Ką Christie Brinkley daro, kad atrodytų ne 63-ejų, bet 36-erių

Christie Brinkley (63 m.) modeliu dirbti pradėjo prieš daugiau nei keturiasdešimt metų, tačiau jos oda vis dar švyti, plaukai yra sveiki ir spindintys, o figūra – pavydėtina. Kokia šios gražios moters paslaptis?

JI NESILAIKO DIETŲ

Ch. Brinkley gali pasigirti tobula figūra, tad sunku patikėti, kad ji visiškai nesilaiko dietų... Pasirodo, ji jų atsisakė dar jaunystėje. „Karjeros pradžioje išbandžiau pačias įvairiausias dietas... viską nuo sulčių dietos iki tik vieno maisto produkto dietos, greipfrukto valgymo prieš kiekvieną valgį. Galiausiai supratau, kad vienintelis dalykas, kuris iš tiesų veikia yra gerai subalansuota dieta.“

Christie Brinkley
Christie Brinkley
Vida Press

Į MAISTĄ ŽIŪRI KAIP Į VAISTĄ

Ch. Brinkley labai atidžiai renkasi, ką valgyti, o viename interviu ji atskleidė, jog mano, kad maistas turi didelę galią ir gydytojai pacientams specialius maisto produktus turėtų skirti kaip gydomąją priemonę. Moteris visada seka produktų etiketes ir tiki, jog tai, ką valgome tiesiogiai veikia tai, kaip atrodome. Ji nevartoja produktų ingredientų, kurių nežino, taip pat – produktų, kuriuose yra pridėtinio cukraus, baltų miltų ir per didelio druskos kiekio.

YRA ILGAMETĖ VEGETARĖ

Vegetarizmą Ch. Brinkley laiko vienu geriausių savo gyvenimo sprendimų. Jį moteris priėmė ankstyvoje paauglystėje, pasidomėjusi apie tai, kas vyksta skerdyklose. Moteris iki šiol nevartoja mėsos, o jos dieta varijuoja tarp vegetariškos ir veganiškos. Didelę jos maisto raciono dalį sudaro įvairiaspalviai vaisiai ir daržovės.

Christie Brinkley
Christie Brinkley
Vida Press

NAUDOJA SAVAIMINIO ĮDEGIO KREMĄ

Ch. Brinkley nuomone, geriausias grožio patarimas, kokį ji galėtų duoti yra naudoti apsaugą nuo saulės. Moters nuomone, odos apsauga yra ne mažiau svarbi, nei jos taip pat vertinama teisinga mityba. Tam, kad palaikytų lengvą įdegį, ji naudoja laipsniško įdegio kremą.

RYTĄ PRADEDA NUO VANDENS SU CITRINA

Rytą moteris pradeda nuo intensyvaus gėrimo: į karštą vandenį išspaudžia vienos citrinos sultis, papildo manuka medumi ir kajeno pipirais. Tik išgėrusi stiklinę šio gėrimo ji valgo pusryčius ir geria kavą.

Christie Brinkley
Christie Brinkley
Vida Press

VALGO SOČIUS PUSRYČIUS

Nors nėra prisirišusi prie vieno tipo pusryčių, Ch. Brinkley turi kelis mėgstamiausius variantus. Ji mėgsta avies pieno jogurtą, kurį skanina gervuogėmis, mėlynėmis, avietėmis, papaja, ispaninio šalavijo sėklomis, avižomis ir graikiniais riešutais. Kiti moters favoritai: iš kiaušinių baltymų plaktas omletas su grybais ir špinatais bei skrebutis su avokadu.

KASDIEN ŠVEIČIA VEIDO ODĄ

Kiekvieną dieną Ch. Brinkley pradeda švelniu veido odos šveitimu. Moteris tai daro jau daugiau, nei 40-imt metų. Ji sako, kad idėja kilo perskaičius straipsnį apie tai, kad vyrai atrodo bent penkeriais metais jaunesni už moteris, nes jie kasdien skuta barzdą, o tai kartu nušveičia ir višutinį jų odos sluoksnį.

Christie Brinkley
Christie Brinkley
Vida Press

IŠBANDO GROŽIO INOVACIJAS

Moteris neslepia, kad norėdama išorėje atrodyti taip pat gerai, kaip kad jaučiasi viduje, ji išbandė įvairias grožio inovacijas, taip pat ir procedūros lazeriu, grožio injekcijas. Remdamasi savo grožio rutinos įpročiais, ji sukūrė savo vardo kosmetikos liniją, kurią pati nuolat naudoja.

TIKI OPTIMIZMO GALIA

Ch. Brinkley stengiasi į pasaulį žiūrėti pozityviai ir kad ir kas nutiktų, išlikti optimiste. Viename interviu ji paminėjo, kad teigiamas šypsenos poveikis žmogaus sveikatai buvo įrodytas mokslininkų! Sunku rasti nuotrauką, kurioje moteris plačiai nesišypso, o tai jai akimirksniu suteikia šiltumo ir jaunatviškumo.

Christie Brinkley
Christie Brinkley
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis