Patarimai, kaip išlaikyti nesugadintą manikiūrą ilgiau nei 5 dienas

Dažna problema, vos po poros dienų manikiūras jau atrodo negražiai. Ką daryti, kad manikiūras išliktų nesugadintas kone visą savaitę?

Norint išlaikyti tvarkingus nagus ilgesnį laiką be didelių pastangų, reikėtų pasirūpinti šiomis priemonėmis:

1) aliejus odelių priežiūrai,
2) purškiamas valomasis skystis,
3) nagų lako valiklis be acetono,
4) nagus stiprinantis lako pagrindas,
5) bespalvis nagų lakas.

Odeles aplink nagus patepkite odelių priežiūrai skirtu minkštinamuoju aliejuku, šiek tiek palaukite. Tuomet papurškite valomojo skysčio, kuris paruoš nagus ir rankas manikiūrui: pašalins riebalinį sluoksnį ir nešvarumus, padės nagų lakui tvirčiau „sukibti“ su nago paviršiumi.

Medinę nagų priežiūros lazdelę apvyniokite nedideliu gabalėliu vatos ir suvilgykite nagų lako valikliu be acetono. Šis nepažeis nagų struktūros, jų nedžiovins, ypač tiks silpniems ir lūžinėjantiems nagams. Lazdele atstumkite odeles, išvalykite panages.

Nulakuokite nagus stiprinančiu pagrindu, kuris suteiks nagams tvirtumo ir atsparumo. Lakuokite kruopščiai, nepalikdamos tuščių plotų ties kraštais, leiskite priemonei išdžiūti.

Dabar nagus nulakuokite pasirinktu bespalviu nagų laku, svarbu, kad lakas apgobtų ir nago galiuką bei panagę, tuomet krašteliai ne taip greitai nusinešios.

Garsenybių pamėgta manikiūro specialistė Dawn Sterling teigia, kad sekdamos šiais patarimais, tvarkingais nagais džiaugsitės mažų mažiausiai 5 dienas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis