Vyro, už kurio verta tekėti, įpročiai

Vertingi pastebėjimai - pasitikrinkite.

1. Jis žino, ką mėgsti pusryčiams. Jis atkreipia dėmesį į smulkmenas: kiek šaukštelių cukraus dedi, kokią uogienę mėgsti su skrebučiais, o kokią – su blyneliais. Kavinėje jis gali užsakyti tau valgio, ir tu visada būsi patenkinta.

2. Jis parašo, prieš vykdamas namo: „Išeinu iš darbo po 10 min. Greitai pasimatysime.“ Jis parodo, kad tavęs nepamiršo. Ne todėl, kad reikalauji jo atsiskaityti, o iš abipusės pagarbos. Jis nenori, kad jaudintumeisi, taip primena, kad geriausia dienos dalis – su tavim – tik prasideda.

3. Jis tavim rūpinasi. Jam nesunku nubėgti į vaistinę vaistų, išvirti tau arbatos ar nuvežti pas gydytoją.

4. Jis paskambina tau tiesiog šiaip. Galbūt nori pasidalinti pokštu, kurį ką tik išgirdo darbe, ar šiaip paklausti, kaip sekasi. Jis gali netgi paprašyti tavęs anksčiau baigti darbą, kad galėtumėte anksčiau susitikti.

5. Jis puikiai sutaria su vaikais. Tu įsitikinusi, kad jis būtų puikus vadovas. Be to, jis – puikus pavyzdys vaikams.

6. Jis skiria tau laiko, randa tau laiko, kad ir kokia įtempta būtų jo darbotvarkė. Tu jam – prioritetas.

7. Jis atrašo tau žinutes, atsiliepia į skambučius. Jis nedingsta kelioms dienoms, neatitraukia tavęs nuo svarbių planų, stengiasi niekada nevėluoti.

8. Jis nebendrauja su buvusiomis draugėmis. Jis žino – jei santykiai baigti, nieko gero artimas bendravimas su buvusiomis neduos. Nebūna keistų skambučių, keistų žinučių. Ta nereikia jo sekti, tu tiesiog žinai.

9. Jis pasirengęs tapti namisėda, jei namuose kartu su juo būsi tu. Begaliniai vakarėliai – jau praeityje. Dabar – filmai, skanios vakarienės ir tu.

10. Jis turi pomėgių. Ar tai būtų futbolo komanda, kurią palaiko nuo vaikystės, ar mylimas šuo – tai daug pasako apie ištikimybę meilėje ir šeimyniniame gyvenime.

11. Jis palaiko ryšį su senais draugais. Skambina jiems, domisi jų gyvenimu, jaudinasi dėl jų.

12. Jis mandagiai bendrauja su nepažįstamais žmonėmis, kad ir kas jie būtų. Tai tiesioginė projekcija į jo bendravimą su tavim.

13. Jis subrendęs. Jis moka prisiimti atsakomybę. Kai jo bičiuliai ūžia iki ryto, jis – tas, kuris pasirūpina, kad sąskaitos būtų apmokėtos, kad visi sėkmingai pasiektų namus.

14. Jis žino, ką daryti, kai tu prastai nusiteikusi – arba palieka tave ramybėje, arba išsiveda pasivaikščioti. Jis visada palaiko tave, net jei tu neteisi.

15. Jis gerbia tavo asmeninę erdvę, tavo nepriklausomybę, tavo laiką tavo draugams. Bet visada su džiaugsmu prisijungs, jeigu jį pakviesi.

16. Jis – karščiausias tavo gerbėjas. Kai kas nors teiraujasi apie tave, jis karštai ir su pasididžiavimu pasakoja apie tavo sėkmę ir pasiekimus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis