Kokia esate žmona pagal Zodiako ženklą?

Ar žinote, kokia esate mergina, partnerė ar žmona? Štai ką apie tai gali pasakyti žvaigždės.

Vandenis: nepriklausoma

Esate draugiška ir atvira naujiems potyriams. Nors ištikima, rūpestinga, palaikanti, per daug rūpinatės dėl visuomenės, tėvų ar vyro lūkesčių. Neįsipareigojate kol nebūnate šimtu procentų tikra, kad vyras jums tinka tobulai. Santuokoje nepakenčiate melancholijos, bijote nuobodaus gyvenimo, todėl ją pajutusi galite pasidaryti nepatikima partnere.

Žuvys: jautri

Esate švelni, miela ir visus esančius aplinkui verčiate jaustis gerai. Tikite meilės stebuklu ir šio tikėjimo neprarandate net patyrusi nelaimingą meilę ar skyrybas. Ieškokite tokios antrosios pusės, kuri jus vertintų ir mylėtų tokią, kokia esate – geraširdišką, kūrybingą ir jautrią. Nors esate mylinti, atsidavusi partnerė, kartais jums reikia laiko sau ir jūsų antroji pusė turėtų tai suprasti.

Avinas: nuoširdi

Esate energingas, aktyvus žmogus, kuris turi tvirtą nuomonę ir nebijo jos išreikšti garsiai. Ši jūsų savybė ryški tiek darbe, tiek santykiuose. Nors esate pragmatiška, kartais be jokios logiškos priežasties galite supykti. Taip pat galite būti labai pavydi. Jūs visada remiate savo partnerio ambicijas ir skatinate jį imtis veiksmų, nes šalia savęs norite turėti sėkmingą vyrą.

Jautis: logiška

Jūs praktiška ir ši savybė būna labai ryški jums mezgant santykius. Nesileidžiate į vienos nakties nuotykius, neužmezgate atostogų romanų ir nesusitikinėjate su netinkamais vyrais. Partnerį renkatės viską apgalvojus ir pasvėrusi už ir prieš. Ieškote finansiškai stabilaus, sėkmingo vyro, tačiau ir pati neatsisakote ambicijų turėti puikią karjerą. Šeimoje esate atsidavusi, ištikima ir kantri.

Dvyniai: drąsi

Esate linksma ir nerūpestinga – dėl šių savybių jums sunku atsispirti. Atrodote pasitikinti savimi, kad ir kur bebūtumėte (net jei viduje jaučiatės nervinga ir niekuo neužtikrinta). Su potencialiu partneriu santykius dažniausiai pradedate nuo platoniškos draugystės – nieko keisto, nes jumis tiesiog smagu būti. Užmezgusi rimtus, ilgalaikius santykius stipriai prisirišate prie savo partnerio, tačiau tai netrukdo toliau gyventi aktyvaus socialinio gyvenimo.

Vėžys: smulkmeniška

Nors jums sunku tuo patikėti (ir tai pripažinti), esate tas žmogus, kuris kitus traukia kaip magnetas. Vos susipažinusi, sugebate užmegzti gilią draugystę ir stiprų ryšį, pirmo pasimatymo metu jau galite kalbėti lyg žmogų pažinotumėte visą gyvenimą. Vis dėlto pesimizmas yra tai, kas amžinai kiša jums koją. Tinkamiausias partneris – žmogus, kuris yra panašus į jus. Tik saugokitės per daug negatyvių, melancholiškų vyrų! Santuokoje esate puiki mama ir šeimai atsidavusi žmona.

Liūtas: žvaigždė

Esate žvaigždė, kuriai atsispirti negali niekas. Mėgstate flirtuoti ir net neįdėdama pastangų dažnai atsirandate dėmesio centre. Iš potencialaus partnerio laukiate išskirtinio dėmesio ir aiškių ženklų, kad jis trokšta su jumis užmegzti santykius. Subtilumu jūsų tikrai nepavyks užkariauti! Nors santykiuose esate labai ištikima, mylinti ir šilta, vis tiek išliekate ta moterimi, kuri pati priima sprendimus ir turi būti gerbiama. Jūs ideali žmona ambicingam vyrui.

Mergelė: altruistė

Jūs esate miela ir darbšti, net į smulkiausius darbus įdedate daug pastangų ir laiko. Neskrajojate padebesiais, esate subrendusi ir protinga, tačiau tuo pačiu metu ir labai jautri ir rūpestinga. Dažnai galvojate apie visus kitus, tik ne apie save, tai galioja ir santykiuose. Atsikratykite nesaugumo jausmo, neturite jokių priežasčių dėl savęs abejoti.

Svarstyklės: moteriška

Jūs žavi, moteriška moteris, spinduliuojanti seksualumą. Tai lemia jūsų populiarumą tarp vyrų. Santykiuose ieškote harmonijos, taigi jums reikia stipraus, atsakingo vyro, kuris jus saugotų ir mylėtų. Nors ir vertinate prabangą ir patogų gyvenimą, neieškote vyro remdamasi logika. Jums svarbiausia, kad vyras būtų protingas, įdomus, o gyvenimas su juo būtų linksmas

Skorpionas: intensyvi

Esate stipri asmenybė ir santykiuose linkusi dominuoti. Jūs energinga ir labai aistringa, niekada nepalaikytumėte paviršutiniškų santykių. Labai rimtai žiūrite į santuoką ir ieškote tokio partnerio, kuris būtų įtakingas ir galingas. Dėl šeimos galite paaukoti visą save, tačiau iš vyro tikėsitės didžiulio susižavėjimo ir pagarbos. Jei jis negali patenkinti jūsų poreikių, greitai su juo atsisveikinsite ir nesižvalgysite atgal.

Šaulys: linksma

Esate išmintinga, labai patraukli, o puikus jūsų humoro jausmas yra viena seksualiausių jūsų savybių. Kiekviename žmoguje stengiatės matyti tik gerą, tai gali sukurti sąlygas kitiems jumis manipuliuoti. Vyrą renkatės tokį, kuris yra panašus į jus – dosnus, nuoširdus žmogus su puikiu humoro jausmu. Santuokoje jūs besąlygiškai remsite savo partnerį, kad ir ką jis sugalvotų.

Ožiaragis: subrendusi

Jūs esate nepriklausoma, racionali ir užsispyrusi, taigi ieškote partnerio, kuris priimtų šias savybes ir nevaržytų jūsų. Santykių pradžioje partnerį gali šiek erzinti jūsų pesimizmas ir snobiškumas, tačiau nugludinus kampus viskas einasi lyg per sviestą. Jūs ta moteris, kuri gali kurti ramų ir taikų šeimyninį gyvenimą, visada palaikote savo partnerį, esate ištikima. Nors atrodote šalta, jūsų širdį sudaužyti nėra sunku, todėl jums reikia švelnaus partnerio.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis