Įžymybių plaukų stilistė: kokia šukuosena dabar geidžiamiausia?

Jen‘a Atkin – pasaulyje puikiai žinoma plaukų stilistė, kurios Instagram paskyrą seka per milijoną gerbėjų. Specialistė tvarko Reese Whiterspoon, Emma Stone, Jessic‘os Alba ar Kardashian šeimos atstovių plaukus.

O dabar stilistė atskleis kelias tobulų plaukų paslaptis ir mums visoms.

ouai 🇫🇷👻

A photo posted by Celebrity Hairstylist (@jenatkinhair) on May 12, 2016 at 8:23am PDT

Kaip tapote įžymybių plaukų stiliste?

Kai buvau paauglė, niekas manęs negalėjo sušukuoti taip, kaip norėjau, tad pati ėmiau kirpti sau plaukus. Netrukus ėmiau kirpti plaukus ir visiems draugams.

Galiausiai patekau pas Andy Lecompte (įžymybių plaukų stilistas – aut.past.), o jis kaip tik rengėsi vykti į turą su Madonna, tad prisijungiau ir aš.

Stilistė tvarko ir Emmos Stone plaukus
Vida Press

Kokia šukuosena dabar geidžiamiausia?

Kasos. Neseniai rengusiai vakarėlį dainininkei Katy Perry aš supyniau dvi kasas. Chrissy Teigen (amerikiečių modelis – aut. past) eidama į vieną apdovanojimų ceremoniją taip pat pageidavo pintų plaukų. Pindama jai kasą pridėjau papildomų sruogų, tad šukuosena buvo tikrai įspūdinga ir puošni. Pastebiu, jog šiuo metu kasų populiarumas vėl auga.

It's fields and flowers everyday over here @khloekardashian 's house. 🌴🌸😝🌸🌴 @joycebonelli #JenAtkinHair

A photo posted by Celebrity Hairstylist (@jenatkinhair) on Apr 18, 2016 at 1:54pm PDT

Kokias gudrybes naudojate, kad kiekvienas plaukelis liktų savo vietoje?

Ant dantų šepetėlio užpurškiu gero plaukų lako ir tuomet jų pašukuoju plaukus.

@kendalljenner ® 💣🔥#MtvMovieAwards @monicarosestyle @styledbyhrush #JenAtkinHair #kendalljenner What do we call this pony? 🤔

A photo posted by Celebrity Hairstylist (@jenatkinhair) on Apr 9, 2016 at 8:20pm PDT

Kas jums svarbiausia renkantis šampūną ar kondicionierių?

Pasistenkite, kad šiose priemonėse nebūtų sulfatų. Sulfatai išvalo plaukus, tačiau ir atima iš jūsų galvos odos natūralius aliejus.

Jessica Alba
Vida Press

Ar Kardashian šeimos atstovėms šukuosenas parenkate pagal jų asmenybes?

Žinoma! Manau, kad puiku, jog tos merginos yra tokios skirtingos, tad mums jos visos gali būti savaip artimos. Man patinka, kad Khloe ir Kylie visada pasiruošusios keisti savo šukuoseną ir tiesiog pasilinksminti. Niekada negaliu žinoti, kokios nuotaikos jos paliks mano kėdę. Man atrodo, kad jos glamūrinį įvaizdį sugeba paversti smagiu.

Man taip patinka, kad Kourtney žino, kas jai tinka ir to laikosi.

Kokią įžymybių plaukų paslaptį galite išduoti?

Plaukai priauginami daug dažniau, nei jums atrodo. Dirbu su merginomis, kurios yra žinomos dėl to, jog dažnai keičia savo šukuoseną, tačiau mane džiugina, kad jos nebijo apie tai šnekėti garsiai. Džiaugiuosi, jog galiu atvirai skelbti, jog priauginti plaukai - nieko gėdingo. Rašau apie tai Instagram’e nuolat. Matau, jog žmonės, išvydę šukuoseną pakomentuoja: “Ko gero, jos plaukai priauginti?”, o aš pamanau: “Taip, ir ką?”.

Birthday Babe-Pony for @gigihadid last night 🎂🚨 @patrickta @monicarosestyle #JenAtkinHair the how to will be up on my snap tmrw using @theouai @kbeautyhair @kevinmurphyhair @beauty_worksonline @christophe_robin_paris xxxxx

A photo posted by Celebrity Hairstylist (@jenatkinhair) on Apr 29, 2016 at 1:44pm PDT

Žinote, jūs irgi galite tai padaryti.

Jen‘os Atkins instagramo paskyros nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis