3 įpročiai, kurie Mirandai Kerr padėjo įveikti po skyrybų užklupusią depresiją

Verslininkė ir modelis Miranda Kerr (34 m.) iš šalies atrodo visada besišypsanti ir laiminga. Tačiau nutrūkus jos ir aktoriaus Orlando Bloomo (40 m.) santuokai, moterį pradėjo kankinti depresija. Ją įveikti M. Kerr padėjo holistiniai metodai.

M. Kerr gali pasigirti ne tik išskirtiniu grožiu, bet ir puikiai susiklosčiusia karjera. Ji anksti pradėjo modelio karjerą ir šioje srityje greitai sulaukė sėkmės: demonstravo žymiausių dizainerių kolekcijas, pasirodė reklaminėse kompanijose, netgi tapo „Victoria's Secret“ angelu – sudarė kontraktą su žymiuoju amerikiečių apatinio trikotažo prekių ženklu. Šalia šios veiklos moteris pradėjo vystyti savo pačios prekių ženklą ir įkūrė natūralios kosmetikos kompaniją „Kora organics“, kuri taip pat iki šiol veikia labai sėkmingai.

Miranda Kerr su sūnumi
Miranda Kerr su sūnumi
Scanpix

Kurį laiką ji džiaugėsi ir laimingu šeimyniniu gyvenimu – 2010-aisiais modelis susituokė su aktoriumi O. Bloomu, o 2011-aisiais su juo susilaukė sūnaus Flynno. Tačiau tobula laikyta pora susidūrė su santykių problemomis ir vos po trejų metų santuokos nusprendė skirtis. Kaip žurnalui „Elle Canada“ atskleidė M. Kerr, šis įvykis ją smarkiai sukrėtė, o po jo ji paniro į depresiją. Ją įveikti moteriai padėjo įgautos žinios apie holistinį grožį bei mediciną (ji turi holistinės sveikatos specialistės išsilavinimą). Štai keli būdai, kurie M. Kerr padėjo atsigauti po skyrybų.

MEDITACIJA

M. Kerr iš prigimties yra pozityvus ir laimingas žmogus, todėl po skyrybų užklupusi depresija jai buvo labai netikėta. Ji mano, kad būtent meditacija padėjo atkurti psichologinę sveikatą, reikalingą įveikti gyvenimo sunkumams. Kadangi šios praktikos metu išmokstama priimti bet kurią į galvą ateinančią mintį, ją priimti ir paleisti, medituojantis žmogus pradeda jausti šiokį tokį savikontrolės jausmą. „Kiekviena mintis veikia mūsų realybę ir tik pats žmogus gali kontroliuoti tai, kas dedasi jo galvoje,“ – dalijasi ji. Moteris įprato medituoti du kartus per dieną.

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on Mar 17, 2017 at 9:15am PDT

AROMATERAPIJA

Aromaterapija yra kitas M. Kerr rekomenduojamas holistinis būdas palaikyti gerą psichologinę sveikatą: „Eterinius aliejus vertinau ir anksčiau – prieš miegą labai mėgstu naudoti levandų aliejus – tačiau šiuo sunkiu momentu aromaterapijos specialistė man sukūrė specialų mišinį, kuris veikė raminančiai.“ Pirmą kartą panaudojusi šį galingą kompleksą, ji buvo priblokšta užplūdusios pozityvumo bangos. Vėliau rožių, kedro medžio, sandalmedžio ir kvapiųjų kanangų eterinių aliejų mišinį ji įtraukė ir į savo kosmetikos liniją.

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on Mar 27, 2017 at 12:11pm PDT

SĄMONINGUMAS

Moteris sveikai maitinasi, atlieka jogos pratimus bei medituoja, tačiau kartu ji stengiasi nepamiršti gyventi sąmoningai ir į viską, kas vyksta jos gyvenime, reaguoti pozityviai: „Aš supratau, kad viskas, ko reikia, visi atsakymai yra giliai manyje. Tereikia tik atsisėsti vienumoje, įkvėpti, iškvėpti ir priartėti prie tikrosios savęs.“ Ši sąmoningumo praktika padeda suprasti, kad viską galima įveikti – kad ir kaip tuo metu tai atrodo sudėtinga. Pasak M. Kerr taip pat svarbu yra ir nepamiršti už viską, ką gyvenime turi dėkoti. „Dėkingumo jausmas mane lydi tiek prabudus ryte, tiek einant miegoti vakare,“ – sako ji.

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on Feb 27, 2017 at 12:36am PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis