Zodiako ženklai: kokias savybes perimame išsiskyrę su mylimu žmogumi

Ką čia slėpti, visada skausminga išsiskirti su mylimu žmogumi. Bet įdomu tai, kad praėjus kiek laiko netikėtai aptinkame savyje to žmogaus savybes, su kuriuo išsiskyrėme.

Tai yra, gali pasireikšti kai kurie Avino, Jaučio ar Ožiaragio charakterio bruožai. Tiksliau, priklausomai nuo to, po kuriuo Zodiako ženklu yra gimęs jūsų buvęs partneris. Aišku, linkime palaikyti gerus ir harmoningus santykius kuo ilgiau, bet jei vis dėlto išsiskyrėte...

Išsiskyrus su Avinu

Jūsų charakterį turėtų papildyti šio ženklo žmonėms būdingos savybės: impulsyvumas, ryžtingumas, verslumas. Todėl be didelio vargo pavyks įveikti kliūtis ir įgyvendinti sugalvotas idėjas. Be to, iš Avino išmokote būti ištvermingesniais ir labiau optimistiškais. Tiesa, šie bruožai dominuos daugiau tarp vyriškos lyties atstovų, kadangi Avino Zodiako ženklą valdo vyriška planeta Marsas. Bet tai taip pat gali reikšti, kad atsiras galimybė dirbti vyriškame kolektyve. Vienaip ar kitaip, bet visa tai jums bus tik į naudą, nes greitai pamiršite skausmingą išsiskyrimą su šiuo Zodiako ženklo atstovu.

Išsiskyrus su Jaučiu

Norime mes to ar ne, bet galime perimti kai kuriuos jų mėgstamus pomėgius. Pavyzdžiui, užsiimti rankadarbiais, gėlininkyste, aplinkos tvarkymu bei apželdinimu ir panašiai. Todėl, panašu, nepraeisite pro kioską nenusipirkę žurnalų, skirtų sodininkams ir daržininkams ar rankdarbių meistrams. Be to, norėdami kuo greičiau atsisveikinti su praeitimi, atnaujinsite namus, kuriuose apsigyvens mylimas augintinis. Taip pat iš šio ženklo atstovų galite perimti ir pomėgį iškylauti ar ilsėtis gamtoje. Svarbiausia, kad išsiskyrus su Jaučiu, aptiksite savyje ne tik naujų, dalykiškų savybių, bet ir susipažinsite su verslo partneriais bei sėkmingai įgyvendinsite projektą.

Išsiskyrus su Dvyniais

Greičiausiai perimsite jų pomėgį leisti laiką draugų kompanijose. Be to, imsite žiūrėti į sunkumus ar problemas atlaidžiau ir su optimizmo gaidele. Beje, jums taps nebepriimtina ilgai užsisėdėti toje pčioje vietoje, todėl, panašu, leisitės į keliones, gal net į tolimus kraštus. Taip pat atsiras noras kažkiek atjauninti ir savo išvaizdą, pradedant organizmo valymo ir gražinimo procedūromis, baigant drabužinės atnaujinimu. O jau po to galite drąsiai imtis naujos veiklos, susijusios su automobiliais ar kompiuteriniu programavimu. Bet kuriuo atveju jūsų gyvenime atsiradę nauji pomėgiai, padės greičiau pamiršti praeities išgyvenimus.

Išsiskyrus su Vėžiu

Pirmiausiai pradėsite daugiau bendrauti ne tik su savo šeimos nariais: tėvais, broliais, seserimis, bet ir su senais pažįstamais. Mat šio ženklo atstovams pirmaeilis dalykas – šeimos vertybės. Todėl ne tik daugiau laiko skirsite savo artimiems ir brangiems žmonėms, bet ir rūpinsitės jais. O esant reikalui, padėsite išspręsti iškilusias problemas ar bėdas. Taip pat iš Vėžio žmonių perimsite subtilų jausmingumą ir gebėjimą jautriai reaguoti. Šie bruožai labai pravers ne tik bendraujant su saviškiais, bet ir užmezgus naujus santykius. Nesvarbu, ar tai bus jų švelniai ištartas žodis, ar būsite kritikuojami. Kaip ten bebūtų, bet visai nesunkiai „išsilaižysite“ jums padarytas žaizdas ir nesuksite galvos dėl rytojaus.

Išsiskyrus su Liūtu

Pirmiausiai perimsite iš jo pomėgį ne tik lankytis parodų salėse, dailės galerijose, bet ir kurti. Taigi, tikėtina, kad didesnę savo laisvalaikio dalį praleisite muziejų, teatrų ar koncertų salėse. Todėl jūsų aplinkoje netrukus turėtų atsirasti nauji pažįstami. Pavyzdžiui, dailininkas, režisierius ar tautodailininkas. Be to, tikėtina, pradėsite kolekcionuoti senovinius papuošalus ar antikvarinius paveikslus. Gal net įsigysite prabangų automobilį arba pakeisite savo gyvenamąją vietą į labiau prestižinę.

Išsiskyrus su Mergele

Greičiausiai, kaip ir šio ženklo atstovės, imsite rūpintis ir globoti likimo nuskriaustus ar benamius, vargšus žmones ar gyvūnus. Tai gali būti ir jūsų garbaus amžiaus ligotas giminaitis arba kažkoks gyvūnėlis, atklydęs iš gatvės. Taip pat galite užsiimti ir labdaringa veikla. Bet gali įvykti ir kitaip: nutraukus santykius su Mergele, pradėsite lankytis sporto klube ar treniruoklių salėje, norėdami dideliu fiziniu krūviu ne tik nuraminti vidinę būseną, bet ir palaikyti gerą formą.

Išsiskyrus su Svarstyklėmis

Jūsų gyvenime atsiras puiki proga atnaujinti santykius su senais pažįstamais arba susipažinti. Be to, labiau įsitrauksite į darbą, kuris teiks malonumą bei vidinį pasitenkinimą ne tik dėl padidėjusio atlyginimo. Svarbiausia, kad dėl to nereikės įdėti pernelyg daug pastangų ar persidirbti. Todėl išvada akivaizdi: būdami pakankamai užsiėmę, neskausmingai išgyvensite ir išsiskyrimą su mylimu žmogumi. Taigi iš Svarstyklių ženklo pirmiausiai perimsite diplomatišką elgesį, kadangi pavyks išvengti išsiskyrimui būdingą konfliktą ir nesukelti priešiško nusiteikimo vienas kito atžvilgiu.

Išsiskyrus su Skorpionu

Savo nuostabai atrasite savyje magiškų savybių, susijusių su telepatija, aiškiaregiškumu ar net hipnoze. Tikėtina, kad pradėsite sapnuoti pranašiškus sapnus ar numatyti ateities įvykius. Taigi, panašu iš Skorpiono perimsite savybes, būdingas magams ar ekstrasensams, gebantiems suprasti ir įvertinti įvairių reiškinių esybes. Užsiimdami ezoterika jūs nesunkiai išgyvensite išsiskyrimą su artimu žmogumi.

Išsiskyrus su Šauliu

Gali atsirasti susidomėjimas filosofijos, istorijos ar net religijos mokslais. Tikėtina, kad apsilankysite vietose, kurios iki šiol jums nebuvo žinomos. Arba galite pradėti mokytis, kelti savo žinių lygį ar net įgyti naują išsilavinimą. Taigi, iš šio Zodiako ženklo žmonių jūs perimsite pomėgį keliauti ir pažinti naujus dalykus. Todėl jūsų gyvenime atsiras ir draugų keliautojų arba gali būti, kad pradėsite dirbti kurioje nors mokymo įstaigoje.

Išsiskyrus su Ožiaragiu

Ne tik pasikeis jūsų požiūris į gyvenimą, bet ir imsite jausti didesnę pagarbą ne tik savo viršininkui, bet ir vyresniems už jus žmonėms. Taip pat iš Ožiaragio išmoksite būti kantresni, tolerantiškesni ir pakantesni aplinkiniams. Pastebėsite ir dar vieną naują savo savybę: tiksliai ir laiku atlikti jums pavestą užduotį. Beje, šios išvardintos savybės padės kylant karjeros laiptais. Tačiau norint lengviau išgyventi išsiskyrimą su žmogumi, gimusiu po šiuo Zodiako ženklu, išsikelkite sau tikslą ir nuosekliai bei atkakliai siekite jo. Pavyzdžiui, įgyvendinant kurį nors projektą arba nutartumėte atsikratyti žalingų įpročių.

Išsiskyrus su Vandeniu

Laukite staigmenų ir netikėtumų. Kitaip tariant, tikėtinos naujos pažintys su įdomiais žmonėmis. Taip pat ne išimtis, kad jūsų gyvenime gali įvykti staigūs ir dideli pokyčiai, susiję su gyvenamosios vietos, darbo ar tiesiog savo aplinkos pakeitimu. Iš šio Zodiako ženklo žmonių perimsite norą užsiimti iki tol neišmėgintais dalykais. Kas žino, gal panorėsite leistis į kelionę aplink pasaulį... dviračiu arba iššokti su parašiutu. Bet kurie eksperimentai jums bus tik į naudą. Ne tik padės greičiau pamiršti mylimąjį, bet ir pakels nuotaiką.

Išsiskyrus su Žuvimis

Atsiras susidomėjimas muzika ir meditacija. Galbūt norėsite daugiau laiko skirti poilsiui ar praleisti vienumoje. Išsiskyrus su Žuvų ženklo atstovu turėtų atsirasti ir naujų pomėgių. Pavyzdžiui, rimtai imsite domėtis automobilių sportu arba pradėsite lankyti baseiną. Taip pat tikėtina, kad nemažai laiko praleisite ir gamtoje. Tiesa, net ir atsiradus naujiems pažįstamiems, greičiausiai neįsileisite jų į savo vidinį pasaulį, kadangi bijosite užlipti ant to paties grėblio. Nepaisant to, tarp naujų draugų netrūks idealistų ir svajoklių, kaip ir Žuvų ženklo žmonės. Taigi, iš Žuvų jūs perimsite ne tik subtilų pasaulio suvokimą, bet ir savotiškai pamilsite vienatvę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis