I. Dovydėnaitė pristatė naujausią kolekciją: pasigrožėkite nuostabiais mezginiais (FOTO)

Indra Dovydėnaitė pristatė naujausią, 2017-ųjų metų kolekciją pavadinimu „Silob mis“ arba „Sim bolis”.

I. Dovydėnaitė laikosi tradicijos pristatyti vieną kolekciją per metus. Jos neapleido ir šiemet. Sakrališkoje aplinkoje, Šventos Kotrynos bažnyčioje, skambant styginių instrumentų garsams, susirinkusiems žiūrovams ji parodė savo viziją šiems metams.

Vakaro svečiai:

Portalui moteris.lt dizainerė sakė, kad apie naująją kolekciją ji pradėjo mąstyti vos pabaigusi tą, kuri buvo pristatyta prieš metus, taigi ir kūrybinis procesas, pasiruošimo darbai užtruko tiek pat. Rezultatas – dviejų dalių kolekcija, skirta tiek šaltajam, tiek šiltajam sezonui.

DELFI / Kiril Čachovskij

Šįkart dizainerę įkvėpė darbas su klientėmis. Pasak jos, kiekvienas jos megztas kūrinys yra daugiau nei drabužis, tai – ir emocija, ir palinkėjimas. I. Dovydėnaitė visada ieško tobulybės, apgalvoja kiekvieną siūlą, mazgą, ornamentą ir kurdama jį klientei, jai siunčia palinkėjimą. Būtent todėl naujos kolekcijos suknelėse atsirado įvairiausi simboliai: skirtingų formų gėlės, linijos ir geometrinės figūros, turinčios ypatingą reikšmę.

DELFI / Kiril Čachovskij

I. Dovydėnaitė liko ištikima savo mėgstamai technikai – mezgimui, tačiau šiemet klientėms pasiūlė ir šį tą visiškai naujo – masinės gamybos kolekciją. Ją sudaro penkiolika identiškų, mezgimo mašinomis megztų pilkų suknelių, kurių nuotaiką lengvai keičia skirtingi, įdomiai surišti šalikai.

DELFI / Kiril Čachovskij

DELFI / Kiril Čachovskij

DELFI / Kiril Čachovskij

Po vienos suknelės istorijos sekė šiek tiek labiau tradicinis pristatymas. Čia žiūrovai pamatė tokius kūrybinius sprendimus, kurie ir išgarsino dizainerę. Podiumiu lengvai skriejo jau skiriamuoju jos kūrybos ženklu tapę plonyčiai, lengvi ir labai moteriški mezginiai: suknelės, kostiumėliai, megztiniai.

DELFI / Kiril Čachovskij

DELFI / Kiril Čachovskij

Dominavo šviesios balta, pilkšva, kremo, smėlio spalvos. Ant podiumo pasirodė ir keli ryškūs modeliai, taip dar kartą primindami apie I. Dovydėnaitės talentą tarpusavyje maišyti vaiskias spalvas.

DELFI / Kiril Čachovskij

DELFI / Kiril Čachovskij

Kaip ir įprasta I. Dovydėnaitės kūryboje, naujoji kolekcija buvo švelni, trapi ir moteriška. Abejingų nepaliko ir jaukaus vakaro finalas – skambant gausioms ovacijoms kolekcija buvo užbaigta nuotakos numeriu.

Indros Dovydėnaitės kolekcijos pristatymas
Indros Dovydėnaitės kolekcijos pristatymas
DELFI / Kiril Čachovskij

Visa kolekcija – fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis