Nauja papuošalų nešiojimo tendencija: ką svarbiausia žinoti ir kaip nesuklysti

Net garsiausi mados namai auskarus siūlo įsigyti ir nešioti po vieną. Vis dažniau taip auskarus nešioja ir įžymybės. Greit nešiosime ir mes. Ką verta žinoti, kad atrodytume iš tiesų efektingai?

Iš principo segėti tik vieną auskarą – jokia naujiena. Tik pastaruosius kelis sezonus šiai tendencijai imta skirti daug daugiau dėmesio: jei jau tokie garsieji mados namai, kaip „Dior“ ar „Louis Vuitton“ ėmė kurti vieno auskaro (arba poros, bet skirtingų) kolekcijas, vadinasi, ši mada pasklis plačiai. Pernai ji išgyveno tikrą bumą, auskarus po vieną nešiojo nemažai įžymybių, vadinasi, šį pavasarį vieno auskaro tendencija turėtų išeiti ir į „mases“.

Kaip nešioti vieną auskarą, kad neatrodytų, jog kitą tiesiog pametėte ar pamiršote įsisegti?

Visų pirma auskaras turėtų būti išskirtinis, matomas, stambus, galbūt netgi išraiškingiausia aprangos detalė. Labiausiai maksimaliam efektui sukurti tinka blizgūs, kabantys ilgi auskarai, bet tiktų ir, tarkime, stambi sendinto aukso spalvos gėlė ar kitoks masyvus papuošalas prie ausies.

Amber Heard
Vida Press

Nathalie Rapti Gomez
Vida Press

Jazmin Grace Grimaldi
Vida Press

Dawn Olivieri
Vida Press
„Anteprima“
Vida Press

Jei auskaras mažesnis, pamėginkite kitą įsegti tarsi visai iš kitos „operos“, bet susišaukiantį bent viena detale su kitu auskaru. Svarbu, kad abu dueto dalyviai būtų to paties metalo ir tos pačios spalvos (ar panašių atspalvių).

Busy Philipps
Vida Press

Annabella Wallis
Vida Press

Jennifer Lawrence
Vida Press

Mary-Kate Olsen
Vida Press
„Donna Karan“
Vida Press

Aprangai irgi keliami šiokie tokie reikalavimai. Drabužiai turėtų būti tik fonas, idealiausia, jeigu jie minimalistinio stiliaus, pastelinių spalvų.

„Tibi“
Vida Press

„Tibi“
Vida Press

Žinoma, galima eiti ir kitu keliu, pasirenkant su drabužiais kontrastuojančios spalvos auskarą.

„MSGM“
Vida Press

„MSGM“
Vida Press

O gerai tai, kad vienas auskaras pagyvina ir paprastą suknelę, ir džinsų bei marškinėlių derinį. Visai gerai – kad tinka nešiojant bet kokią šukuoseną (palaidų ar surištų plaukų). Svarbiausia, kad auskaras būtų matomas, nepaslėptas po plaukais, todėl labiausiai tinka į viršų suimtų ar sušukuotų plaukų, plaukų ant šono šukuosenos.

Dėl vieno tikrai neverta abejoti: vienas auskaras – stilinga ir traukia dėmesį. Tad drąsos šį pavasarį!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis