Vyras piktas ir nervingas, kaip jį nuraminti? Pasisako patys vyrai

Jūsų mylimas vyras nebevaldo nervų ir pratrūko pykčiu? Nesugebate jo nuraminti? Paklauskime, ką apie tai mano patys stipriosios lyties atstovai.

Skaitomiausi straipsniai:
- Kaip priversti orchidėją žydėti?
- Įvaizdį pakeitusi Edita (32 m.): labai norėjau tapti moteriškesnė
- R. Polanskis: tragiška žmonos ir negimusio kūdikio netektis, kaltinimai satanizmu ir 13-metės išprievartavimu
- J. Statkevičius: o pameni, kai man buvo sunku, ir tu paskolinai 30 Lt...
- Obuolių pyragas su traškia morengine plutele

„Mano darbas nervingas, į dienos pabaigą dažnai būnu nusikalęs. Mane nuramina seksas. Žinoma, jeigu žmonai nepersiduoda mano nuotaika ir ji sutinka mane taip pradžiuginti“, – tikina 33 metų Rimantas.

„Mano asmeniniai raminamieji – vienuma ir alkoholis, tačiau su pastaruoju svarbiausia yra nepersistengti. Lieku vienas su savimi ir pamažu nusiraminu. Kai suprantu, kad visiškai kontroliuoju savo emocijas, būnu pasiruošęs bendrauti su mergina“, – aiškina 31 metų Danielius.

„Kai būnu piktas, man padeda bendravimas su sūnumi. Pažaidžiu su juo karą, pavažinėju garvežiuku – ir atslūgsta. O štai kai pykstu ant sūnaus, tai „laikykis, žmona!“. Visi tiek gauna, kad paskui dvi dienas dar vaikšto ir širsta“, – neslepia 28 metų Mantas.

„Tyliai paimu automobilio raktelius ir išvažiuoju. Važinėju tol, kol nusiraminu. Tokiomis akimirkomis atrodo, kad įtampa lieka po ratais. Ir pasidaro lengviau. Kartą patekau į mirtiną eismo grūstį. Dar labiau sužvėrėjau, pradėjau nebesivaldyt. Gėda, tačiau savęs visiškai nekontroliavau“, – prisimena keturiasdešimtmetis Vytautas.

„Svarbiausia yra nesakyti vyrui tokių frazių, kaip „nusiramink“, „suimk save į rankas, juk tu vyras!“. Po jų man norisi pasielgti atvirkščiai ir kaip isterikui imti daužyti indus. Pyktis praeina savaime, jeigu man duoda laiko nusiraminti ir nenurodinėja, ką daryti ir kaip elgtis“, – tikina 26 metų Eugenijus.

„Kartą pykomės su mergina ir ji nusprendė užkimšti man burną aistringu bučiniu. Turbūt prisižiūrėjo filmų. Mane tai dar labiau įsiutino. Išsakiau ne tik tai, ką galvojau, bet ir tai, ko iki tol net mintyse nebuvo. Nuo to laiko, kaip pykstamės, fizinio suartėjimo mėginimų iš jos pusės nebūna. Iš tikrųjų nuraminti mane gali tik čiobrelių arbata ir balkonas. Įkvepiu žolelių aromato, šildau rankas ir žiūriu pro langą“, – teigia 33 metų Aivaras.

Išbandykite kelią į širdį per skrandį

Kaip žinia, vyrai valgo beveik viską, kad tik kas nors jiems gamintų. Tačiau ką jie iš tikrųjų mėgsta? Peržiūrėjome penkiolika vyrų forumų ir surinkome statistiką. Žąsų kepenėlių pašteto ten nėra (ar tikrai nustebote?).

* 6 procentai mielai valgo tortą ar saldžius kepinius

Dauguma vyrų mėgsta saldžiai, todėl jie tikrai įvertins saldų kepinį. Tačiau nesitikėkite savo mylimojo pamaitinti vienu pyragu. Jų akyse tai nėra pilnavertis maistas, o tik logiškas vakarienės užbaigimas.

* 15 procentai neatsilaiko prieš picą

Ir kuo labiau naminė pica skirsis nuo itališkos, tuo geriau. Vyras atleis netgi storą picos pagrindą, svarbiausia, kad būtų ant jo kuo daugiau dešros, sūrio, kečupo ir viso kito!

* 11 procentų apklaustųjų pirmenybę teikia koldūnams

Jeigu jūsų vyras paprašo tradicinių koldūnų, nepatingėkite ir pagaminkite jam jų. Jis įvertins, net jeigu gausis ir nelabai dailiai.

* 25 procentai mielai suvalgytų barščių

Tuose barščiuose yra kažkas mistiško. Tiesa, jų nemėgsta tie, kuriems nesusiklostė santykiai su virtomis daržovėmis. Arba su mama.

* 43 procentai vyrų renkasi mėsą

Vyrai dievina bet kaip paruoštą mėsą: keptą, virtą ar troškintą. Ir kuo įspūdingesnis mėsos gabalas, tuo geriau. Beje, vištienos mėsėdžiai nepuola, todėl palikite ją kaip strateginį rezervą juodai dienai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis