Rasa Kaušiūtė savo eurovizinę dainą tiesiog susapnavo

„Eurovizijos“ nacionalinės atrankos filmavimui besiruošianti atlikėja Rasa Kaušiūtė prisipažino, kad savo atliekamą dainą „Fly“ ji tiesiog... susapnavo. Tiksliau, dainos priedainio muziką ir žodžius.

„Pačiame vidurvasaryje atsitiko tiesiog mistinis dalykas, - atsimena raudonplaukė. - Vieną naktį aš tiesiog susapnavau priedainį. Tuo metu kaip tik išgyvenau ne patį geriausią gyvenimo etapą. O sapne ši aiškiai skambanti melodija man suteikė tarsi lengvą skrydžio pojūtį! Pagaliau išgyvenau laimę, tad buvo labai gera".

Prabudusi atlikėja nedelsiant mieguistu balsu užrašė susapnuotą melodiją ir žodžius į mobiliojo telefono diktofoną. Dainininkė mano, kad šis sapnas jai buvo lyg ženklas ir vėl ryžtis dalyvauti „Eurovizijos“ nacionalinėje atrankoje.

Beje, tai jau antras kartas kai atlikėja susapnuoja dainos melodiją. „Pirmą kartą, pamenu, sapnavau, kad sukūriau labai gera dainą. Deja, tos melodijos prabudusi iš karto neužsirašiau, tad ji ir pradingo amžiams“, - šypsosi dainų autorė.

Asmeninio albumo nuotr.

Moteris sako, kad praėjusiais metais ji neturėjusi tinkamos dainos dalyvauti šiame konkurse. Paskutinį kartą atlikėja jame dalyvavo beveik prieš dešimtmetį su daina „Stranger“, kuri sulaukė neigiamų komisijos komentarų. Tiksliau ne pati daina, o pernelyg seksualus ir iššaukiantis atlikėjos sceninis įvaizdis.

Įdomu, ką R. Kaušiūtė vilkės scenoje šiemet? „Iki galo nenorėčiau atskleisti visų savo kortų“, - koketavo atlikėja, tačiau neslėpė, kad pasirinko elegantiškai seksualią juodos spalvos suknelę, kurios puošybos elementai, beje, kaip ir atliekamos dainos „Fly“ priedainis turi „Eurovizijoje“ taip mėgstamų balkaniškų atspalvių.

Atlikėja sako, jog Naujųjų Metų vakarėlyje ji pirmą kartą su dideliu jauduliu atliko dainą „Fly“ viešai. „Žmonės prašė pakartoti.Tai man išties suteikė daug jėgų ir pasitikėjimo! O ir socialinėje erdvėje sulaukiau netikėto palaikymo iš daugybės žmonių. Tai kone pirmas kartas, kai mano sukurta daina taip masiškai patinka žmonėms", - džiugesio neslepia atlikėja.

Asmeninio albumo nuotr.

R. Kaušiūtė netgi užtiko vieno „Eurovizijos“ fano sukurtą vaizdo klipą iš jos nuotraukų specialiai dainai „Fly“. „Jam ši mano daina labai įstrigo. Tai labai jaudinantis dalykas, nes jis tokiu būdu išreiškė norą matyti mane Kijeve. Be to, gavau laišką iš „Eurovizijoje“ radijo dainų konkurso direktoriaus Matthias Peterson, kuris pasiūlė artimiausią savaitę įdėti mano dainą „Fly“ į „Eurovizijos“ dainų puslapį bei palinkėjo sėkmės nacionalinėje atrankoje“, - džiugiomis naujienomis dalijosi dainininkė ir viliasi Lietuvos žmonių palaikymo šeštadienį, kai per LRT bus transliuojama antroji „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos laida.

Asmeninio albumo nuotr.

„Su didžiausiu jauduliu laukiu pasirodymo, nes labai seniai dalyvavau šiame konkurse, be to, konkurentai išties be galo stiprūs ir verti žiūrovų dėmesio“, - buvo atvira atlikėja.

„Eurovizijos“ fano sukurtas vaizdo klipas specialiai R. Kaušiūtės dainai “Fly“:
https://www.youtube.com/watch?v=NqIHZoUrH_I

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis