Tokio rezultato nesitikėjo: štai kaip atrodė prieš procedūrą ir po jos

Natūralaus grožio šalininke save vadinanti dviejų vaikų mama Inga nustebino pati save. Jos išvaizdos pokyčius netruko pastebėti pažįstami ir kaimynai.

„Skeptiškai žiūrėjau į invazines grožio procedūras. Sakydavau, nežinau, kas turėtų įvykti, kad tam pasiryžčiau. Tačiau feisbuke radau Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugiharakonkursą ir pasakiau sau: „Niekada nieko nelaimiu, bet jei likimas lems laimėti, pabandysiu”. Nežinau, ar čia kalėdinis stebuklas, bet man paskambino ir pasakė, kad būtent aš esu atrinkta išbandyti grožio injekcijas“, – juokėsi vilnietė.

Pagal ką buvo pasirinkta būtent ji, Inga nežino, nes anketa, kurią užpildė, buvo elementari. Reikėjo nurodyti amžių ir kodėl norėtų išbandyti nechirurginę procedūrą.

„Parašiau, kad man 37 metai, niekada sau nesu nieko dariusi, apskritai mažai į save investuoju, tad būtų tiesiog įdomu pabandyti. Kardinaliems pokyčiams mane būtų sunku įkalbėti, tačiau atsinaujinti juk norisi. Kiekvienai moteriai nepakenktų“, – mano Inga.

Dar vienas netikėtumas, kuris nustebino vilnietę, buvo žinia, kad ją konsultuos ir reikiamas procedūras atliks plastikos chirurgas Darius Radzevičius. „Nesitikėjau, kad viskas taip rimta“, – pripažino moteris.

Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ nuotr.

Didžiausia įspūdį Ingai paliko tai, jog daktaras – gerai žinomas chirurgas, garsus žmogus, bet bendrauja labai šiltai ir žmogiškai: „Jis labai supratingas, išsiklausinėjo visko. Galvojau, kad atėjusi į kliniką man bus siūlomos įvairios procedūros, operacijos, grožio priemonės, tačiau nebuvo nieko reklamiško. Tiesiog jis kaip specialistas, kaip daktaras išaiškino, kaip atliekamos užpildų injekcijos, kada bus matyti efektas, kokios galimos komplikacijos“.

Eidama į konsultaciją dviejų vaikų mama buvo pasiruošusi išgirsti, kad jai visur viskas ne taip, tačiau nieko panašaus nebuvo, gydytojas tik pasidomėjo, kokioms sritims ji pati turėtų priekaištų, o pats nepiršo savo, kaip specialisto, nuomonės, kur ir ką reikėtų koreguoti.

Kliuvo mimikos raukšlės

Su amžiumi kiekvienam pradeda kliūti mimikos raukšlės. Inga taip pat apie jas užsiminė daktarui D. Radzevičiui, tačiau plastikos chirurgas nuramino, kad tai natūralu ir papasakojo, kaip su laiku jos keisis, gilės, kur gali būti problemiškos vietos.

Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ nuotr.

Atėjus pas mediką, kyla daug klausimų, neaiškumų. Pasak Ingos, vienas iš dalykų, kurių tikiesi, tai paprasto žmogiškumo, kad tave specialistas suprastų, nešnekėtų vien moksliniais terminais, kurių uždaręs kabineto duris nebeatsimeni.

Kaip viskas vyko

Procedūros dieną, kol pacientė laukė chirurgo D. Radzevičiaus, jo padėjėja smulkiai paaiškino, ką, kaip ir kodėl darys. „Net nuvalydama veidą antiseptiku paaiškino kam to reikia“, – prisiminė pacientė, stebėdamasi, kad pačias injekcijas chirurgas atlieka labai greitai.

Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ nuotr.

„Tikrai niekas narkozių nedaro, neguldo“, – juokdamasi patikino Inga pridurdama, jog dūrio skausmas kiekvienam individualus. – Man jis priminė uodo įkandimą. Po procedūros veidas dar buvo pavėsintas ir viskas. Žodžiu, nieko baisaus. Jokių komplikacijų neiškilo, o efektas buvo akivaizdus iškart“.

Pažįstamų ir kaimynų reakcijos

Kaip aplinkiniai reagavo į pokyčius. Pasak pašnekovės, tikrai nebuvo žmogaus, kuris sutikęs ją gatvėje stebėtųsi: „Oho, ką čia pasidarei, kad taip atrodai?“. Tačiau kaimynai, pažįstami, kuriuos susitiko parduotuvėje, pagyrė, kad atsigavusi, pailsėjusi.

Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ nuotr.

„Kardinalaus pokyčio jie nemato, tačiau atkreipia dėmesį. Aš pati žiūrėdama į veidrodį taip pat radikalaus pokyčio nematau – nosis netiesinta, akys nedidintos, lūpos nekoreguotos. Tačiau skirtumas – kaip be makiažo ir pasipudravus, pasidažius. Ne ryškus, bet pastebimai geresnis“, – lygino ji.

Natūralaus grožio šalininke save vadinančiais vilnietei nebe tabu grožio injekcijos: „Iš tiesų, aš esu labai patenkinta rezultatu. Nebūsiu maniakė, kuri kas savaitę lakstys gražintis, bet nesakau, kad to nekartosiu. Kodėl ne, jei tai padeda atrodyti ir jaustis geriau?“

„Man nepatinka kardinalūs pokyčiai, kaip dabar madinga, moterys lūpas išsipučia, ryškiai antakius išsipiešia. Esu santūresnių priemonių šalininkė. Todėl užpildai, kurie kardinaliai nieko nepakeitė, bet suteikė gaivumo ir lygumo odai man patinka“, – sakė konkurso dalyvė.

Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ nuotr.

D. Radzevičius: tai dvigubas smūgis raukšlėms

Projekte dalyvavusiai Ingai per 35 metus, tad, D. Radzevičiaus žodžiais, visiškai normalu, kad tokiame amžiuje veidas buvo praradęs šiek tiek tūrio, netekęs riebalų. „Tūris buvo atkurtas suleidus užpildų“, – komentavo plastikos chirurgas.

Dvigubu smūgiu raukšlėms vadinamą hialurono rūgšties užpildas su 1 proc. kalcio hidroksiapatito „Neauvia Organic Stimulate” D. Radzevičius vadino viena iš naujienų, kurią pradėjo taikyti. „Kol kas tai vienintelis pasaulyje užpildas, kuris ne tik drėkina odą ir užpildo raukšles. Jos sudėtyje esantis kauluose randamas mineralas kalcio hidroksiapatitas stimuliuoja fibroblastus gaminti kolageną, todėl oda tampa stangresnė. Svarbu ir tai, kad visi „Neauvia Organic” produktai yra 100 proc. natūralūs, tinkami bet kokio amžiaus ir tipo odai ir palaipsniui visiškai pasišalina iš organizmo”, – komentavo plastikos chirurgas.

Organizatorių nuotr.

Nechirurginė raukšlių korekcija užpildais yra saugi, rezultatai gerai prognozuojami, o pacientas efektą gali matyti iš karto – matomas atkurtas veido tūris, išlygintos raukšlės ir gilesnės klostės. Po savaitės ar kelių, jei efektas nepakankamas, procedūrą galima kartoti.

Užsakymo nr.: PT_73284242

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis