Žvaigždės sufleruoja, ar jis bus ištikimas



Sužinokite,ko galite tikėtis išmylimo žmogaus.

AVINAS

Tai vienas labiausiai linkusių į neištikimybę ženklų. Nors pats jis savęs donžuanu nelaiko. Avinas – ugnies ženklas, ir, beje, pats ugningiausias iš visų trijų, tad jo aistra ir seksualinis apetitas visada didelis. Tačiau jis nė už ką nesutiktų būti apkaltintas nuolatiniu seksualinių nuotykių troškuliu – jam išties nesvarbios pergalės vien dėl pergalių, jis jomis nesipuikuoja ir pliusiukų savo užrašų knygelėje nedėlioja – tiesiog jis yra beviltiškas romantikas, vis ieškantis to vienintelės. Jau, rodosi, rado, jau viskas gerai, bet... Praeina pirmieji aistringo romano mėnesiai, prasideda rutina ir Avinas praregi – ne, vis dėlto čia ne ta.

Tikimybė tapti ta vienintele nėra labai didelė, nors ir kokia išskirtinė jaustumėtės. Vis dėlto yra keletas triukų, kurie Avino pasiganymus po svetimas pievas gali kiek suvaldyti. Patenkinkite jo naujumo troškulį, nebūkite lengvai perprantama ir nuspėjama – jam nebūtina visada žinoti, kur eisite, ką veiksite savaitgalį ar kada grįšite. Ne mažiau svarbi ir įvairovė sekse – Avinas ne tas tipas, kurį tenkintų seksas du kartus per savaitę, pusę vienuoliktos vakaro, ta pačia misionieriaus poza.

JAUTIS

Tai gana ištikimas ženklas. Jis vertina šeimą, ištikimybę, saugumą, jaukumą, sotų maistą ir ramybę. Jautis yra gana tingus, jam neįdomus flirtas dėl flirto. Jis yra rimtas žmogus, tiek kalbant apie meilę, tiek visose kitose srityse. Jei jis priėjo prie moters, vadinasi, turi rimtų ketinimų. Tiesa, Jautis – gana išrankus, jį globojanti Venera suteikia jam įgimtą estetikos pojūtį, tad jam įtiks tik jo estetinius kriterijus atitinkančios moterys.

Jei laikui bėgant imsite nuo jų labai tolti, Jautis gali padėti dairytis į kitas. Bet jei jau jis kartą susirado tinkamą dirvą, gali tą pačią vagą arti visą gyvenimą. Dėl to Jautis gali atrodyti kiek nuobodokas, tačiau tai yra ir jo pranašumas – mat, vedusiais Jaučiais retai kada domisi svetimos moterys, į juos pretenduoja tik tos, kurios nori rimtų santykių, o kol jūs kartu, tokius užmegzti bus keblu. Jautis kantrus, bet labai svarbu pernelyg neužsilipti jam ant sprando – pajutęs, kad imate vadovauti paradui ir gniuždote jo vyriškumą, gali nutrūkti. Ir, beje, visam laikui.

DVYNIAI

Jų polinkis į neištikimybę didžiulis. Ir visai ne todėl, kad turėtų didelį seksualinį apetitą, tiesiog jie nuolat alksta naujovių. Dvyniai sunkiai ištveria tame pačiame darbe, dar sunkiau jiems išgyventi visą gyvenimą su viena partnere. Jais labai sunku pasikliauti – laikytis žodžio, priesaikų jiems nuobodu. Jie dievina bendravimą, lengvai mezga pažintis, moka flirtuoti ir yra nuolat apsupti gerbėjų. Kai aplink tiek daug progų ir pagundų, kuris gi vyras atsilaikytų. Atspėti, kada tai įvyks, beveik neįmanoma – dar vakar jūsų santykiai atrodė tobuli, o šiandien jis glėbesčiuojasi su kita. Nebandykite aiškintis, kuo ji geresnė, – gali būti, kad vienintelis jos pranašumas tas, kad ji yra tiesiog kita.

VĖŽYS

Iš pirmo žvilgsnio tai labai šeimyniškas ženklas. Be to, Vėžiai dažnai atrodo drovūs, nedrąsūs, jautrūs, tad visai nepanašūs į lovelasus. Bet neapsirikite – Vėžys yra labai apgaulingas ženklas. Taip, jis jautrus, bet tik sau. Jis labai nori būti lepinamas ir suprastas, bet tai nereiškia, kad pasižymi tokia pat empatija kitiems. Dažniausiai jam yra visiškai nusispjaut, kaip dėl jo neištikimybės jaučiasi jo žmona, tad bandymas apeliuoti į jo sąžinę nelabai padės. Vienas dalykas, kuris gali padėti – grasinimas, kad pasielgsite taip pat. Mat, Vėžys mėgsta taikyti dvigubus standartus: jis lengvai gali pateisinti savo neištikimybę, tačiau net įsivaizduoti nepajėgia, kad taip jį pažeminti galėtų jo žmona!

LIŪTAS

Liūtai neretai daro apgaulingą įspūdį. Kadangi jie labai mėgsta būti dėmesio centre, dievina flirtą, pramogas, ryškiai rengiasi ir ekscentriškai elgiasi, visiems atrodo, kad vienos nakties nuotykiai yra jų stichija. Deja (o gal laimei), dauguma pažinčių flirtu prasideda ir flirtu pasibaigia. Mat priešingos lyties dėmesio jiems reikia ne tam, kad įsiviliotų ką nors į lovą, o tam, kad dar kartą įrodytų sau, kad jis yra pats pačiausias. Liūtas būtinai paims bare sutiktos moters telefono numerį kaip pergalės trofėjų, bet tikimybė, kad jai paskambins, labai maža. Nebent namuose esanti moteris nesugeba nuolat glostyti jo savimeilės ir patenkinti jo ego.

Liūtai yra pavydūs – pamatęs, kad jūs kuo nors kitu žavitės labiau nei juo (nesvarbu, kad su juo nemiegate), jis tuoj pat suras būdą, kaip jums atkeršyti. Jei nepamiršite kartas nuo karto Liūtą paglostyti ir nesureikšminsite jo pomėgio flirtuoti su visomis sutiktomis moterimis, turėsite namuose ištikimą ir šeimai atsidavusį vyrą. Mat Liūtas yra vienas iš tų ženklų, kuriems itin svarbus garbės kodeksas.

MERGELĖ

Tai labai šeimyniški, konservatyvūs, tvarkingi, kone smulkmeniškai taisyklių paisantys vyrai, tad visai natūralu tikėti, kad jie bus ištikimi. Iš tiesų taip ir būna – jei Mergelė surado tinkamą partnerę, jis nepuls dairytis į šalis, rūpinsis namais, padės susidoroti su buities darbais, auklėti vaikus... Tačiau kaip tik tuomet, kai jau manysite, kad viską apie jį žinote, jis gali pažerti netikėtumų. Mat po Mergelės ženklu gimusiems vyrams labiau nei kitiems tinka posakis – „žilė galvon, velnias uodegon“. Sulaukus 40 metų juos neretai ištinka amžiaus vidurio krizė, jie išdrąsėja, nutaria, kad atėjo laikas išsilaisvinti ir ima dairytis į šalis. Bet jei šį pavojingą laikotarpį sugebėsite išlaukti, vėliau Mergelė grįš prie įprastų vertybių.

SVARSTYKLĖS

Šio ženklo vyrai sunkiai atskiria draugystę nuo meilės. Jiems labai svarbus dvasinis ir emocinis artumas, jie nuolat ieško ir randa daug giminingų sielų ir nė patys nepajunta, kaip ta sielų giminystė virsta kūnų susiliejimu. Tiesa, šis ženklas vertina laisvę, tad tuoktis neskuba. Jei jau tapote Svarstyklių žmona, tikėtina, kad šis vyras išsilakstė ir rimtai apsisprendė. Kita vertus, jei nepatenkinsite jo dvasinio alkio, jis gali vėl imti ilgėtis giminingos sielos, ir kuo tai baigiasi, jau žinome.

Dar vienas dalykas itin svarbus Svarstyklių vyrams – estetika. Šį ženklą globoja Venera, tad grožis jiems labai svarbus. Apsileidusi, savimi nesirūpinanti žmona, kuriai vis vien, kaip ji atrodo namie, labai dažnai pastūmėja Svarstyklių vyrą ieškoti grožio kitur. Tiesa, gali būti, kad apie jo radinius jūs nieko nesužinosite – Svarstyklės, kaip retas kitas, moka mėtyti pėdas ir saugoti paslaptis.

SKORPIONAS

Šio ženklo vyrai išskirtinai seksualūs, tad kaip magnetas traukia visas moteris. Net jei iš šalies jis neatrodo niekuo ypatingas ir nededa jokių pastangų, kad jas suviliotų (sėdi sau tylutėlis kur nors kampe, numesdamas vieną kitą kandžią repliką), vis tiek jos spiečiasi aplink. Nereikėtų dėl to kaltinti Skorpiono – kartais jis ir pats ne itin džiaugiasi tokia situacija ir anaiptol ne visada skuba tuo pasinaudoti. Taip, Skorpionas mėgsta seksualias moteris ir rafinuotus žaidimus lovoje, gali būti, kad jo praeitis yra gana turtinga, bet jei jis pasirinko jus, galite būti beveik rami – praeitis liko praeityje, ir bent jau tol, kol esate kartu, į kitas jis nesidairys. Su viena sąlyga – jūsų poreikis seksui turi būti ne mažesnis nei jo.

ŠAULYS

Tai bene didžiausias avantiūristas ir nuotykių ieškotojas visame Zodiako žvaigždyne. Jam nuolat reikia naujų erdvių, kalnų, iššūkių, tad tikėtis jo ištikimybės gana sunku. Nuolatinis flirtas – jo gyvenimo būdas. Jis gali vienu metu bendrauti su keliomis moterimis ir nemanys, kad ką nors išduoda. Jam nepatinka taisyklės, jis pats jas kuria. Šaulys neturi laiko gilinti jausmų ir gilintis į jūsų sielos paslaptis, ištikimybė jam nuobodi, nors iš šalies atrodo visai romantiškai. Jis turbūt negalėtų pasakyti, kas yra jo didžioji meilė, nes kiekvieną kartą įsimyli tarsi pirmą kartą. Jei norite išlaikyti Šaulį kuo ilgiau šalia savęs, turite būti panaši į jį – laisva, savarankiška, mėgstanti nuotykius, nesistengianti jo įkalinti ir kontroliuoti. Vos tiki imsite zysti ir nustatinėti jam taisykles, jis panūs ištrūkti į laisvę.

OŽIARAGIS

Ožiaragis neišsiskiria ypatingu seksualumu, tad vargu ar jis ims ieškoti meilužės dėl sekso. Jam kita moteris reikalinga nebent tam, kad patvirtintų jo žavesį, vyriškumą, kad jis turėtų kuo pasipuikuoti prieš kitus. Ožiaragis – labai materialistiškas ženklas. Pinigai jam visada bus svarbiau nei moterys. Meilužę gali turėti kaip įrodymą, kad jis gali tai sau leisti. Kita vertus, jei ji ims reikalauti perdaug ir Ožiaragis pajus grėsmę savo piniginei, jis ją paliks. Šis jo bruožas gali puikiai pasitarnauti, norint Ožiaragį išlaikyti šeimoje – jei pagrasinsite skyrybomis ir turto dalybomis, jis rimtai susimąstys, ar būti neištikimam apsimoka.

VANDENIS

Šio ženklo vyrams, kaip jokiems kitiems, svarbus dvasinis bendrumas. Moteris jiems pirmiausia yra draugė, pašnekovė, o tik po to meilužė. Tarp Vandenių daug asketų, jie gali ir visiškai atsisakyti sekso, tai jiems nėra svarbiausias dalykas. Vandeniai mėgsta laisvę, jiems nepatinka kontrolė, jie nepakenčia, kai yra užkraunami materialinėmis problemomis, buities darbais, todėl neretai lieka viengungiai. Bet jei vis dėlto susirado moterį, su kuria jaučia dvasinę giminystę, gali būti jai labai ištikimi. Beje, toks Vandenių dvasingumas slepia vieną pavojų – kadangi šio ženklo vyrams seksas atrodo nesvarbus, tai ir kūniško artumo su kita jie dažniausiai nesureikšmina. Na, pamanyk, permiegojom – argi verta iš to daryti problemą?

ŽUVYS

Šio ženklo vyrai yra labai jautrūs, subtilūs, puikiai jaučia visas povandenines sroves, jūsų nuotaikas ir žino apie jus net tai, ko jūs pati sau nepripažįstate. Žuvys turi puikią intuiciją. Be to, jie visada elgiasi kaip tikri džentelmenai, net jei tai tėra vienos nakties nuotykis, su šio ženklo vyru jausitės kaip karalienė. Toks elgesys užliūliuoja – pradedate tikėti, kad išties esate ypatinga, ir kad šis vyras niekada negalėtų jūsų įskaudinti. Klystate. Bendrauti su Žuvimis – slidus reikalas. Jos turi savo dėsnius, kurie galioja po vandeniu, bet nesuprantami gyvenantiems ant žemės. Jos mėgsta išslysti ir dingti vandenyno platybėse tuomet, kai jau manėte tvirtai sučiupusios jas už uodegos.

*****

Atsakykite į anketos klausimus ir laimėkite 100 Lt dovanų kuponą apsipirkti internetinėje parduotuvėje www.apatinukai.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis