Mados mugėje - nemokamos paskaitos ir ypatingos nuolaidos

Rugsėjo 30 dieną Klaipėdos "Švyturio arenoje" vyksianti mados mugė "Design for life" bus įdomesnė nei bet kada! Nuo apsipirkimo iki paskaitų – paskutinis rugsėjo šeštadienis, be abejonės, taps įsimintinu.

Virš 100 prekės ženklų, naujausios drabužių kolekcijos, stilingiausi papuošalai, iš Latvijos specialiai atvykstantys dizaineriai, kosmetikos priemonės ir visa galybė specialių veiklų bei užimtumo programų, o kur dar nuolaidos ir dovanos – visa tai rasite vienoje vietoje ir dar nemokamai.

Nuo drabužių iki kosmetikos

Nuo 11 iki 16 valandos Klaipėdos miesto gyventojus ir svečius sutrauksianti nemokama mados oazė po savo stogu sukvies virš 100 savo sričių profesionalų. Vienoje vietoje rasite ne tik išskirtinių rankų darbo gaminių, papuošalų, šaunių ir nematytų aksesuarų, naujausių drabužių kolekcijų, avalynės, tekstilės gaminių, prekių vaikams ar interjero detalių, bet ir sulauksite kosmetikos rekomendacijų.

Dizaineriai atveš šaltiesiems sezonams skirtas kolekcijas, kūrėjai siūlys vaikams ne tik drabužius, bet ir aksesuarus, grožio priemonių atstovai rekomenduos, kokius produktus įsigyti rudens-žiemos sezonui. Mugėje rasite ir prekės ženklų iš kaimyninės Latvijos.

Daugiau nei 10 nemokamų veiklų

Iki 16 valandos vyksianti nemokama mados mugė žada išpildyti visus lūkesčius - anot organizatorių, čia kaip niekur kitur stebins ne tik prekės ženklų gausa iš visos Lietuvos bei Latvijos, bet ir galimybė susipažinti su kitokiomis veiklomis. Nuo pat ryto visą "Švyturio areną" užpildys šurmulys ir veiksmas.

Specialius pasiūlymus renginyje teiks sveikatingumo klubas "Impuls", dovanas dalins žurnalai "Cosmopolitan" bei "Moteris". Išskirtine grožio meka taps "Cascada" stendas, kuriame profesionalūs specialistai nemokamai atliks šukuosenas.

Mugės lankytojai nemokamai galės dalyvauti "Laimingų moterų" programoje. Sveikos gyvensenos pagrindai, mankšta, degustacija, zodiako ženklai, moteriški patarimai - iš viso net 9 nemokamos paskaitos, sukurtos moterims, vyksiančios visą dieną.

Mažiesiems renginio svečiams – specialios zonos

Į renginį aktyviai kviečiamos ir visos mamos: nuo 4 iki 17 metų amžiaus jaunimo lauks specialios nemokamos teatro dirbtuvėlės "Aš čia", skirtos kūno, balso, kūrybiškumui, minties raiškos lavinimui, savęs pažinimo ir pasitikėjimo savimi ugdymui. Užimtumo zonoje juos linksmins ir kartu žais "Linksmasis lagaminas".

Visoje erdvėje pasiskirsčiusios veiklos sutrauks nuo didelio iki mažo ir leis paskutinį rugsėjo savaitgalio šeštadienį praleisti tikrai ypatingai.

Nuolaidos ir staigmenos lankytojams

Iš mugės rėmų išaugantis masinis renginys kvies ne tik pasidairyti pirkinių šaltiesiems sezonams, atnaujinti detales spintoje, įkvėpti šviežių idėjų kasdienybei, savęs lavinimui ir tobulėjimui, bet ir teiks specialių nuolaidų.

Kiekvienas renginyje dalyvaujantis dalyvis šiemet įsipareigoja suteikti savo gaminiams nuolaidų, taip skatindamas prekes rinktis vietoje, gyvai pabendrauti su prekės kūrėju ir sulaukti konsultacijų.

O pirkėjų, įsigijusių prekių už daugiau nei 30 eurų, laukia maloni staigmena – specialus slaptažodis, kurį pateikę gausite dvigubus kvietimus į Klaipėdos sveikatingumo klubą "Impuls".

Atsinaujinusio formato ir įvairiausių staigmenų žadantis renginys "Design for life" visų lankytojų lauks rugsėjo 30 dieną nuo 11 iki 16 val. Klaipėdos "Švyturio arenoje". Daugiau informacijos rasite: festivus.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis