Svarbiausi vasaros pirkiniai pagal modelį I. M. Andrulytę ir dizainerę E. Paulauskę

Jau visai netrukus, liepos 7-8 dienomis Palangoje, bare „Kablys. Jūra. Kultūra“ įvyks pirmasis „Vasaros Pop up“ renginys. Daugiau nei 50 stilingiausių mados, interjero ir gyvenimo būdo prekės ženklų ilgojo savaitgalio metu susiburs po vienu stogu.

Inovatyviausias mados ir gyvenimo būdo tendencijų renginys „Vasaros Pop Up” jau visai netrukus poilsiautojus pasitiks ir Palangos kurorte. Neatsitiktinai šį kartą tema – nukreipta į atostogas, lengvus ir nevaržančius daiktus bei visus atostogoms reikalingus aksesuarus ar priemones. Apsilankiusieji Palangos „Kablyje” turės išskirtinę galimybę įsigyti garsių lietuviškos mados kūrinių „sample sale“ erdvėje bei turiningai praleisti laiką atnaujintoje vasaros terasoje.

Netrukus prasidėsiančio renginio organizatorės Erika Paulauskė ir Ieva Marija Andrulytė su skaitytojais dalijasi savo pirkinių rekomendacijomis.

E. Paulauskė: „Laisva ir nevaržoma mada tiek paplūdimyje, tiek mieste”

Organizatorių archyvas

„Popup.lt“ iniciatyvos bendraautorė E. Paulauskė tikina, kad „Vasaros Pop Up“ renginio metu lankytojų lauks itin platus vasarai būtinų daiktų pasirinkimas. Pašnekovė savo vasarai renkasi:

- „Kvapų namai“ hidrolatai. „Padės atsigaivinti bei nuostabiai kvepėti bet kur ir bet kada, “ – sako Erika.

Organizatorių archyvas

- „bobriq“ auskarai „Trio“. „Visuomet turiu daug skirtingų auskarų, kuriuos mėgstu keisti pagal nuotaiką ar progą. Pastaruoju metu džiaugiuosi galėdama taip žaisti su „bobriq“ auskarais. Juos galima įsigyti kaip rinkinius arba atskirai – po vieną, “ – dalinasi E. Paulauskė.

- „Skin on Skin“ maudymosi kostiumėlis. „Nėra nieko svarbiau už dailų maudymosi kostiumėlį vasarą, “ – šypsosi Erika.

- „Renata Mikailionytė“ kelnės. „Renkuosi kiek patrumpintas, laisvas ir unisex tipo kelnes. Pastarosios tiek mieste, tiek paplūdimyje atrodys stulbinamai, “ – pataria E. Paulauskė.

Organizatorių archyvas

- „Kristina Kruopenytė“ marškiniai/suknelė surištomis rankovėmis. „Mada neturi varžyti, priešingai – ji pabrėžia asmenybę. Šie marškiniai – geras sprendimas tiek paplūdimio dienai, tiek verslo pietums vasaros terasoje, “ – tikina E. Paulauskė.

I. M. Andrulytė: „Svarbiausia mados detalė vasarą – jūsų žavesys!”

Organizatorių archyvas

Netrukus prasidėsiančiame aktualiausios vasaros mados renginyje Palangoje mintimis apie pirkinius dalijasi ir „Vasaros Pop Up“ bendraautorė I. M. Andrulytė. Modelis, įvairių mados ir grožio iniciatyvų organizatorė šiai vasarai renkasi:

- „The Place“ kaklo papuošalas. „Minimalistinis, jaukus ir vasariškas aksesuaras, “ – sako I. M. Andrulytė.

- „erikahoc“ rankinė.Rankinė man – vienas aktualiausių aksesuarų, todėl man rūpi tiek jos dizainas, tiek funkcija. „erikahoc“ rankinė talpina visus mano dienai būtinus daiktus ir atrodo ypač stilingai prie bet kokios aprangos.“

Organizatorių archyvas

- „Lecler“ veido kaukės. „Skaisti ir sveika veido oda vasarą – svarbiausias moters papuošalas. Renkuosi tik patikrintus produktus. Šiemet atradau „Lecler“ prekės ženklo produkciją, kuri puikiai drėkina ir atstato aplinkos paveiktą veido odą,“ – akcentuoja Ieva Marija.

- „Tadam!“ apyrankė iš „Tiny treat“ kolekcijos. „Labai subtilus ir mielas vasaros aksesuaras. Pirmenybę teikiu smulkiems juvelyrikos dirbiniams, o būtent šis man asocijuojasi su smėliu, jūra ir bangomis. Ar gali būti kas nors vasariškenio? “ – šypsosi Ieva Marija.

Organizatorių archyvas

- Marškinėliai iš „Egyboy“. „Visada žavėjausi drąsios mados kūrėjais. Jų darbų gausu ir mano drabužių spintoje. Šį kartą renkuosi lietuvišką kūrėją ir jo marškinėlius, dekoruotus mados pareiškimais.“

Organizatorių archyvas

„Vasaros Pop Up“ dalyvaus:

Daugau istorijų – jau šią savatę, liepos 7-8 dienomis 12-21 val. vyksiančiame „Vasaros Pop Up“ renginyje Palangoje, Kablys.Jūra.Kultūra, Dariaus ir Girėno g. 13.

Naujienas sekite: www.popup.lt

Užsakymo nr.: PT_75122434

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis