9 gražios moterys, kurios nusiskuto galvą plikai

Trumpai skusti plaukai yra ne tik šukuosena, bet ir pareiškimas. Tokią šukuoseną žymios moterys ne kartą rinkosi dėl vaidmenų filmuose, o pastaruoju metu vis daugiau jų plaukus skuta dėl grožio ir mados. Išrinkome 9 gražias ir žymias moteris, kurios vienu ar kitu savo gyvenimo metu nustebino pasirinkusios šią šukuoseną.

KATE HUDSON

K. Hudson (38 m.) yra naujausia žymi moteris, nusiskutusi plaukus plikai. Šviesiais banguotais plaukais garsėjanti aktorė tai padarė dėl vaidmens naujame filme.

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on Jul 26, 2017 at 8:06am PDT

CARA DELEVINGNE

Modelis bei aktorė, C. Delevingne (24 m.) plaukus nusiskuto dėl vaidmens, bet pripažino, kad ši šukuosena jai suteikė laisvės. „Moteriai nereikia plaukų tam, kad jaustųsi graži ar moteriška,“ – sakė gražuolė.

Cara Delevingne
Cara Delevingne
Vida Press

NATALIE PORTMAN

Aktorė N. Portman (34 m.) garsėja subtiliu moteriškumu, tad 2005-aisiais ji apstulbino Kanų kino festivalio lankytojus pasirodžiusi beveik plikai skusta galva. Ji plaukus nusiskuto dėl vaidmens filme.

Natalie Portman 2005-aisiais
Natalie Portman 2005-aisiais
Vida Press

KRISTEN STEWART

K. Stewart (27 m.) su plaukais atsisveikino šių metų pradžioje. Vietoj smakrą siekiančio ilgio rudų plaukų ji pasirinko labai trumpai skustų ir baltai dažytų plaukų šukuoseną.

Kristen Stewart
Kristen Stewart
Vida Press

ZOE KRAVITZ

Aktorė Z. Kravitz (28 m.) skustus ir šviesiai dažytus plaukus pirmiausiai pasauliui parodė „Instagram“ tinkle. Kitaip nei kitos aktorės, ji plaukus nusikirpo ne dėl filmo, bet jau pasibaigus filmavimui.

Zoë Kravitz
Zoë Kravitz
Vida Press

DEMI MOORE

Aktorė D. Moore (54 m.) savo ilgus, žvilgančius plaukus nusiskuto dėl vaidmens filme. Praėjus daugiau nei 20-čiai metų jos pėdomis pasekė ir jos dukra Tallulah Willis, mergina žurnalistams atviravo, kad tokiai šukuosenai įkvėpė būtent tas mamos filmas.

Demi Moore 1996-aisiais
Demi Moore 1996-aisiais
Vida Press

SINEAD O'CONNOR

Turbūt įsimintiniausia visų laikų plikai skustų plaukų šukuosena – airių dainininkės S. O'Connor (50 m.), matyta jos dainos „Nothing compares 2 U“ muzikiniame klipe. Ji plaukus skuta iki šiol.

Sinead O'Connor 1988-aisiais
Sinead O'Connor 1988-aisiais
Vida Press

SOLANGE KNOWLES

Daininkės Beyonce sesuo, taip pat dainininkė S. Knowles (31 m.) nebijo eksperimentuoti tiek su savo plaukais, tiek su savo drabužiais. 2009-aisiais ji plaukus nusiskuto pareiškusi, kad jai nusibodo tiek daug laiko ir pinigų skirti savo plaukams. Dabar dainininkė ir vėl grįžo prie ilgų plaukų šukuosenos.

Solange Knowles 2009-aisiais
Solange Knowles 2009-aisiais
Vida Press

JESSIE J

Dainininkė Jessie J (29m.) pirmą kartą plaukus nusiskuto dėl labdaros, antrą kartą tai buvo kaip naujos pradžios simbolis. „Jaučiau, kad plaukuose buvau prikaupusi daug savo rūpesčių, taigi norėjau jų atsikratyti,“ – aiškino dainininkė.

Jessie J 2013-aisiais
Jessie J 2013-aisiais
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis