Kaip atgaivinti po žiemos papilkėjusią odą?

Po žiemos šalčių ir vargų oda, kaip ir visas organizmas, maldauja vitaminų. Naujausios odos priežiūros ir dekoratyvinės kosmetikos priemonės su vitaminais užtikrins gyvybinių jėgų antplūdį.

VITAMINAS C

Šis vitaminas – nepralenkiamas, ypač atėjus pavasariui, kai norisi atsikratyti per žiemą atsiradusio odos papilkėjimo. Pasižymi antioksidacinėmis ir skaistinamosiomis savybėmis, veiksmingai padeda atkurti ir atgaivinti pavargusią odą. Vitaminas C įsiskverbia į gilius odos sluoksnius ir saugo ją nuo neigiamo laisvųjų radikalų poveikio, senėjimo. Drėkina, suteikia elastingumo.

Vitaminas C
Vitaminas C
Shutterstock

„AA“

Veido priežiūros priemonė „Skin Boost C+“ su vitaminu C (8 proc. koncentracija) – pavargusiai, jautriai ir į alergiją linkusiai odai prižiūrėti. Atgaivina, gerina jos spalvą.


Clinique

Naujoviška odos senėjimą stabdanti priemonė „Fresh Pressed Daily Booster“ leidžia geriau panaudoti jauninamąsias vitamino C savybes. Oro veikiamas šis vitaminas greitai suyra, todėl milteliai maišomi su emulsija tik prieš pat tepant ant odos. Šis 10 proc. vitamino C turintis mišinys lieka veiksmingas 7 dienas. Priemonė akimirksniu suteikia odai gaivumo, o po 4 savaičių kurso akivaizdžiai sumažėja pigmentinės dėmės ir raukšlės.


MULTIVITAMINAI

Geriausia vitaminų savybė yra ta, kad jų poveikis nesikerta, todėl priemonės su multivitaminų (A, E, F, B grupės vitaminų) kokteiliais visada pradžiugins jūsų odą, visapusiškai saugos ją nuo senėjimo proceso ir žalingo aplinkos poveikio.

Multivitaminai
Multivitaminai
Shutterstock

„EO Laboratoirie“

Veido kaukė „Revitalizing Face Mask Vitamin“ su vitaminais A, E, ir F gerina odos būklę, didina elastingumą ir tamprumą. Kaukės sudėtyje yra 99 proc. augalinių medžiagų. Ši priemonė pasižymi šildomuoju poveikiu.


„Kolastyna“

Purškiamas prekių ženklo „Kolastyna“ veido ir kūno savaiminio įdegio losjonas – su vitaminų kompleksu bei kakavos sviestu. Drėkina, saugo odą nuo ankstyvo senėjimo. Įdegis išryškėja per 5 valandas.


„Bourjois“

Kreminė pudra „Healthy Mix“ su vitaminais C, E ir B5 atgaivina veido spalvą, suteikia spindesio. Drėkina 24 valandas. Priemonės sudėtyje esantys pigmentai su apvalkalu užtikrina nepriekaištingą iki 16 valandų išliekantį makiažą.


„Natur Vital“

Plaukų losjonas „Hair Loss Tonic Treatment“ su vitaminais A, B3, E, F, H, provitaminu B5, fitoaktyviuoju komplesu, ženšenių ir apynių ekstraktais maitina, saugo, palaiko neutralią galvos odos būklę, stiprina plaukus, lėtina jų iškritimo procesą, taip pat stiprina augančius plaukus. Gydymo kursas – 3 kartus per savaitę 6 savaites.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis