Elegantiško "Diner en Blanc" pikniko Paryžiuje akimirkos

"Le Diner en Blanc" atkeliavo iš Paryžiaus, o šiemet elegantiškas piknikas suruoštas jau 29 kartą. Pirmąjį kartu su bičiulių būriu paryžietis François Pasquieras surengė dar 1988 metais.

Vakarienė tapo tarptautiniu renginiu ir gali didžiuotis, jog šiuo metu ji vyksta šešiose žemynuose, 25 šalyse ir daugiau nei 70 miestų.

Nors technologijos pakeitė daug dalykų, bet paties renginio tai nepalietė - jis ir toliau išlaiko savo dvasią, paslaptis, elegantiškumą ir draugystę, o taip pat bendrystę su dalyviais. Visi mielai dalinasi gurmaniškais užkandžiais ir gera nuotaika nuostabiausiose miesto vietose.

Kiekvieno renginio organizatoriai gyvena renginio idėja visus metus, jie tiki ir myli tai, ką daro, tad kiekvienas renginys išties unikalus. Šį kartą kviečiame pasižiūrėti Paryžiuje vykusio pikniko akimirkų.

Beje, nauji Vilniuje rugpjūčio 25 d. vyksiančios „Vakarienės baltai“ dalyviai turėtų suskubti registruotis į laukiančiųjų svečių sąrašą, kurį galima rasti adresu: vilnius.dinerenblanc.com/register

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis