Paskutinės minutės idėjos Naujųjų aprangai

Toms, kurios dar dvejoja dėl vakaro įvaizdžio, turime 3 paprastas šventinės aprangos idėjas, tikrai šį tą rasite savo spintose.

JUODA + RYŠKI DETALĖ

Kažką juodo savo spintoje veikiausiai turime visos: ar suknelę, ar kelnes, sijoną, o gal palaidinę. Prie juodo drabužio kitą derinkite neutralios ar solidžios spalvos, jei norisi, vilkėkite juodai nuo iki - tai bus jūsų pagrindas ryškioms detalėms. Šventiškumo suteiks žėrintis kaklo papuošalas, įdomesni auskarai ar blizganti rankinė. Kad atrodytumėte puošniai, pakaks vieno kito akcento, nepamirškite - vakarinį įvaizdį galite sukurti ne tik puošmenomis, bet ir makiažu bei šukuosena.

Drabužiai iš asos.com - Ltd

Batai iš asos.com - Ltd

Papuošalai iš asos.com - Ltd

Rankinės iš asos.com - Ltd

RAUDONAS AKCENTAS

Nauji metai priklauso ugninei beždžionei, tad raudona spalva - tobulas Naujųjų sutikimo akcentas. Galbūt spintoje turite raudoną drabužį, kurio taip ir neišdrįsote vilkėti - šalin dvejones, tai puiki proga juo pasipuošti. Drąsiai vilkitės raudoną suknelę, švarką, kelnes, kombinezoną ar kurį kitą drabužį. Tai gali būti ne tik sodrios raudonos spalvos daiktas, bet ir kito atspalvio: oranžiniai raudono, bordinio, avietinio - tiks visa raudonų atspalvių paletė. Jei ugniniai drabužiai ne jums, pasidabinkite raudonu aksesuaru ar tiesiog raudonai nulakuokite nagus, pasidažykite lūpas.

Suknelės iš asos.com - Ltd

Drabužiai iš asos.com - Ltd

Aksesuarai iš asos.com - Ltd

Grožio priemonės iš asos.com - Ltd

KAILIS

Toms, kurios Naujuosius planuoja sutikti miesto šurmulyje, idealus palydovas - kailis, jis ne tik papuoš, bet ir sušildys. Apsisiauskite šiltais kailiniais, pasipuoškite ilgesne kailio liemene arba apykakle. Ypač šventiškai atrodys žvilgus plaukas ar margaspalvis dirbtinis kailis. Kuklią naujametinę aprangą galite pagyvinti ir kailiu dekoruotu aksesuaru, pavyzdžiui, apyranke, bateliais ar rankine. Kad ir ką vilkėtumėte, svarbiausia per Naujuosius nepamiršti šypsenos - tai didžiausia ir gražiausia puošmena.

Drabužiai iš asos.com - Ltd

Apykaklės iš asos.com - Ltd

Aksesuarai iš asos.com - Ltd

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis