Vyro akimis: kokias klaidas moterys daro santykių pradžioje

Šis sąrašas gimė neatsitiktinai. Susirinkusi vyrų kompanija žodis po žodžio ėmė pasakoti istorijas, kaip pradėjus draugauti su moterimi, po kurio laiko dėl tam tikro mažmožio santykiai imdavo klibėti, ir begimstantys gražūs vyrų jausmai pradėdavo tirpti.

Štai jų sudarytas moteriškų klaidų sąrašas:

1. Žinučių škvalas

Yra moterų, kurioms patinka siųsti žinutes. Kartais - be jokios priežasties, ir – kas baisiausia – pernelyg dažnai. Ir jei tokia moteris įsimylėjo, savo išrinktąjį ji tiesiog užvers žinutėmis, nepagalvodama, ar jam tai patinka. O tai patinka ne visiems. Ypač jei vyras dirba rimtą ir atsakingą darbą ir jam nepatinka per dieną gauti ir atsakinėti į krūvas žinučių.

2. El. laiškai, kuriuose – įvairiausi meilūs šuniukai, kačiukai ar romantiški vaizdeliai

Be žinučių telefonu kai kurioms moterims patinka el.paštu dalintis viskuo, kas jas tik sužavi. Ir jos siunčia viską, ką randa socialiniuose tinkluose, kas joms pasirodė miela, gražu, kas sujaudino ar išgąsdino...
Pasak vyrų, tai ne taip erzina kaip sms, tačiau bėda ta, jog mergina vis reikalauja atsako į laišką su liūdnu kačiuku ar saulėlydžiu.

3. Klausimai apie nuotaiką

Patikėkite: jie erzina bet ką, net jus. Ypač jei nuotaika prasta, o kas nors klausia: „Na ir kokia tavo nuotaika?“ arba „Ir ko toks liūdnas šiandien?“ O nuolatinis noras teirautis nuotaikos tikrai gali sugriauti jūsų santykius. Taigi - atsargiai.

4. Meilikavimas

Kai kurios moterys mano, kad jei jau turi vyriškis yra šalia, tai ir elgtis su juo reikia, kaip su jaukiu naminiu gyvūnu – kačiuku, žiurkėnu ar triušiu. Žinoma, vyrams reikia švelnumo, tačiau ne tokio pobūdžio: „Mano zuikuti!“, „Brangenybe tu mano!“, „ O ką mano pūkuotukas pamiršo padaryti, įžengęs pro duris? Taaaaip, nusiauti batus ir pastatyti juos palei sieną, kad nesuteptų kilimėlio.“

Jei yra šitaip kalbančių moterų, matyt, yra ir joms panašiai atsakančių vyrų. Tačiau patikėkite, tokių vyrų – labai mažai. Ir jei nesate įsitikinusi, kad mylimajam tai patinka, geriau meilikaukite bendraudama su tikrais zuikučiais ir kačiukais, o su vyru elkitės, kaip su suaugusiu stipriosios lyties atstovu.

5. Patarimai, kaip susitvarkyti su buvusiąja

Geri vyrai retai būna vieniši. Ir jei vyras dėl jūsų paliko kitą, o ji dar nespėjo su šituo faktu susitaikyti, jums jokiu būdu nereikia į tai kištis. Nes gali nutikti, kad vyras netikėtai stos į jos pusę – ypač, jei jūs gana aktyviai ją vanosite ar ketinsite jai iškrėsti kokią kiaulystę. Tad laikykitės oriai. Tada vyras supras, kokį angelą sutiko, o savo problemas išspręs pats.

6. Pasakojimai apie savo buvusiuosius

B abejonės, tai nepatinka niekam. Tačiau yra moterų, kurios tokiu būdu mano sau priduosiančios kažkokio svorio, vertės. Joms atrodo, kad jei pasakys savo draugui, kad jos buvusysis buvo kariškis ar mafijozas, tai naujasis draugas supras, kokią neįkainojamą personą sutiko? Iš tikrųjų, draugas pamąstys, kokios perspektyvos jo laukia ir nebūtinai norės jų sulaukti.

7. Nurodinėjate, ką jis privalo

Kartais moterims atrodo, kad jei draugauja su vyru, ji dabar gali jam vadovauti. Taip, yra vyrų, kurie tai kenčia. Ir net yra tokių, kuriems to reikia, tačiau ne visiems. Ir tikrai ne visiems patinka klausytis nurodymų, kai romanas vos prasidėjęs, tik įsibėgėja, ir vadovauti moteris neturi teisės.

„Turi būtinai pakalbėti su šefu, kad tave paaukštintų!“, „Tau būtina pradėti lankyti jogą, kad nustotum taip nervintis!“, „Tu turi apsilankyti pas mano dietologą ir skubiai atsikratyti 10-15 kilogramų“... Tokie ir panašūs pareiškimai gali sukelti jūsų draugui dvi mintis, kurios ne itin patiks jums. „Kokių galų ji čia vadovauja?“ ir „jei ji dabar taip komanduoja, kas bus, kai mes susituoksime?!“

8. Išlieti blogą nuotaiką

Su vyru gera dalintis ir džiaugsmais, ir rūpesčiais, tačiau verčiau tik džiaugsmais. Jei jau nuo pat pradžių jį užversite visomis savo problemomis ir dar tuo teisinsitės keldama isterijas, net pats geriausias ir jautriausias vyras neišlaikys.

9. Juoktis iš klaidų ir nesėkmių

Įsimylėjęs vyras dėl jūsų pasirengęs daug kam. Pavyzdžiui, pirmąkart atsistos ant riedučių ar snieglentės, jei jau jūs tai mėgstate, o jam anksčiau kažkodėl nepatiko. Ir, žinia, bandydamas jis nekart nukris. Taigi, nereikia juoktis, net jei jis nukrito labai juokingai. Kai kuriuos tai veikia labai neigiamai. Ir nereikia kikenti, jei jam kas nors nepavyko lovoje. Galų gale, čia ir jūs kažkuo dėta. Verčiau imkite ir padėkite jam – gal bus ne taip juokinga, bet užtat gera.

Žinoma, čia nėra visas sąrašas – jį galima būtų tęsti ir tęsti. Bet jei jūs pašalinsite šiuos, galimybės, kad jūsų romanas gyvuos dar ilgai, išaugs keleriopai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis