Populiari stilistė pataria: 5 drabužiai madingai būsimajai mamai

Danų stilistė, blogerė ir kūrybos vadovė Pernille Teisbaek (33 m.) „Instagram“ tinkle turi beveik 500 tūkst. sekėjų, kurie kasdien stebi jos mados dienoraštį. Pradėjusi lauktis, ji nusprendė ne keisti savo spintą iš pagrindų, bet išnaudoti jau turimų madingų drabužių arsenalą. Iš šios būsimosios mamos stiliaus įkvėpimo pasisemti gali visos, ne tik besilaukiančios moterys!

1. Prailginto silueto marškiniai

Jau kurį laiką gyvuojanti tendencija marškinius dėvėti kaip pagrindinį aprangos akcentą, aktuali ir šiemet. Nuo pat nėštumo pradžios P. Teisbaek dėvi daug prailginto silueto, dekonstruotų marškinių, su ilgomis rankovėmis bei išdidintais rankogaliais. Juos stilistė derina prie prigludusio silueto kelnių ir sijonų.


2. Sijonas paaukštintu juosmeniu

Šios būsimosios mamytės tikslas – ne slėpti pilvuką, o išryškinti gražų jo apvalumą. Tam puikiai tinka įvairūs sijonai paaukštintu juosmeniu. Šiuolaikiškumo klasikiniam aukšto liemens sijonui P. Teisbaek suteikia jį derindama su prigludusiais marškinėliais, laisvo kirpimo palaidinėmis, ar net vyriškais marškiniais.

A photo posted by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on Sep 14, 2016 at 2:16pm PDT




3. Oversize tipo švarkas

Lyg per didelis švarkas – madingas drabužis ir tobulas pasirinkimas keliaujant į darbą. P. Teisbaek švarką derina su įvairiais marškiniais ir palaidinėmis bei džinsais. Trikotažiniai marškinėliai su užrašu deriniui suteikia nerūpestingumo, o marškiniai – darbui biure reikiamo oficialumo.

A photo posted by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on Nov 2, 2016 at 7:44am PDT




4. Platus diržas ant juosmens

Detalė, galinti pagyvinti bet kurį drabužių derinį – ryškus diržas. Jį dėvėdama P. Teisbaek dar labiau išryškina nėščiosios pilvuką. Diržu stilistė juosia sukneles, megztinius ir netgi paltus.

A photo posted by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on Oct 29, 2016 at 9:56am PDT




5. Sportinis džemperis

Sportinių drabužių mada vis dar gyvuoja, o džemperį ar sportines kelnes derinti su visai nesportiškais rūbais ir dėvėti dieną tapo visiškai priimtina ir įprasta. P. Teisbaek patogų džemperį derina su elegantišku sijonu, lengvo audinio suknele ir blizgiais bateliais.



A photo posted by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on Nov 24, 2016 at 8:01am PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis