Žaidimai miegamajame: seksas prancūziškai, ispaniškai, o gal arabiškai?

Laikas praturtinti savo seksualinį žodyną geografiniais terminais.

Sutikite, kalbėtis apie seksą gana keblu. Ypač, jei esate pažįstami dar visai neseniai. Matyt, tam ir buvo sugalvoti tam tikri eufemizmai, slepiantys tikrąsias kūno dalių, pozų ir mylėjimosi būdų reikšmes. Kaip pasakyti savo mylimajam, kad norėtumėt išbandyti oralines glamones, tačiau prašymas „padaryk man kunilingą“ stringa burnoje? Pasiūlykite pasimylėti prancūziškai. Romantiška ir jokios fiziologijos. Beje, šis žodynas anaiptol nerodo vienos ar kitos tautos seksualinių įpročių – tai tėra sutartiniai terminai, ir skirtingose šalyse jie gali reikšti skirtingus dalykus. Siūlome vieną iš populiaresnių šifruočių

Seksas vokiškai

Patys vokiečiai jį apibūdina kaip nuobodų mylėjimąsi misionieriaus poza, tačiau kitos šalys suteikia jam kur kas pikantiškenį atspalvį, priskirdami vokiškam seksui įvairius lengvus sado-mazo žaidimėlius (pliaukšėjimas per užpakalį, „bausmės“ ir pan.). Tokį vardą jam, matyt, padėjo pelnyti po pasaulį plačiai pasklidusi vokiška pornografinė produkcija.

Seksas angliškai

Tiesą sakant, jis nedaug kuo skiriasi nuo vokiškojo varianto, tik jame daugiau rafinuotumo. Jo gali suteikti pasiskirstymas tam tikrais vaidmenimis, atitinkama apranga (tarkim, policininkės ir nusikaltėlio), stilizuoti antrankiai, šilko skarelėmis užrištos akys ir pan.

Seksas prancūziškai

Skamba romantiškai, bet nesitikėkite braškių, šampano ir pasivaikščiojimo Eliziejaus laukais. Tai viso labo reiškia oralines glamones – kunilingą ir feliaciją. Tad jei norite tuo pasimėgauti, tereikia paprašyti: „Pamylėk mane prancūziškai, brangusis...“

Seksas graikiškai

Šis terminas glaudžiai susijęs su tikrąja Graikijos istorija – prisiminkite antikos laikus, viešas pirtis ir ten vykstančias orgijas, kuriose, deja, dažniausiai dalyvavo vyrai ir jauni berniukai. Jei jums vyras siūlo mylėtis graikiškai, tai nereiškia, jog jis yra homoseksualus – šiais laikais graikiškas laikomas analinio sekso sinonimu.

Seksas švediškai

Mūsų kraštuose kažkodėl tai buvo siejama su grupinėmis orgijomis, tačiau iš tiesų šis terminas reiškia kur kas proziškesnius dalykus. Tai yra abipusė masturbacija. Galite masturbuotis kiekvienas sau, galite vienas kitą, tačiau jei norite ir pradėti, ir baigti švediškai, neturėtumėte pereiti į įprastą pasimylėjimą. Tiesą sakant, švediškas seksas turi nemažai privalumų – vaizdžiai pademonstruoja, kaip norėtų būti liečiamas jūsų partneris, ir negresia neplanuotu nėštumu.

Seksas ispaniškai

Dar jis vadinamas „ispanišku kaklaraiščiu“ arba „notaro kaklaraiščiu“. Kaip turbūt jau supratote, šiuo atveju frikcijos atliekamos tarp krūtų. Puikus būdas didžiakrūtėms išnaudoti savo privalumus ne tik pasigrožėjimui... Nepamirškite ištrinti jų aliejumi – malonumas padvigubės.

Seksas arabiškai

Šiam pasimylėjimui būtina turėti šilto aliejaus vonelę. Į ją prieš lytinį aktą vyras turėtų pamirkyti savo „pasididžiavimą“. Sako, kad tai nepaprastai sustiprina tiek vyro, tiek (ypač) moterų pojūčius. Tik atsargiai – aliejus neturi būti per karštas, ir jam neturėtumėt būti alergiška, nes intymios zonos yra itin jautrios. Beje, yra vyrų, kurie deda lygybės ženklą tarp arabiško ir graikiško sekso, tad sumanę pasimylėti arabiškai pirmiausiai pasitikslinkite, ar turite omenyje tą patį.

Seksas suomiškai

Mes linkę tokiu seksu vadinti mylėjimąsi saunoje, tačiau iš tiesų jis labiau siejasi su slidinėjimu. Tai gali būti tiesiog mylėjimasis misionieriaus poza, bet vyro judesiai turi priminti ne įprastą baksnojimą, o šliuožimą slidėmis. Rankomis jis turėtų atsiremti į lovos atlošą tarsi įsikibtų lazdų, o kūnu ritmiškais ir ilgais judesiais stumtis pirmyn.

Parašyk Redakcijai

Čia pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų.

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis