžius. Pasitelkite kantrybę ir atidumą.

LIŪTAS. Kai kuriems iš jūsų šios dienos įvykiai, įspūdžiai atneš džiaugsmo, praskaidrins kasdienybę. Kitiems tai bus tiesiog įprasta darbo diena. Bet kuriuo atveju nuotaika turėtų būti nebloga, jei pernelyg nesigilinsite į globalines problemas.

MERGELĖ. Rytas turėtų būti šaunus, tad neatidėliokite svarbių reikalų, vizitų. Kažkoks aktualus interesas sukels energijos antplūdį. Tai gali būti susiję su seksualiniu ir kūrybiniu aktyvumu, taip pat stengiantis dėl vaikų, pinigų ar meilės.

SVARSTYKLĖS. Trokšite komforto, prabangos, patogumų. Galbūt kažką rimtai pertvarkinėsite. Tačiau galite išgirsti priekaištų ir pastabų, kad jums, visų pirma, derėtų keisti save, savo elgesį.

SKORPIONAS. Jūsų žodis šiandien turės galią, bus įtaigus, tad savo argumentais galėsite bet ką nuginkluoti. Savo energiją nukreipkite į darbą ir kūrybą, o ne į tuščius plepalus. Antroje dienos pusėje padidės avarijų ir priepuolių tikimybė.

ŠAULYS. Šiandien neblogai tęsite suplanuotą veiklą ir be ypatingų pastangų judėsite pirmyn. Jei vakarop imsite labiau paisyti mylimo žmogaus, vaikų užgaidų nei savo blaivaus proto, jūsų piniginė gerokai suplonės.

OŽIARAGIS. Tai gali būti naujų galimybių diena, kai po ilgų pastangų ims ryškėti rezultatai ar perspektyvos. Visa tai gana trapu, tad nesielkite lengvabūdiškai. Jums turėtų padėti pažįstami žmonės.

VANDENIS. Labai lengva tai, kas padaryta gero, paversti blogiu arba niekais. Gali būti, kad dėl alkoholio ar netinkamų pagundų turėsite problemų. Saugokitės traumų, apsinuodijimo.

ŽUVYS. Tai turėtų būti diena, kuri jums leis geriau suvokti savo galimybes ir perspektyvas. Ji gali būti labai smagi, ypač jei nesate užsidarę tarp keturių sienų ir tenka nemažai bendrauti. Džiugins taiklūs komplimentai.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis