Leonardo Di Caprio: nauja mergina ir naujas vaidmuo

Vienas geidžiamiausių šou pasaulio viengungių 42 metų „Oskaro“ laureatas Leonardo Di Caprio turi silpnybę modeliams. Kalbama, kad jis susitikinėjo su 15 podiumų gražuolių, jų tarpe Helena Christensen, Amber Valletta, Eva Herzigova, Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Toni Garrn ir kitos. Naujoji aktoriaus pasija – 23 metų vokiečių modelis Lorena Rae.

Vos prieš tris mėnesius pranešta, kad Holivudo gražuolis išsiskyrė su manekene Nina Agdal. Aktorius ilgai neliūdėjo. Dabar jam kompanija palaiko Lorena.

Su Nina Agdal
Su Nina Agdal
Vida Press

Pora pastebėta meiliai vakarieniaujanti viename prabangiame Niujorko restorane. Leonardo elgėsi kaip tikras džentelmenas ir pasitikimo savo damą elegantiškai nukeldamas skrybėlę. Liudininkų teigimu, jie atrodė kaip tikri įsimylėjėliai.

Lorena Rae
Lorena Rae
Vida Press

Panašu, kad Di Caprio tiesiog kolekcionuoja modelius. Daugumos jo trumpalaikių romanų herojės – modeliai ir ne bet kokie. Dažnai tai tobulomis kūno formomis išsiskiriančios „Victoria‘s Secret“ manekenės. Susidaro įspūdis, kad aktoriui ir jo pasaulinei šlovei neatsispiria nė viena į kurią jis nusitaiko.

Su Gisele Bündchen
Su Gisele Bündchen
Vida Press

Ne ką mažiau vyrui sekasi ir karjeros plotmėje. Leonardo ruošiasi ambicingam vaidmeniui, apie kurį seniai svajojo. Ką tik pasirašytas kontraktas su kino kompanija „Paramount“, kuri, po aršios kovos su kita kino industrijos gigante studija „Universal“, imasi ekranizuoti vieno žymiausių žmonijos istorijoje genijų Leonardo Da Vinci biografiją.

Vida Press

Panašūs vardų sąskambiai tik dar labiau įkvepia aktorių įsikūnyti į meno genijų. Kalbama, kad mama jį pavadino žymaus dailininko garbei. Filmo scenarijus bus kuriamas pagal netrukus pasirodysiančią Walterio Isaacsono knygą „Leonardo Da Vinci“. Šis autorius garsėja savo biografiniais romanais. Jo knygos apie Steve‘ą Jobsą bei Albertą Einsteiną taip pat paruoštos ekranizacijoms.

Naujoji Leonardo Da Vinci biografija buvo kuriama remiantis jo užrašų knygelėmis bei dienoraščiais. Beje, joje minima, kad dailininkas buvo vegetaras. Tai itin svarbu sveikos gyvensenos aktyvistui Leonanardo Di Caprio. Aktoriaus kontraktuose visada įrašomi punktai, susiję su jo vegetarizmu bei veganiškais pasirinkimais. Jis yra aktyvus aplinkosaugos bei gyvūnų teisių gynėjas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis