Kas 2018 metais laukia meilėje visų Zodiako ženklų

Vienas iš ženklų, žadančių laimę ateinančiais metais, susiję su tuo, ką pirmą sutiksite po Naujuosius metus skelbiančių laikrodžio dūžių. Sutiksite vyrą – būsit laimingas. O kalbant apie horoskopus, Geltonojo Šuns metai apskritai žada būti neblogi. Taip pat ir širdies reikaluose.

AVINAS

Būkite santūrūs. Jūsų smarkumas gali rimtai apsunkinti santykius. Be to, jūsų partneris, su kuriuo tarsi viskas klostosi puikiai, netikėtai pasirodys kaip infantilus ir ne itin jautrus žmogus. Neskubėkite daryti išvadų, pabandykite išsiaiškinti ir rasti tokio elgesio priežastis. Visiškai įmanoma, kad priežastis slypi jumyse. Ir gera naujiena tiems, kurie neturi nieko bendro su šiomis problemomis. Esate vieniši? Tikimybė, kad šiais metais pakeisite savo statusą į malonesnį, labai didelė.

JAUTIS

Šunys – atsidavę būtybės ir romanai iš šalies jiems tikrai ne prie dūšios. Kitaip tariant, gyventi dvigubą gyvenimą 2018 metais iš esmės bus pavojinga ir kvaila. Meilės šio ženklo atstovams ateinančiais metais ir taip turi užtekti, gal net būti per daug (jeigu tai įmanoma).

Pasistenkite, beje, savo jausmų per daug intensyviai neeikvoti. Ir jeigu jums, kaip sakoma, „nuneš stogą“, nepraraskite visiškai proto. Stenkitės iš pradžių geriau pažinti žmogų ir paskui spręskite, reikalingas jis jums ar ne. Tiksliau taip: ne reikalingas ar ne, o ar būsite su juo laimingi?

DVYNIAI

Saugokitės, Dvyniai, ir taupykite dvasines jėgas – gerąja prasme. Kalbant apie meilę, 2018 metai jums žada pažintį, kuri taps lemtinga. Tik didelis prašymas – atidžiai įsiklausykite į save ir ne mažiau atidžiai išstudijuokite tą, kuris pretenduos į jūsų likimą. Ir dar. Dvigubai atsargiau įsitraukite į kadaise nutraukto romano „perkrovimą“. Taip, suartėjimas su žmogumi iš praeities gali būti labai jaudinantis, tačiau pasistenkite vis gi dažniau spausti stabdžius.

Adobe Stock

VĖŽYS

Jūsų gyvenime artėja permainos. Skamba labai banaliai ir, galimai, neįtikinamai, tačiau nepaisant visko, taip ir yra. Kalba eina apie permainas, kurios ryžtingai keičia įprastą egzistavimą. Tai gali būti didelė meilė, kuri, tiesa, turi visus šansus gyvuoti ne ilgiau metų. Beje, viskas jūsų rankose – jūs galite išsaugoti šį romaną, jeigu tik pasistengsite. Sėkmė virs rankos ir širdies pasiūlymu, nuskambėsiančiu artėjant kitiems Naujiesiems. Kalbant apie tuos, kurie jau atrado laimę poroje, čia patarimas tik vienas: laikykitės vienas kito tvirčiau. Dar jums nesutrukdys bendras reikalas. Tikra to žodžio prasme bendras. Pavyzdžiui, verslas.

LIŪTAS

Po šiuo Zodiako ženklu gimusiems žmonėms rekomenduojama būti labai atsargiems širdies reikaluose. Nesusižavėkite kažkuo akivaizdžiai laikinu, tiesiog praleiskite tai ir neeikvokite savęs. Ir tada jūsų gyvenime atsiras tas, kam jūsų jausmai bus tikrai reikalingi. Neatmeskite galimybės, kad atnaujinsite santykius su buvusia meile, ir, kaip nekeista, šis variantas pasirodys gana sėkmingu. Sakote, kad du kartus į tą pačią upę nebrendama? Brendama, dar ir kaip.

MERGELĖ

Kitaip nei Liūtui, Mergelei kaip tik neverta savęs taupyti. Šio ženklo žmonėms patariama būti atviriems pasauliui, megzti pažintis, pažinti žmones (suprantama, nepraraskite saiko jausmo). Galų gale, paspausite ranką tam, kuris taps jūsų. O tiems, kurie rado savo antrąją pusę, rekomenduojama nedaryti skubotų išvadų ir nenusivilti partneriu, jeigu jis staiga padarė kažkokią klaidą. Galima pagalvoti, kad jūs visada viską darote teisingai.

SVARSTYKLĖS

Pamirškite apie pagundas ir viliones: jeigu turite antrąją pusę, neužmegzkite romano iš šalies. Pirma nutraukite turimus santykius, tada pradėkite naujus. Priešingu atveju viskas grįš bumerangu. Ir prisiminkite, kad 2018 metais širdies reikaluose galima atsipalaiduoti. Viskas vyks savaime ir tada, kada reikia. Vienintelis patarimas: neatsisakykite kvietimų į svečius pas draugus, net jeigu ir labai pavargote. O kas, jeigu ten jūsų laukia siurprizas? Visko gali būti.

Adobe Stock

SKORPIONAS

Mažiau vadovavimo, mažiau griežtumo santykiuose. Elkitės minkščiau, sumažinkite pavydumo laipsnį ir apskritai sekite savo jausmų išraiškas. Skorpionų ateinančiais metais laukia puikūs pasimatymai, kuriuose bus tiek romantikos, kad įprastas skeptiškumas akimirksniu kažkur išgaruos. Nebijokite gyvenimo, nebijokite netikėtų posūkių ir sugrįžimų.

ŠAULYS

Turite susiprasti savo jausmuose. Mylite ar nemylite? Tik sąžiningai. Kaip sakoma, ar to jums reikia? Jeigu reikia – pirmyn be jokių abejonių. Taip pat žinokite, kad susitikimas su anksčiau mylėtu žmogumi gali taip įtraukti, kad jau neišnersite. Atsiduokite šiam jausmui, viskas gali susiklostyti gerai. Bent jau tokia tikimybė yra.

OŽIARAGIS

Jums pavyks sutikti ne šiaip sau meilę, o tikrą draugą. Tiesa, kelyje į šią pasaką gali pasitaikyti kliūčių. Kokių, nepasakysime, tačiau jūs neabejotinai jas pajausite. Kitaip tariant, būkite atidūs. Ir labai prašytume rūpintis savo išvaizda. Ne, tai nereiškia, kad jūs to nedarote. Tiesiog, kad ir kas nutiktų, nepasiduokite nerviniam valgymui antrą valandą nakties. Patikėkite, stresas praeis, o papildomi kilogramai liks.

Adobe Stock

VANDENIS

Žvaigždės skelbia apie meilę pačių romantiškiausių filmų stiliumi. Pamenate juostą „Tegyvuoja meilė“ („Love Actually“)? Kažkuris iš siužetų – tiesiog apie jus. O štai kuris – spręsti jums. Ir dar. Kad ir kaip įsimylėtumėte, nereikia per antrą pasimatymą sakyti, kad svajojate sukurti šeimą. Nesvarbu, kokia forma tai gali nuskambėti. Net jeigu jūsų tiesiai šviesiai to paklaus, tylėkite. Taip reikia.

ŽUVYS

Meilės bus daug, jos bus per akis. Pasistenkite nesiknaisioti savo antrosios pusės praeityje. Visi turėjo įvairių gyvenimiškų situacijų ir kuo mažiau žinosite, tuo geriau miegosite, tiesa? Tie, kurie gyvena santuokoje, gali susidurti su sunkumais, kuriuos sukels reguliarūs nesusipratimai. Stenkitės jūsų santykių temperatūros per daug nenužeminti, nes viskas gali baigtis blogai ir teks skirti daug laiko ir jėgų tam, kad viską grąžintumėte į buvusį lygmenį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis