Astrologė Rasa pataria: suknelė pagal Zodiako ženklą

Žvaigždės gali ne tik prognozuoti ateitį, bet ir daryti įtaką asmeniniam stiliui. Astrologė Rasa pataria, kokio stiliaus sukneles reikėtų rinktis kiekvieno Zodiako ženklo atstovėms.

AVINAS

Šio Zodiako ženklo atstovės mėgsta ryškumą ir seksualumą. Jūsų asmenybę puikiai atskleis raudonų tonų suknelės, išryškinančios jūsų figūros privalumus. Jos jums leis sužibėti! Taip pat puikiai tinka vyriško bei sportinio stiliaus drabužiai.

Proenza Schouler
Proenza Schouler
Vida Press

JAUTIS

Jums būdingas prigimtinis grožio ir formų pojūtis. Puikiai save išreikšite dėvėdamos žemės, žolės atspalvių sukneles. Venkite nereikalingų detalių, raukinių. Tegu vilkima suknelė išryškina ir pabrėžia jūsų smėlio laikrodžio formos siluetą, papildomi dekoro elementai tam tik trukdytų.

Paco Rabanne
Paco Rabanne
Vida Press

DVYNIAI

Esate lengvumo ir valiūkiškumo įsikūnijimas. Jūsų asmenybei puikiai tinka visos ryškios spalvos, gėlėti audinių raštai, bohemiškas stilius. Puoškitės laisvais ir jūsų judesių nevaržančiais drabužiais, tegul jie plazda lengvai, lyg vėjas.

Tory Burch
Tory Burch
Vida Press

VĖŽYS

Šio ženklo atstovės – jausmingos ir rūpestingos asmenybės. Jei jūsų Zodiako ženklas – Vėžys, jums puikiai tiks tyra, balta spalva, koralų atspalviai. Kai rinksitės drabužį, ieškokite tokio, kuris suteiktų komforto jausmą. Minkšti ir natūralūs audiniai atskleis jūsų prigimtį ir pabrėš ją.

Antonio Berardi
Antonio Berardi
Vida Press

LIŪTAS

Liūto ženklo atstovės mėgsta žibėti ir traukti dėmesį, jos tai išreiškia per prabangą ir blizgesį. Jei esate Liūto ženklo atstovė, jums puikiai tiks aukso, geltonų ir oranžinių atspalvių audiniai. Vilkimos suknelės modelis turėtų dvelkti prabanga, kurti karališką įspūdį.

Balmain
Balmain
Vida Press

MERGELĖ

Kukli ir praktiška Mergelė puikiai atrodys dėvėdama žemės spalvų ir pilkų tonų drabužius. Kuo mažiau detalių, tuo geriau. Jums ypač tiks uniformos stiliaus suknelės ir sarafanai, kurie per daug neišryškina moteriškų formų. Tik su tokio silueto suknelėmis jausitės gerai.

Christian Siriano
Christian Siriano
Vida Press

SVARSTYKLĖS

Savo elegantišką ir rafinuotą prigimtį atskleisite dėvėdamos prabangias sukneles. Pigus apdaras tik sugadintų jūsų įvaizdį. Svarstyklių ženklo atstovėms puikiai tiks pasteliniai tonai, gėlėti raštai ir romantiškas stilius.

Haider Ackermann
Haider Ackermann
Vida Press

SKORPIONAS

Aistringai ir giliai prigimčiai atskleisti puikiai tinka sodrios raudonos ir juodos deriniai. Skorpiono ženklo atstovės suknelė turi būtinai išskirtinai seksuali, jums labiausiai tiks figūrą išryškinančios, ilgos suknelės. Geriausias įvaizdžio akcentas – natūralios odos diržas.

Jason Wu
Jason Wu
Vida Press

ŠAULYS

Esate iš prigimties keliautoja ir filosofė. Tai puikiai atskleisite dėvėdama bohemiško stiliaus sukneles. Spalvoti raštai, laisvai krentantys sijonai, vėjyje plevėsuojantys raukiniai itin tiks šaulio ženklo atstovėms. Ieškote smagių aprangos akcentų? Išbandykite kaubojiškus batus ir skrybėles.

Blugirl
Blugirl
Vida Press

OŽIARAGIS

Prigimčiai būdingas griežtumas ir sausumas puikiai atsiskleis dėvint juodos, pilkos spalvos drabužius. Labiau mėgstate klasikinį stilių, kuriame nėra nereikalingų puošybos elementų ir užuominų apie seksualumą, taigi jums idealiai tiks biuro stilius.

Loewe
Loewe
Vida Press

VANDENIS

Viskas, kas yra neįprasta, netelpa į žinomus logikos ir standartų rėmus, tobulai tinka jūsų įvaizdžiui. Derinkite nesuderinamus stilius, rinkitės spalvingus audinius. Jūsų įvaizdžiui tiks įdomūs dizaino sprendimai, novatoriškos faktūros.

Peter Pilotto
Peter Pilotto
Vida Press

ŽUVYS

Jūsų prigimtis yra lyg vandenynas: kartais audringas, kartais tykus, visada nenuspėjamas. Tai turėtų atsispindėti ir jūsų įvaizdyje. Labiausiai tiks visi jūros atspalviai: koralų, žalios ir mėlynos spalvų deriniai. Audiniai turėtų būti lengvi ir banguojantys, lyg jūros bangos. Puoškitės natūraliais akmenimis.

Bibhu Mohapatra
Bibhu Mohapatra
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis