Vienatvės priežastys pagal Zodiako ženklus

Kiekviena moteris svajoja sutikti savo antrąją pusę, su kuria nori nugyventi laimingą gyvenimą. Tačiau kartais nutinka taip, kad artėjant gyvenimo viduriui suprantate, kad santuokinio gyvenimo vartai jums vis dar užverti, o pase įrašyta gimimo data pradeda kelti nerimą. Vertėtų paieškoti priežasčių gimimo horoskope.

Avinas

Vienatvės priežastimi gali būti karingas amazonės charakteris. Po Avino ženklu gimusioms moterims tarpusavio santykiuose būdingas savęs įtvirtinimas. Jos įrodinėja savo vertę „laimėtais mūšiais“ ir „išgelbėtais gyvenimais“.

Jums santykiai su partneriu – bokso ringas. Kadangi Avinas yra ugnies ženklas, jums norisi aistringų karštų santykių, tačiau dažniausiai partneriui sukeliate skausmingus nudegimus, o sau – galvos skausmą.

Jautis

Santykiai gali nesiklostyti dėl pernelyg savanaudiško požiūrio į juos. Tai vienas iš santuokos iš išskaičiavimo rodiklių. Tik jūs akivaizdžiai persistengėte su nulių skaičiumi. Po Jaučio ženklu gimusios moterys iš prekių (vyrų) reikalauja aukščiausios kokybės, jie tampa jų nuosavybe.
Ir čia Jaučiai nepalenkiami – tai ne požiūris, tai gyvenimo būdas. Vyrai nepasiruošę tapti jūsų neatsiejama nuosavybe. O jūs nesate pasiruošusi nuolaidžiauti, nes labiau už viską vertinate savo patogumą.

Dvyniai

Vienatvę gali lemti tai, kad Dvyniai negali pakęstu uždarų erdvių, o po šiuo ženklu gimę žmonės santuoką supranta būtent taip. Argi galima pažaboti orą? Ši permaininga stichija reikalauja įspūdžių ir partnerių kaitos, ne kiekvienas vyras pasirengęs išlaikyti tokią srovę.
Jūs turite labai daug draugų ir toks būdas – priešnuodis. Jūsų atveju oficiali santuoka gali būti pakeista „virtualia santuoka“, pavyzdžiui, internetinėje pažinčių svetainėje.

Vėžys

Greičiausiai vienatvės priežastis yra polinkis į matriarchatą. Po Vėžio ženklu gimusios moterys į santykius žiūri labai rimtai, jos tiesiog kvėpuoja meile. Be to, šios damos yra linkusios primesti nuomonę. Šį Zodiako ženklą valdo Mėnulis, o tai šioms moterims suteikia įžeidumo.
Vyrams sunku susidoroti su emocijomis ir nepastovumu. Jums reikalingas partneris, su kuriuo jausitės kaip už mūro, tačiau dažniausiai susiduriate su „kartoninėmis pertvaromis“.

Liūtas

„Jūsų karališkoji didenybė“ gali turėti milžinišką ego, lydimą pojūčio, kad esate dievo išrinktoji. Charizmatiška ugninga energija reikalauja žavėjimosi. Jūs galite iš bet kokio įvykio sukurti spektaklį: melodramą, tragediją, fantasmagoriją… priklausomai nuo to, kokia nuotaika jus užvaldžiusi.

Vyrui telieka vieta scenos, ant kurios švyti ši žvaigždė, užkulisiuose. Apie kitų moterų buvimą kažkur netoliese negali būti net kalbos. Telieka toliau tenkintis monologu tuščiame teatre.

Mergelė

Galbūt ištekėjus už darbo, ten to ir reikia. Kai tik Mergelės patenka į santykių pasaulį, įstrigimas ties trūkumais gimdo poreikį juos šalinti. Taip kritikė virsta cinike.

Tvarkos troškimas – įprasta būsena, o kokiam vyrui patiktų gulėti sterilioje lovoje? Tik tam, kuris komoje (meilės, žinoma). Kai tik jis grįžta į realybę, natūraliai gimsta noras pabėgti.

Svarstyklės

Po šiuo ženklu gimusioms moterims santykiai yra būtinybė. Svarstyklės garsėja gebėjimu įvertinti situaciją iš skirtingų pozicijų, ir tuo jos primena „Buridino asilą“.

Problema slypi visai ne tame, kad Svarstyklės neturi iš ko rinktis. Joms šis žingsnis reiškia kitų variantų išsižadėjimą, o tai po šiuo ženklu gimusioms moterims yra nepriimtina. Štai ir ieško Svarstyklės idealaus partnerio. Vertėtų susimąstyti, kiek idealios jos pačios.

Skorpionas

Vienatvės priežasties reikia ieškoti šios moters neprieinamos sielos bedugnės gelmėse. Skorpionai myli taip stipriai, kad tai partnerį net gąsdina. Be to, Skorpionai sugeba atpažinti melą geriau už bet kurį „Šerloką Holmsą“.

Neištikimybės klausimuose Skorpionams senaties terminai neegzistuoja. Pažeista savimeilė neleidžia po šiuo ženklu gimusioms moterims egzistuoti tol, kol kaltininkas nepajaučia jų nuodingo įkandimo sukeltų skausmingų kančių.

Šaulys

Po Šaulio ženklu gimusiai moteriai monogaminiai santykiai kelia nepatogumų, todėl ji vengia santuokos tol, kol turi tokią galimybę. Kentaurui užmesti apynasrį ne taip jau paprasta. Šaulio ženklą valdo Jupiteris, kuris apdovanojo šio ženklo atstoves perdėtais lūkesčiais.
Šioms moterims reikalingi santykiai, prisotinti ryškių spalvų, iš čia ir gimsta troškimas būtinai ištekėti už „importinio“ vyro (nes jie „nėra kaip mūsiškiai“). Ji laukia princo ant balto žirgo, o kažkodėl jai jau pradeda mokėti pensiją.

Ožiaragis

Vienatvės priežastimi gali būti arba kopimas karjeros laiptais, arba troškimas valdyti. Ir vienu, ir kitu atveju po Ožiaragio ženklu gimusios moterys veikia negailestingai.

Vyrui nepavyksta įveikti ar sunaikinti tos sienos, kuria Ožiaragio moteris aptveria savo teisę į vienatvę. Joms sunku pradėti pasitikėti, bendradarbiauti ir mylėti, todėl lengviau negailestingai nutraukti emocinius ryšius, o dar geriau – jų vengti.

Vandenis

Vienatvė – jos audringo charakterio rezultatas. Po Vandenio ženklu gimusioms moterims priimtiniausiu neformalūs santykiai, be jokių įsipareigojimų. Žodis „antspaudas“ jų žodyne neegzistuoja.
Greičiausiai Vandenio moterys didžiuojasi savo išskirtiniu individualizmu, pirmenybę teikia pasirinkimo principui, nesuprasdamos to, kad yra netinkamos šeiminiam gyvenimui dėl nenusakomo nepraktiškumo. Vandeniui būdingas egocentriškumas labiau tinkamas draugiškiems nei santuokiniams santykiams.

Žuvys

Laisvė gali būti ir sąmoningas, ir nesąmoningas pasirinkimas. Žuvis stabdo baimė tapti priklausoma, kadangi bet kuris žmogus, su kuriuo po šiuo ženklu gimusi moteris užmezga santykius, palieka gilų pėdsaką jos širdyje. Kartais, pamiršęs nusimauti „purvinus batus“.

Žuvys labai imlios kitų įtakai. Be abejo, tai pats paslaptingiausias iš visų Zodiako ženklų. Žuvims patinka gyventi be taisyklių ir veikti vadovaujantis instinktais. Todėl paprasčiau santykius pakeisti iliuzijų pasauliu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis