Jennifer Lopez grožio paslaptys. Štai ką ji daro, kad atrodytų ne 47-erių, bet 27-erių

Laikas bėga, tačiau talentingoji J. Lopez (47 m.) visiškai nesikeičia. Atrodo, ši sėkminga aktorė ir dainininkė, dviejų vaikų mama, įminė neblėstančio grožio paslaptį.

Kad išlaikytų švytinčią odą ir liekną figūrą, J. Lopez laikosi kelių taisyklių, tarp kurių: sportuoti, atsisakyti žalingų įpročių, sveikai maitintis ir gerai jaustis. „Aš vis girdėdavau šį posakį: iki 25-erių-30-ties metų tu turi tokį veidą, kokį tau davė Dievas. Po to, tu gauni tokį veidą, kokio nusipelnei. Taigi visada pagalvodavau: jau geriau būsiu gera,“ – portalui redbookmag.com pripažino moteris. Štai kelios taisyklės, kurių laikosi gražioji žvaigždė:

NEVARTOTI APDOROTO MAISTO

Kaip rašo portalas elle.com, J. Lopez visiškai nevartoja apdoroto maisto. Dar daugiau – beveik viskas, ką valgo moteris yra ekologiška. Tipiški jos pietūs yra lašiša ir daržovių salotos. Mėgstamiausios: brokolis, cukinija ir paprika, aplietos „Vinaigrette“ padažu. Taip pat – lapinio kopūsto „kale“ salotos su meksikietišku „questo“ sūriu ir kepintomis moliūgo sėklomis. Vakare J. Lopez renkasi proteiną – kiaulieną arba vištieną, kurią valgo su bolivinės balandos kruopomis arba bulvėmis.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Mar 20, 2016 at 7:13pm PDT

ATSISAKYTI ALKOHOLIO, CIGAREČIŲ IR KOFEINO

Sveiko gyvenimo šalininkė niekada nerūkė, ji nevartoja nei alkoholio, nei kavos. Retais atvejais, kai vis dėlto atsigeria kavos, ji privalo būti be kofeino. Viena priežasčių, kodėl J. Lopez atsisakė šių produktų – jie kenkia odai, ypatingai – brandžiai.

IŠBANDYTI ĮVAIRIAS SPORTO RŪŠIS

J. Lopez turi du asmeninius trenerius, kurie savo žymią klientę treniruoja visiškai skirtingais metodais. Kai būna Los Andžele, ji dirba su Tracy Anderson, žvaigždžių trenere, kuri mėgsta improvizuoti, dirbti su nedideliais svoriais, įvairiais pratimais. Lankydamasi Niujorke J. Lopez sportuoja su treneriu David'u Kirsch'u, kuris garsėja kaip pratimų, atliekamų dirbant su kūno svoriu, šalininkas. Čia J. Lopez užsiima boksu, daro prisitraukimus ir pan.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jun 22, 2017 at 10:01am PDT

NEPERSISTENGTI SU MAKIAŽU

Kadangi yra scenos žmogus, J. Lopez daug laiko praleidžia būdama smarkiai nugrimuota. Būtent todėl moteris laisvu nuo darbo metu nemėgsta dažytis, to nedaro visai arba tik švelniai paryškina natūralų savo grožį. Vienintelė būtina moters grožio priemonė – kremas, saugantis nuo žalingų saulės spindulių.

VISADA NAUDOTI KREMĄ NUO SAULĖS

Turbūt tradicinis, ne kartą iš įvairių žymių moterų lūpų girdėtas patarimas – vengti žalingų saulės spindulių. J. Lopez taip pat laikosi šios taisyklės. „Retai leidžiu laiką saulėje, o kai vis dėlto tenka joje būti, naudoju daug apsauginio kremo,“ – pripažįsta žvaigždė.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on May 17, 2017 at 8:33am PDT

PALAIKYTI VIDINĘ RAMYBĘ

J. Lopez tiki, kad tai, koks esi žmogus atsispindi ir tavo veide. Moteris mano, kad grožis sklinda iš vidaus, taigi jei esi laiminga, spinduliuoji džiaugsmą ir meilę, būsi graži. Žvaigždė stengiasi rūpintis ne tik išore, bet ir vidiniu pasauliu, visada palieka laiko poilsiui. Ji medituoja 20 minučių per dieną ir stengiasi miegoti 10 valandų per parą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis