Nėriniuoti apatiniai? Pamirškite stereotipus apie tai, kas yra seksualu

Šilkiniai apatiniai, aptempti drabužiai, tolygiai įdegęs kūnas ir miela šypsena? Šiuolaikinius vyrus jaudina kiti dalykai.

Neneigsime – nėriniuoti apatiniai, raudonos lūpos, aptempta suknelė gilia iškirpte ir prisegamos kojinės puikiai atrodo reklaminėje nuotraukoje ar erotiniame trileryje, bet ar tai jaudina vyrus realiame gyvenime? Žurnalo „Elle“ ir portalo „Moteris.lt“ atlikta apklausa parodė, kad kalbėdami apie savo mylimas moteris, vyrai susijaudina visai nuo kitų dalykų.


1. Jokio makiažo ir sutaršyti plaukai


Senų sekso eksperčių patarimus atsikelti anksčiau už vyrą, kad spėtumėte iki jam pabundant pasidažyti, geriau išmeskite į šiukšlių dėžę. Dauguma apklaustųjų tikina, kad juos labai jaudina užsimiegojęs, natūraliai rausvas mylimosios veidas, galbūt net su įspaudu nuo pagalvės ant skruosto ir sutaršyti plaukai, o ne iš pat ryto tušu priteptos blakstienos ir storas kreminės pudros sluoksnis. „Man patinka, kai eidama su manimi į viešumą, mano žmona pasidaro nepriekaištingą makiažą ir šukuoseną, bet pabudęs rytą noriu priglusti prie tikros odos, be baimės išsitepti pudra ar tušu“, – sako 32 metų Orijus.


2. Neįdegusios kūno vietos


Atrodytų, kad tolygiai įdegęs kūnas yra kur kas estetiškesnis, todėl ieškome nuošalios vietelės, kad galėtume pasideginti be liemenėlės ar netgi – be kelnaičių. Gal ir gražu, bet vyrus pasirodo jaudina visai kas kita. Jiems visai patinka tas baltuojantis mūsų užpakalis ir krūtys. „Tamsoje lengviau surasti“, – juokauja vienas. „Man patinka žinoti, kad šias kūno vietas galiu matyti tik aš, o iki tol jos buvo paslėptos nuo visų akių“, – kiek rimčiau priduria kitas. Pasak psichologų, įdegęs kūnas atrodo estetiškai, bet yra pernelyg sportiškas ir tarsi kažkuo pridengtas, o neįdegusios kūno vietos šiame fone atrodo dar nuogesnės, dėl to labiau jaudina.


3. Plazdančios suknelės


Siekdamos sugundyti vyrus, paprastai spraudžiamės į aptemptus drabužius, nes norime išryškinti visus privalumus. Dailūs kūno linkiai išties jaudina, bet tai, kas pernelyg pabrėžiama, ilgainiui pabosta ir netgi ima erzinti. Dėl to vyrams patinka lengvi, plazdantys audiniai, kojas, krūtinę, ar liemenį atidengiantys arba prie jų priglundantys tarsi netyčia. Taip susidaro įspūdis, kad tik tu vienas spėjai užfiksuoti tai, kas paslėpta nuo visų. Be to, pripažinkime – reta iš mūsų gali pasigirti itin tobulomis formomis. Vienaip suknelė atrodo, kai ją matuojiesi prieš veidrodį, įtraukusi pilvą, ir visai kitaip – kai atsipalaiduojame... Taigi nutinka taip, kad aptempti drabužiai, užuot parodę privalumus, tik pabrėžia trūkumus. Lengvi drabužiai leidžia gundyti, net ir neturint tobulos figūros.


4. Akiniai


Vaikystėje kone visos nekenčiame akinių, nes su jais atrodai nuobodi moksliukė, nes jie trukdo žaisti judrius žaidimus ir bučiuotis. Suaugusios juos iškart keičiame kontaktiniais lęšiais, arba paslėpusios akinius rankinuke, markstomės per pasimatymus lyg katės, rizikuodamos neatpažinti ne tik patiekalo lėkštėje, bet ir savo mylimojo. Pasirodo, visai be reikalo. Stilingi akiniai gali ne tik subtiliai pakoreguoti mūsų veido formą, pridengti tamsius paakius ir patiesinti antakių liniją, bet ir suteikti seksualumo. „Man patinka, kai mano žmona užsideda akinius. Tuomet ji tampa panaši į mokytoją arba įmonės vadovę. Iškart atsiranda azartas ją sugundyti“, – sako vyras, kurio žmona nešioja akinius tik retkarčiais. „Nuimti moteriai akinius, prieš bučiuojantis, – labai jaudinantis veiksmas. Jautiesi, tarsi būtum ją nurengęs. Ji tampa tokia švelni ir pažeidžiama“, – sako 28 metų inžinierius Tomas.


Shutterstock


5. Paprasti apatiniai


Šį mitą paneigti turbūt sunkiausia. Perregimi, nėriniuoti, gundantys, juodi ar raudoni, – artėjant reikalams link lovos, tokius apatinius išsitraukiame kaip svarbiausią kozirį. Niekas neneigia, daugumą vyrų tai gundo. Vis dėlto jei moteris su tokiais apatiniais vaikšto kasdien, tai gali pabosti, kaip ir ištisus mėnesius pietums valgomas tortas. Pasimylėti su moterimi, kurios liemenėlė visai nedera prie kelnaičių, o šios yra pasiūtos iš paprasto balto trikotažo, gali būti labai jaudinantis dalykas. Mat akivaizdu, jog toji moteris neketino mylėtis, bet buvo taip užvaldyta aistros, kad jai tapo nusispjauti, ką ji vilki. Kai kurie vyrai sako, kad medvilniniai apatiniai yra malonesni liesti. Kai kurie dievina moteris sportinėmis liemenėlėmis. „Su tokiomis krūtys atrodo natūraliai, o ne dirbtinai sukeltos. Ir ypač gražu, kai pro plonytį audinį prasimuša speneliai“, – tikina vienas iš paprastumo gerbėjų. Na, o vyriški marškiniai vietoj šilkinių naktinių – išvis gundymo klasika.


6. Pyktis


Mamos mus mokė, kad geros, mielos ir nuolat besišypsančios mergaitės – visų berniukų svajonė. Šiandien tuo mus bando įtikti moteriškumo mokyklų guru. Niekas neneigia – bendrauti su besišypsančiu žmogumi visiems maloniau. Be to, moters šypsena glosto vyrų savimeilę, nes jie tiki esą tos geros nuotaikos priežastis, bet nuolat besišypsanti moteris primena plastikinę prisukamą lėlę. Vyrams patinka, kai moteris nebijo supykti. Tai reiškia, kad ji yra temperamentinga ir moka atsiduoti jausmams. Be to, supykusi moteris atrodo panašiai kaip patirianti orgazmą – įraudęs veidas, išsiplėtę vyzdžiai, padažnėjęs pulsas, nevaldoma veido mimika. „Kai mano mylimoji ima trankyti durimis ir šūkauti, man iškart norisi ją parsigriauti į lovą“, – prisipažįsta studentas Aurimas. Svarbiausia šiuo fetišu nepiktnaudžiauti.


7. Puikus apetitas


Net jei laikotės dietos, pasimatyme leiskite sau gerai pavalgyti. Ta, kuri per pietus knebinėja lėkštėje salotos lapą ir vis dūsauja dėl savo figūros, vyrams susižavėjimo nekelia, nes jiems atrodo, kad tokia pat vangi ji yra ir lovoje. Maistas yra toks pat juslinis malonumas kaip ir seksas. Ta, kuri nesiskundžia apetitu prie pietų stalo, geba mėgautis viskuo. Beje, geras apetitas liudija ir gerą sveikatą bei stiprią energiją. Ne veltui, atsirinkdami samdinius, senovėje lietuvių ūkininkai pirmiausia juos sodindavo prie stalo ir žiūrėdavo, ar jie gerai valgo. „Man atrodo, kad savo būsimą žmoną įsimylėjau tą akimirką, kai pietums ji užsisakė kepsnį su krauju ir alaus bokalą“, – prisimena jau 15 metų darniai su žmona gyvenantis žurnalistas Vaidas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis