Ir amžinai įsimylėjusiems, ir meile netikintiems

„Meilė etc.“ – išskirtinai pozityvių jausmų albumas, parašytas bendražmogiška ir visiems lengvai suprantama meilės kalba.

Justinas Kisieliauskas „Meilė etc.“

Justinas Kisieliauskas, būsimasis ekonomikos mokslų daktaras, griaudamas stereotipus savo pirmąją knygą išleidžia ne skaičių, bet jausmų pagrindu. „Skaičiai nelabai romantiški, o mes juk žmonės...“ – apie talento jautriai rašyti ir mokslinio darbo konflikto vaisių šmaikščiai atsiliepia jaunasis menininkas.

Savo kūrybos paprastumu, savumu, gilumu ir jaukumu tūkstančius gerbėjų socialiniuose tinkluose žavintis Justinas teigia: „Tikiu, kad esu dalis naujai gimstančios, šiuolaikiškos, daug kritikos ir liaupsių pelnančios, į standartus netelpančios maištingos jauno rašytinio meno kartos dalis.“

Skaitytojų skatinamas, Justinas patikėjo, kad sielos bedugnes gali paliesti pasitelkęs ne tik socialinius tinklus, o ir realią knygą. „Šiuo atžvilgiu esu senamadiškas ir netikiu, kad kažkas gali pakeisti knygos viršelio kvapą ar prisilietimo prie puslapio briaunos pojūtį“, – įvardydamas dar vieną argumentą sudėstyti mintis į pirmąją knygą pavadinimu „Meilė etc.“, teigia autorius.

„Meilė etc.“ – išskirtinai pozityvių jausmų albumas, parašytas bendražmogiška ir visiems lengvai suprantama meilės kalba. Knyga, kaip ir meilė – neturi nei amžiaus, nei lyties cenzo. Joje savasties ras ne tik nedrąsūs meilės pionieriai, amžinai jauni įsimylėjėliai, viskuo prisiekę jausmo veteranai, bet ir meile netikintys katinukų augintojai.

Tad paantrinant vienos Justino skaitytojos mintį – „Aš taip sudėtingai jaučiau ir galvojau, o Tu taip paprastai užrašei...“ – susitikime tarp „Meilė etc.“ knygos eilučių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis