Zodiakas ir seksas - ko tikėtis iš JO ir JOS

Pažinkime vienas kitą labiau.

Šių dienų populiariausi straipsniai:

- Japoniška dieta: per 13 dienų - minus 7-8 kg

- I. Dovydėnaitės kolekcijoje - ir išgyventos tragedijos atgarsiai

- Kaip išvengti nekviesto svečio – pelėsio?

- Laura: mamai diagnozavus vėžį, mano paauglystė baigėsi...

- Erotinis gidas po vyro kūną

- Varškės sausainiai

Avinas vyras

Sekse stengiasi įrodyti, kad nėra avinas, nusiteikęs daryti kunilingą. Visiškai nesigėdina to, kad masturbuojasi. Jei stinga seksualinio pajėgumo, Avinas jaučia tiesiog biologinį poreikį su pirmapradžiu azartu medžioti niekuo nekaltas damas.

Avinas moteris

Egoistiška ir principinga.

Ją suvilioti reikia atkakliai, greitai. Ji arba atiduos viską ir iš karto, arba nieko ir niekada. Patikimiausias būdas suvilioti tokią moterį – atlikti kokį nors žygdarbį. Po Avino ženklu gimusios moterys labai karštos ir aistringos, todėl joms patinka nuolaidūs, supratingi partneriai. Gali pasirodyti, kad šios moterys visiškai neturi koketiškumo ir yra abejingos galantiškumui. Pavyzdžiui, nereikalauja paduoti paltą ir pačios atidaro duris.

Jautis vyras

Pagal lytinių aktų skaičių per naktį nušluostys nosį bet kokiam ženklui. Nemėgsta keisti pozų, jiems visiškai pakanka banalios „jis viršuje, ji apačioje, veidu vienas į kitą“. Dėl gausybės atsitiktinių ryšių dažnai serga venerinėmis ligomis. Nors vertikalioje pozoje Jaučiai mėgsta lyderiauti, lovoje visada užleis iniciatyvą damai.

Erekcija nevykusi kartais tiesiogine, kartais perkeltine prasme.

Kad sudomintų tokį vyrą, moteris turi atrodyti kuo abejingesnė, nereaguoti į šypsenas. Nepadės – reikia apsimesti kurčia, aiškintis ženklais, tik jokiu būdu nesakyti jam „taip“.

Jautis moteris

Mėgsta pinigus, be galo įnoringa. Jis turi būti pakankamai pasiturintis, kad pirktų brangakmenius, ir ganėtinai kvailas, kad pirktų juos būtent jai. Populiariausia tokių moterų mirties priežastis – nuo pavydaus vyro rankos.

Lytiškai subrendusi Jaučio moteris būtinai turi būti apvalaina. Jei ji nėra apvalių formų, kažkas ne taip. Kad viskas būtų, kaip reikia, tokią moterį reikia lepinti, maitinti šokoladukais ir mėsa, vaišinti saldžiais likeriais, tuo pat metu glamonėti erogenines zonas. Jei po Jaučio ženklu gimusi moteris šito negauna, jaučiasi nelaiminga ir kenčia, jei visa tai gauna, jaučiasi laiminga ir įsimylėjusi. Lovoje jai galima pasakoti erotiškus anekdotus, skaityti ką įdomaus, dainuoti. Daugiausia šansų su tokiomis moterimis turi verslininkai ir kariškiai.

Dvyniai vyrai

Jo netenkina susitikimo laikas, intymumas jį vargina, monogamija pabosta, bet kokie apribojimai išveda iš pusiausvyros. Sekso srityje talentingas, atspėja norus, bet kokį iškrypimą geba pateikti labai patraukliai. Per orgazmą drovisi dejuoti. Mėgsta, kai partnerė mūvi prisegamas kojines, vilki erotiškus apatinius drabužius.

Nepraleis progos pasiūlyti užsiimti grupiniu seksu.

Dvynių moterys

Savo pačios įžvalgumo auka. Skiria impotentą nuo sekso giganto, nė nepažvelgusi, kas kelnėse (ir apskritai greitai perpranta žmones). Dažnai visą gyvenimą ieško riterio ant balto žirgo, o kadangi tokių retai pasitaiko, seksas tokių moterų gyvenime vyksta be meilės. Nors atrodo lengvabūdės, iš tiesų viską gana gerai paskaičiuoja. Neretai sutrikdo partnerį perdėtu dėmesiu jo asmenybei. Dvyniams toks susidomėjimas gali reikšti tiesiog jiems būdingą smalsumą, o ne toli siekiančius planus. Jiems teikia malonumą erotinių filmų žiūrėjimas kartu, mokantis naujų seksualinių pozų ir bendrų pažįstamų aptarimas.

Vėžys vyras

Šis ženklas nemėgsta vėžio pozos, bet jam patinka kitos, ne mažiau nepadorios pozos. Per lytinį aktą juda tai greitai, tai lėtai, siekia įvairovės, nes mano, kad tai jaudina partnerę. Savo pagrindiniu ginklu laiko kunilingą. Po sekso mėgsta aptarti ankstesnes seksualines patirtis – savo ir partnerės. Savo pasiekimus atsimena ilgai, dažnai apie juos pasakoja.

Vėžys moteris

Zodiako ženklas kalba už save. Vėžio moteris mėgsta seksą ir visada ieško nuotykių. Ji siekia būti nepriklausoma, todėl po sekso gali ilgam dingti. Vėžio moterims labai svarbios ritualinės smulkmenos, jos labai pavydžios, klastingos. Kita vertus, dėl asmeninių savybių su tokiomis moterimis nėra vilčių lengvai išsiskirti. Švelniai sučiumpa vyrą savo žnyplėmis, o už blogą elgesį įgnybs į jautrią vietą.

Liūtas vyras

Gyvenimas – pjesė „Liūto meilė“. Scenarijaus autorius ir režisierius – Liūtas. Prodiuseris – Liūtas. Pagrindinis vaidmuo – Liūto.

Vaidina: Liūtas – gražuolis, aplink kurį vyksta veiksmas, ir gražuolė.

Susižavėjusi publika – vaidina visos pasaulio moterys.

Na o jei rimtai – Liūtai būna visokie.

Liūtas moteris

Savimi pasitikinčiai Liūtei labiausiai patinka, kad viskas būtų efektinga ir dramatiška kaip kine. Partneris turi būti svarbiausias jos pasididžiavimo objektas, bent jau iš pradžių. Liūtės privalumas – ji retai kabinėjasi prie stipriosios lyties ir apskritai neįkyri dėl smulkmenų. Trūkumas – silpnybė viskam, kas ryšku ir blizga. Kita vertus, visada rami, visur siekia naudos, netgi iš mineto (pažiūrės, kas pakuotėje, ir tuoj pat parduos). Jeigu staiga pastebėjote, kad nuostabių jos akių žvilgsnis – kaip Hitlerio prieš mirtį, nesijaudinkite – jis visada toks. Santuokoje ir apskritai į seksą jai nusispjauti, vyras jai tik potencialus sandoris su vaikais ir maišu pinigų. Vyrai dažnai būna neištikimi tokioms moterims, nes per seksą jos elgiasi kaip bėgikės.

Mergelė vyras

Mergelės ženklo vyrai – puikūs meilužiai su lakia seksualine fantazija. Nepaisant išorinio praktiškumo, šaltumo ir pedantiškumo, šio ženklo atstovai padarys viską, kad suteiktų savo partnerei malonumą. Su Mergelėmis lovoje paprasta – jos gali būti tiek lyderiai, tiek pasyvieji. Seksas su Mergele įvairus – vieną dieną ji gali būti švelni ir pasyvi, kitą dieną karšta ir aistringa.

Mergelė moteris

Gražios, ištikimos ir patrauklios. Vyrai laksto paskui jas kaip paklaikę, bet šios moterys tuo negali pasinaudoti. Audringos nakties iš Mergelės neverta tikėtis, pas ją viskas su meile, ramiai, todėl jeigu jums seksas – pretekstas pažinčiai, ji jums prasta partnerė.

Gerai tai, kad meilė su Mergele stiprina sveikatą, plečia akiratį. Šio ženklo moterys labai įdomios, jos puikiai išmano taisykles, taip pat moka jas tinkamai laužyti. Slapčiausius troškimus Mergelei išsakykite ne įsimylėjusiais žvilgsniais ir droviomis užuominomis, o tiesiai šviesiai, aiškiai.

Svarstyklės vyras

Niekada nelįs moteriai į sielą, norėdamas išsiaiškinti, kas jums šventa ir brangu. Jam svarbu ne tik išorė, balsas, drabužiai ir elgesys. Jeigu jos slapti jausmai liks Svarstyklėms neprieinami, jis vis labiau kreips dėmesį į išorines klaidas.

Svarstyklės moteris

Ji nori visiems patikti. Jei esate su šio ženklo moterimi, svarbu suprasti, kad seksas ir flirtas – du labai skirtingi dalykai, antraip kentėsite. Rinkdamosi gyvenimo draugą Svarstyklės labai išrankios – jai norisi vyro, kuris jai vadovautų, ją globotų. Taip pat norisi tokio vyro, dėl kurio nekiltų nepatogumų su aplinkiniais. Jeigu vyras būtent toks – ji visiškai atsidavusi jam. Jeigu ne – būtent ji spręs, kada, kur, kokiomis pozomis ir ar apskritai reikia. Gyventi su Svarstyklėmis reikia gražiai, komfortiškai, dovanoti gėlių, nepatingėti atnešti kavos į lovą. Vyrišką savo partnerio temperamentą ji vertina ne mažiau nei komplimentus ir subtilų bendravimą.

Skorpionas vyras

Jie susitinka, jis ją kankina, nes jam tai patinka. Palaipsniui ji tampa psichine ligone, jam ir tai patinka. Moteriai reikia pačiai gracingai kristi jam į glėbį ir viską jam leisti, o paskui apsilankyti pas psichiatrą. Taip, jis galingas, todėl verčiau su juo nekovokite. Jam pažvelgus moterims kyla noras nusiplėšti drabužius, kad ir kiek žmonių aplink būtų, kad ir kiek laiko jie būtų pažįstami.

Skorpionas moteris

Jos skorpioniškas būdas konfrontuoja su geidulingu skorpionišku kūnu. Todėl Skorpionės ir labai seksualios, ir puritoniškos, tarsi sakytų, kad seksui turi būti rimtas pagrindas. Skorpionėms patinka visame kame stiprūs vyrai. Žaidžiant erotinius žaidimus jos labai aistringos, nevengia sveiko sadizmo elementų. Po šiuo ženklu gimusią moterį reikia mylėti ilgai, aistringai, blogiausiu atveju – turtingai. Todėl vegetaras romantikams, dėl pacifistinių pažiūrų nepajėgiantiems nurėžti vištai galvos, geriau apie jas nesvajoti. Iš šono atrodo labai susitvardančios, bet priėjus iki sekso stveria visą, kas pasitaiko po ranka, todėl mylėtis su ja virtuvėje ar garaže – pavojinga gyvybei. Ir netik dėl to Skorpionės pavojingos – per jas iširsta šeimos, greitai išleidžiamas atlyginimas.

Šaulys vyras

Iš pirmo žvilgsnio atrodo drovus, kuklus, bet tik iki tos akimirkos, kol neatsiduriate su Šauliu lovoje. Bus viskas: švelnumas, aistra, iš proto varantis seksas. Šaulių trūkumas – jų seksualumas lieka apribotas nežinia kieno primestų normų ir taisyklių. Ir tikrai nepasakysi, kad Šauliai bijo monogamijos. Po seksualinio kontakto Šauliai ima labai vulgariai bendrauti.

Šaulys moteris

Norint išlaikyti prie savęs tokią amazonę, reikalingas nenutrūkstamas įkvėpimas ir kur nors nukreiptas kūno judėjimas. Geriausia mylėti Kipro paplūdimiuose, per mokslinių simpoziumų pertraukas, žvejyboje ar medžioklėje. Labiausiai ją kaitina partnerio medžioklė. Pasiekus tikslą ją apima noras siekti ko nors sunkiau pasiekiamo. Ji – tiems, kuriem patinka protingos, gražios ir linksmos. Sekse nepasotinama, tad reikia pasistengti, norint ją patenkinti. Seksą ji tiesiog dievina, laiko praktiškai gyvenimo prasme, todėl būkite nusiteikę įvairiems eksperimentams ir netgi perversijoms. Iš prigimties ji – romantikė ir klajūnė, t. y. mėgsta keisti vietas ir aplinkybes, todėl seksas su ja įmanomas visur. Žinodama savo vertę, ne tik pati nusuka į kairę, bet ir per daug nepyksta, jei vyras sukteli kairėn. Šeimyninį gyvenimą vertina, bet kartais gali užsinorėti nuotykių.

Ožiaragis vyras

Lovoje labai stengiasi, kartais net per daug, yra labai švelnus. Išprusęs kaip saugumo tarnybos analitikas, aštraus proto kaip robotas, nuoširdus kaip bankininkas Ožiaragis į viską reaguoja kuo rimčiausiai. Jo ketinimai kuo kilniausi. Jam nesvetima viskas, kas žmogiška. Jis puikiai supranta, kad ne pinigai suteikia laimę, bet tuo pačiu jam svarbi jos padėtis visuomenėje.

Ožiaragis moteris

Nuolat baiminasi: „Aš jo noriu, bet kas bus, jeigu jo daikčiukas per didelis.“ Santykiuose labai griežta. Vyrai jos visada nori, bet pakanka jam prieiti arčiau – įsitikins, kad viskas ne taip paprasta. Sekse paiso savo norų. Pritaikius tinkamą progą, su šia moterimis galima paromis neišlipti iš lovos.

Subrendusi Ožiaragio moteris yra ne tik seksualiai patraukli, bet ir turi vieną ypatybę, kurią labai vertina šeimyniški, jautrūs vyrai – įvairiausiose sunkiose gyvenimiškose situacijose jos petys visada bus patikima atrama.

Vandenis vyras

Be menkiausios abejonės sieks visko, ko nori. Vandenių būna išrankių, būna neišrankių, bet ir tie, ir tie pasileidę.

Pats pajėgus prisipažinti, kiek yra sugedęs, šito nesigėdija. Jis didžiuojasi tuo, kad yra nepanašus į kitus. Bet kokius saitus laiko pasikėsinimu į abiejų partnerių dvasinį augimą.

Vandenis moteris

Po Vandenio ženklu gimsta ne pačios jausmingiausios, bet pačios įdomiausios, nenuspėjamos partnerės. Jos ekstravagantiškos, mėgsta laisvę, nepavyduliauja dėl smulkmenų. Yra linkusios į feminizmą ir netradicines sekso formas. Kai jaunas vyras grįžta iš darbo, jo namai primena viešuosius... Beje, Vandenio ženklo moteris nesutiks išbandyti grupinio sekso. Ją matydami vyrai ima svajoti apie didžiausias nešvankybes, bet realiai sulaukia tik valstietiškos pozos. Vandenės – flirto meistrės, bet niekada nenueis į kairę. Santykiuose labiau vertina ramybę nei emocijas.

Žuvys vyras

Pasyvus, bet švelnus. Nerodo iniciatyvos, įprastai sujaudina partnerę ir perleidžia iniciatyvą jai. Jį supa buvusios žmonos ir draugės, su kuriomis jis galutinai taip ir neišsiskyrė, nes jis negali pakęsti išsiskyrimų. Jis saugo nuotraukas, meilės laiškus, dovanas. Taip, jis romantikas. Tik nesitikėkite, kad apipils jus gėlėmis, kvepalais ir sužadėtuvių žiedais. Jis gali sumeluoti, jūs tikrai tai pajusite, juo labiau, kad meluoti jis nemoka.

Žuvys moteris

Su ja greitai galima pasijusti narkomanu. Į ją galima pasinerti kaip į karštą vonią ir viską pasaulyje pamiršti. Specifinė erogeninė zona – pėdos. Iniciatyvą gyvenime ir sekse žuvys linkusios perleisti partneriui. Tai ne gerumas ir ne silpnybė, o veikiau žuviškas noras apsisaugoti nuo rūpesčių, neprisiimti su iniciatyva susijusios atsakomybės. Mainais gausite užuojautą, palaikymą, na ir visa kita.

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.


_loadQuiz(12948);

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Čia pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų.

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis