Kaip šukuosimės rudenį? Naujausios plaukų mados – iš specialistų lūpų

Rugsėjis – tai viena tų datų, kai pažadame sau pradėti ką nors naujo. Vieša paslaptis, kad nauja šukuosena suteikia naujos energijos, veržlumo ir ryžto keisti pasaulį (bent jau savo). Taigi rudens pradžia – tobulas laikas išmėginti naujausias plaukų madas.

„Unison Beauty Lab 4“ meistrių komanda pristatė išskirtinių „Guy Tang“ dažymų ir šukavimų kolekciją, kurioje išvysite naujausias 2017 metų rudens tendencijas.

Maištas ar įvaizdžio energija?

Ryškūs plaukai ar jų sruogos daugumai vis dar kelia asociacijas su paauglystės maištu ar subkultūrų stiliumi. Tačiau visas mados pasaulis kviečia į jas pažvelgti naujai. Ryškios spalvos derinamos su natūralių plaukų spalvų tonais – tai fatališka ekspresijos ir mistikos sąjunga. Profesionalaus plaukų meistro parinktas plaukų dažymas sukurs tobulą pusiausvyrą tarp jaunatviškos energijos ir brandaus moteriško švelnumo.

(Kristinos Sereikaitės nuotr.)

„Nusprendus taip dažyti plaukus, verta kreiptis į profesionalus. Eksperimentuodamos namuose su parduotuvėje pirktais dažais, niekada nežinote, koks bus rezultatas, ir kaip ilgainiui bluks spalva. Profesionalus plaukų meistras spalvas ir jų atspalvius, šaltus ar šiltus tonus tiksliai parenka pagal kiekvieno kliento bruožus, o tendencijas pritaiko individualiai“, – sako viena kolekcijos autorių Deimantė Žižienė.

(Kristinos Sereikaitės nuotr.)

Kai kalbame apie gamtos spalvas, įsivaizduojame žemę, medžius, smėlį, rudenėjančius lapus... Tačiau šį sezoną tendencijų kūrėjus įkvėpė kur kas daugiau gamtos elementų. Plaukų kolorituose nugulė kriauklių perlamutras, o neišsemiamu spalvų derinių šaltiniu tapo saulėlydžio nuspalvinta jūros pakrantė. Šis romantikus, poetus, dailininkus ir kitus kūrėjus žavintis peizažas šį sezoną atvėrė idėjų lobyną ir naujoms plaukų dažymo interpretacijoms.

(Kristinos Sereikaitės nuotr.)

Hologramavimas – naujausia tendencija jūsų plaukams

„Dažymas keliomis pereinančiomis spalvomis vadinamas hologramavimu. Tai naujausia tendencija. Meistrų darbuose galima sutikti įvairiausių interpretacijų – nuo pastelinių iki ryškių spalvų.

(Kristinos Sereikaitės nuotr.)

Jei nekantraujate išmėginti naują plaukų dažymą, tačiau jūsų gyvenimo būdas įpareigoja atrodyti „rimtai“, išmėginkite „paslėptą vaivorykštę“. Taip vadinamas dažymas, kai sruogos nudažomos viduriniame plaukų sluoksnyje. Kolegos net neįtars, kad jūsų galvoje plasnoja vienaragiai, o panorėjusi įsegsite kelis segtukus ir išskleisite tikrąsias savo spalvas. Vieną akimirką jūs tiesiog blondinė, o kitą – mergina su charakteriu!

(Kristinos Sereikaitės nuotr.)

Kaip sulieknėti per kelias valandas

(Kristinos Sereikaitės nuotr.)

Lieknina ar storina ne tik džinsai, bet ir plaukai! Norite dar didesnių skruostų? Nusirėžkite plaukus ties plačiausia jų vieta. Efektas garantuotas! Tačiau jei norite smulkesnio, išraiškingesnio veido, grakštesnės kaklo linijos ir dekoltė, – pasitikėkite plaukų meistrais. Jie išrado plaukų kontūravimo techniką. Ji veikia panašiai kaip makiažas. Tam tikrose vietose patamsintos ar pašviesintos sruogos sutelkia arba nukreipia dėmesį taip išryškindamos gražiausias jūsų veido, kaklo ir dekoltė linijas.

(Kristinos Sereikaitės nuotr.)

(Ne) tobulos bangos

(Kristinos Sereikaitės nuotr.)

Holivudinės garbanos liko Holivude, tegyvuoja natūralios bangos! Ir visai nesvarbu, jos prasideda ties plaukų ilgio viduriu ar visai galuose, sukasi į vieną ar visas 4 (mažiausiai) puses. Jums nebereikia rūpintis tobulo peruko efektu arba likti namuose, jeigu jis nepavyko. Pasaulio mados ikonų šukuosenos skelbia: „nustokite jaudintis dėl savo plaukų ir žvilgčioti į kiekvieną parduotuvės vitriną ar automobilio langą, leiskite plaukams gyventi savo gyvenimą.“

Kirpčiukai

(Kristinos Sereikaitės nuotr.)

Šį sezoną pasaulis išprotėjo dėl Brigitte Bardot kirpčiukų. O kas iš mūsų neturėjome kirpčiukų? Ir kas iš mūsų nebandėme jų atsiauginti? Juk žinome, kad tai įsipareigojimas nuolatiniams pasimatymams su plaukų džiovintuvu ir šukomis kas rytą. Negana to, nusprendusios atsiauginti kirpčiukus įsiveliame į audringą romaną su plaukų segtukais. Veiksmas trunka mažiausiai kelis mėnesius, kol galiausiai turime susitaikyti su keisto ilgio sruogomis. Vis dar norite kirpčiukų? Imituokite kirpčiukus plaukų sruogos ir segtuko pagalba ir vėl grįžkite prie įprasto kirpimo, nors ir per pietų pertrauką!

(Kristinos Sereikaitės nuotr.)

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis