Apatinių gidas: 3 apatinių tipai, kuriuos privalo turėti kiekviena moteris

Nors sakoma, kad aksesuarai yra tai, kas įvaizdį sužlugdo arba išgelbėja, iš tiesų tą padaryti gali ir apatiniai. Pateikiame 3 apatinių tipus, kurie turėtų būti kiekvienos šiuolaikinės moters spintoje.

Apatinis trikotažas – bet kokio drabužių derinio pagrindas. Kokybiški ir stilingi apatiniai privers ne tik jaustis, bet ir atrodyti puikiai. Nors slepiasi po drabužiais, jų svarba yra neabejotina – per maži, per dideli ar dėvimo drabužio siluetui visiškai netinkantys apatiniai gali sugadinti ne tik nuotaiką, bet ir visą įvaizdį. Taigi, atsisakykite visko, kas jums netinka ar yra nusidėvėję, ir pradėkite apatinių stalčiaus turinį formuoti iš naujo. Pateikiame tris svarbiausias apatinių kategorijas, kurios privalo būti kiekvienos šiuolaikinės moters spintoje.

Kažkas gražaus

Emily DiDonato „Yamamay“ S/S 2017 kampanijoje
Emily DiDonato „Yamamay“ S/S 2017 kampanijoje
Vida Press

Kiekviena moteris turėtų turėti apatinių, kurie yra gražūs ir mieli. Romantiški siluetai, subtilūs raštai ir švelnūs audiniai yra ne tik madingi, bet ir turi nuostabią savybę akimirksniu pakelti nuotaiką. Ieškokite tokių apatinių, kurie būtų ne tik gražūs, bet ir patogūs. Natūralūs audiniai maloniai priglus prie kūno ir leis odai kvėpuoti. Taip pat, nebijokite žaismingo dizaino ar netradicinių spalvų. Tarpusavyje derindama apatinius iš skirtingų komplektų gausite smagų ir nerūpestingą rezultatą. Tiesiog pažiūrėkite į tai kūrybiškai. Pavyzdžiui, prie romantiškos liemenėlės su raukiniais priderinkite permatomo audinio kelnaites su aplikacijomis, margo audinio viršutinę dalį derinkite prie vienspalvės apatinės ir t.t. Tiesa, tokie eksperimentai gali vykti tik po tamsiais, nepermatomų audinių drabužiais – jūsų apatinių spalva neturėtų persišviesti.


Liemenėlė ir kelnaitės, „Lindex“


Braletė, „Skin on skin“, kelnaitės, „Lindex“


Kelnaitės, „Agent Provocateur"

Vis dėlto, kai kurie apatiniai yra tokie gražūs, kad nesinori jų slėpti po drabužiais. Šiemet populiariausių sąraše – liemenėlė be pakietinimo ir sutvirtinimų arba, dar kitaip, braletė. Tai miela ir itin patogi, judesių nevaržanti liemenėlė. Jei norite braletę derinti prie atvirų drabužių, rinkitės minimalistinio dizaino, detalėmis neperkrautą variantą. Dėmesio – toks liemenėlės tipas dažniausiai tinka tik nedidelės krūtinės savininkėms, taigi gerai įvertinkite, ar jums užteks nedidelio prilaikymo, kurį gali suteikti tokia liemenėlė.


Aktorė Ruby Rose liemenėlę pademonstravo filmo premijeroje
Aktorė Ruby Rose liemenėlę pademonstravo filmo premijeroje
Vida Press


Braletės: „Victoria's secret“, „Net-a-porter“

Kažkas seksualaus

Isabeli Fontana „La Perla“ S/S 2017 kampanijoje
Isabeli Fontana „La Perla“ S/S 2017 kampanijoje
Vida Press

Seksualūs apatiniai tikrai nėra patys patogiausi. Jie tokie ir neturi būti, juk jų paskirtis – džiuginti ne tik jais pasipuošusią moterį, bet ir jos vyro akis. Tam puikiai tinka nėriniai, satinas, gilios iškirptės ar netgi leopardo kailio raštai. Gundančios detalės šiuos drabužėlius išskiria iš kitų ir priverčia juos gulti į seksualių apatinių stalčių. Įsigykite tobulai jums tinkančią, krūtinę pakeliančią liemenėlę (gali būti smarkiai iškirpta, dengianti tik pusę, ar du trečdalius krūtinės) bei kelias poras plono audinio kelnaičių. Kelnaitės su juostele tikrai nėra pats seksualiausias variantas! Ieškokite tokio tipo kelnaičių, kurios labiausiai tinka jūsų figūrai. Svarbu prisiminti, kad ir kaip džiaugiatės savo gražiais, seksualiais apatiniais, jie jokiu būdu neturėtų matytis iš po jūsų drabužių. Lyg netyčia išlindęs kraštelis per romantišką pasimatymą – viskas ką galima sau leisti, neperžiangiant vulgarumo ribos.


Glaustinukė, „Agent Provocateur”
Liemenėlė ir kelnaitės, „La Perla“


Liemenėlė, „Skin on skin“

Kuriančioms gundantį įvaizdį nuo galvos iki kojų, reikėtų išbandyti tokius priedus kaip korsetas, prisegamų kojinių dirželiai, ilgos kojinės bei šilkinis chalatas.

Vida Press


Chalatas, „Etam“

Kažkas funkcionalaus

„Selmark“ apatinių pristatymas
„Selmark“ apatinių pristatymas
Vida Press

Kai kurioms moterims priglundantys, formuojantys, „nematomi" bei liekninantys apatiniai vis dar yra gili paslaptis. Tokio tipo apatiniai nėra labai patrauklūs ar traukiantys akį, juose svarbiausia – funkcionalumas. Papuošimai ar nėriniai tik trukdytų jiems atlikti savo paskirtį, kuri yra veikti nematomiems. Šie apatiniai – nepakeičiami, kai planuojama rengtis smarkiai aptempiančius drabužius, suknelę gilia iškirpte, gaminius iš itin itin plono audinio. Formuojančių apatinių pagalba galima vizualiai paslėpti apvalų pilvuką ar nestangrų užpakaliuką, akimirksniu „padidinti" mažą krūtinę, paslėpti apatinio trikotažo linijas. Taigi, kiekviena moteris, nesvarbu kokio figūros tipo bebūtų, savo spintoje privalo turėti: kūno spalvos liemenėlę su nusegamomis petnešėlėmis, formuojančią suknelę ir/ arba šortus (šis drabužis tiesiog būtinas ruošiantis į formalų renginį!), pilvuką prilaikančias kelnaites ir besiūles, „nematomas" kelnaites. Savo spintoje turėdama tokį arsenalą būsite pasiruošusi visiems garderobo netikėtumams.



„Nematoma“, pakelianti liemenėlė ir formuojantys apatiniai, „Net-a-porter“



Glaustinukė, „Marks & Spencer“



Lazeriu kirptos, prilaikančios kelnaitės, „H&M"

Be formuojančių apatinių savo gyvenimo neįsivaizduoja ir žinomos moterys. Jos tokio tipo apatinius naudoja tiek raudonojo kilimo pasirodymams, tiek kasdienybėje.

Be formuojančių apatinių pagalbos Kim Kardashian vargiai galėtų dėvėti tokias sukneles
Be formuojančių apatinių pagalbos Kim Kardashian vargiai galėtų dėvėti tokias sukneles
Vida Press

„Grammy“ apdovanojimų viešnia su formuojančiais apatiniais
„Grammy“ apdovanojimų viešnia su formuojančiais apatiniais
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis