Savaitės horoskopas: žada malonius siurprizus

Astrologinė prognozė sausio 11-17 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Ši savaitė žada būti ryški ir nenuobodi, daugeliui suteiksianti begalę malonių siurprizų. Žmonės bus linkę į gyvenimą žiūrėti optimistiškai, įžvelgti gerąją pusę.

Savaitės pradžia bus labai palanki kūrybingiems žmonėms, jiems pavyks lengvai pradėti naujus darbus. Šis laikas tinkamas ir eksperimentams, nestandartinių metodų išbandymui. Atsiras galimybė sutikti įtakingų draugų, dosnių investuotojų. Laikas palankus asmeniniams santykiams.
Savaitės vidurys bus gana painus ir iš pirmo žvilgsnio nenašus. Netrūks įvairiausių reikalų ir kartais bus sunku net sudėlioti prioritetus, suprasti, kas kur. Ypač tai gali erzinti tuos, kurie mėgsta tvarką.

Savaitės pabaigoje situacija nurims, pavyks gauti atsakymus į daugelį klausimų, apsispręsti dėl ateities. Santykiai su artimaisiais bus harmoningi, nesutarimai ir sunkumai liks praeityje. Paskutinės savaitės dienos palankios vedyboms.

AVINAS

Nuo pirmadienio porą dienų intensyviai bendrausite, seksis megzti dalykinius ir draugystės ryšius. Bus galimybių atgaivinti ir seną pažintį. Galimas aistringas meilės nuotykis. Nuo savaitės vidurio neblogai turėtų sektis su kūryba, labdara, socialiniais reikalais susijusi veikla. Savaitgalį būsite linkę elgtis impulsyviai, nepagalvodami apie pasekmes. Šildys flirtai, komplimentai, o iš pusiausvyros ves bet koks šiurkštesnis žodis, reikalavimas, nenumatytas trikdis. Dėl to labai lengva įsivelti į konfliktus. Gresia ir traumos, nudegimai, techninė ar kitokia žala.

JAUTIS

Nuo pirmadienio bus kalbama apie dalykinius planus, verslo perspektyvas. Galite gauti žinią, kuri nudžiugins. Gerai seksis, jei dirbdami rimtai įsigilinsite į dokumentus, reikiamus duomenis, informaciją. Galite susitikti su žmonėmis, kurių seniai nematėte. Tikėtinas slaptas meilės pasimatymas. Turėtų sektis meninė kūryba, medicininis ir detektyvinis darbas. Regis, šį savaitgalį jums labai stigs energijos, būsite neatsparūs infekcijų, alergijų sukėlėjams, apsinuodijimams. Didelis emocinis jautrumas, dirglumas negerins mikroklimato. Jeigu nesivaldysite, galite išprovokuoti agresiją, skandalą.

DVYNIAI

Šią savaitę seksis reikalai, susiję su užsieniu, mokslu, teise. Pravartu mintimis peršokti bent kiek toliau į ateitį, jei ketinate ko nors naujo imtis, kažką keisti. Galite gauti pasiūlymą, susijusį su darbu, karjera arba pakvietimą į visuomeninį renginį, pristatymą, pasimatymą ar pan. Šeštadienis bus aktyvesnė savaitgalio dalis - jausite stimulą bendrauti, ką nors grupinio organizuoti, megzti pažintis, flirtuoti, diskutuoti. Kai kurios diskusijos gali virsti nemaloniais ginčais. Sekmadienis nekoks dėl didesnės traumų, infekcijų, peršalimo ligų rizikos. Nebesinorės jokio šurmulio.

VĖŽYS

Šią savaitę seksis tvarkyti reikalus, susijusius su finansais, dokumentais bei tiks užsiimti veikla, susijusia su teisėtvarka, informacija, tarptautiniais reikalais, mokslu. Turbūt pagaliau išsispręs aktualus klausimas. Galite susižavėti nepažįstamu asmeniu, nauja idėja, arba jūs kažkam padarysite didelį įspūdį. Šeštadienis gali būti nervingas, vargins mintys apie nepavykusius ar nebaigtus darbus, numatomą viešą renginį ar kt. įsipareigojimą, kurio taip norėtųsi išvengti. Atsargiai su elektra, ugnimi. Sekmadienis bus žymiai smagesnis, jei šalia turėsite gerą draugiją arba pasiduosite pomėgiui.

LIŪTAS

Nuo pirmadienio porą dienų jausite norą bendrauti, aiškintis santykius, ieškoti kompromisų. Tikėtinas įpareigojantis pokalbis su dalykiniu partneriu ar konkurentu. Galite gauti pasiūlymą, žadantį verslo, finansines perspektyvas ar susijusį su kelione, mokymais, projektais. Bus proga atnaujinti seną pažintį, romaną ar labiau suartėti su antrąja puse. Savaitgalį būsite nusiteikę daug naršyti internete ar kitaip bendrauti su pasauliu, nepažįstamais žmonėmis, plėsti akiratį, rimtai pasimokyti egzaminui ar kt. Tai žymiai saugiau nei kur nors toli realiai vykti, veržtis į rizikingas atrakcijas.

MERGELĖ

Nuo pirmadienio pats metas pradėti kultivuoti sveiką gyvenseną. Pravartu rimtai tvarkyti dalykinius reikalus, o jei aktualu, ieškotis darbo. Tai, ko dabar imsitės, gali būti perspektyvu. Gali pavykti patraukti savo pusėn konkurentus, įveikti varžovus. Palaikymo galite tikėtis iš jus dominančio žmogaus. Šeštadienis gali būti nelengvas, galbūt dėl jūsų nerimo, susijusio su pinigais, dokumentais, sveikata, o gal dėl partnerio elgesio ar jo problemų. Sekmadienis turėtų būti malonesnis, smagesnis, bet visą savaitgalį gresia avarijos, traumos.

SVARSTYKLĖS

Savaitė palanki pristatymams ir prisistatymams, kūrybai, meilei, pramogoms, sportui, užsiėmimams su vaikais, jų lavinimui. Su mylimu žmogumi galite aptarti santykių perspektyvas. Galimos malonios staigmenos. Turėtų pavykti susidoroti ir su problemomis darbe. Palanku kurti ar plėsti verslą, o jei šie dalykai nėra aktualūs - tai labiau pasirūpinti grožiu ir sveikata, pakoreguoti stilių. Savaitgalis nelabai džiugins. Nuotaika kaitaliosis ir labai priklausys nuo artimųjų elgesio. Jus bus labai lengva sunervinti, įskaudinti. Saugokite dokumentus, pinigus, vertingus daiktus, o dar labiau - savo ir kitų sveikatą.

SKORPIONAS

Nuo pirmadienio daug dėmesio reikalaus ir šeima, ir darbas. Tuo pačiu dar norėsis patirti pramogų, romantikos. Galimi netikėti pasiūlymai verslo reikalų srityje arba sudomins veikla, susijusi su įdomiais kūrybiniais projektais, mokslinėmis inovacijomis ar kt. Gerai sutarsite su augančiąja karta. Seksis, jeigu reikės ką nors suremontuoti, pataisyti. Savaitgalio dienos gana nepalankios sveikatai. Bus didesnė grėsmė susirgti, susižeisti. Venkite bet kokios rizikos. Jeigu šeštadienį jums reikės dirbti, aplaidumas ir skubėjimas tikrai pakenks. Būkite atidūs.

ŠAULYS

Nuo pirmadienio teks tvarkyti dokumentus, sutartis, narplioti supainiotus reikalus, ieškoti reikalingos informacijos. Turėtų pavykti susitarti dėl darbo, užsakymo. Meilės pasimatymas suteiks ypatingų įspūdžių. Tikėtina maloni staigmena, kūrybiniai ir kitokie laimėjimai. Įvairiuose reikaluose gali labai padėti draugai, kolegos. Daugiau dėmesio skirkite vaikams. Savaitės pabaiga jums turėtų būti nebloga. Nestokosite kūrybingumo, humoro jausmo, greitos reakcijos. Labai trauksite, žavėsite priešingą lytį. Visgi per didelis nutrūktgalviškumas gali atnešti nekokių pasekmių. Pasisaugokite traumų.

OŽIARAGIS

Šią savaitę kai kurie užtrukę neaiškumai išsisklaidys, o reikalai ims judėti į priekį. Tai žadins norą dirbti, sportuoti, tvarkytis, rūpintis grožiu, sveikata. Jeigu ieškote uždarbio šaltinio ar meilės, būsite itin aktyvūs. Pastangos ir susitikimai jūsų nenuvils. Gerai turėtų sektis reikalai, susiję su mokslu, žiniasklaida. Deja, dirglus, nemalonus gali būti šeštadienis. Staigmenos, kurių gali pasitaikyti, veikiausiai nenudžiugins. Turbūt tik svajonės apie meilę ar kitokią palaimą palaikys šiokį tokį tonusą, o sekmadienis galbūt net paskatins kai ką smagaus realizuoti. Labiau saugokite vaikus.

VANDENIS

Šią savaitę gali atsirasti daug energijos ir galimybių. Net neįtikėtini projektai turės galimybę įsikūnyti. Galite apsispręsti dėl dalykinio ar kitokio pasirinkimo. Būsite labai nusiteikę kūrybai, meilei. Galite tikėtis gerų rezultatų sporte, sceniniuose pasirodymuose. Sėkmingai tvarkysite ir mokslo, reklamos, verslo, nuosavybės reikalus, finansinius dokumentus. Regis, ir šeštadienį nenustygsite vietoje, sulauksite netikėtumų arba kiti jų sulauks iš jūsų. Meilės pasimatymas bus gana malonus, nors ne viskas vyks pagal jūsų scenarijų. Sekmadienį įstrigsite tarp keturių sienų, bet namuose ir bus geriausia.

ŽUVYS

Nuo pirmadienio seksis meninė veikla ir tai, kam reikalinga ramybė, susikaupimas. Galimos pajamos iš slapto sandorio, komercinių operacijų. Gali įgauti pagreitį anksčiau vilkintas projektas. Turėtų pavykti susitarti dėl norimos prekės, atlygio, kompensacijos, sutarties sąlygų pakeitimo ar pan. Savaitgaliui verčiau neplanuokite konkrečių darbų, pirkinių, nes vis tiek viskas susijauks ir pagal planą nesigaus. Ramybės, sotumo jausmas geriausiai veiks jūsų nuotaiką ir savijautą šeštadienį, o kitų dėmesio, pasiplepėjimų, pasisvečiavimų jums norėsis sekmadienį. Pasisaugokite avarinių situacijų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis