Vasario 12-oji: vardadieniai, astrologija

Vasario dvyliktoji, pirmadienis, 43-ioji metų diena (pirmoji 7-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 322 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Benediktas, Deimantė, Deimilas, Deimilė, Elmis, Eulalė, Eulalija, Mantas, Mantmina, Mantminas, Rainoldas, Reginaldas, Renalda, Renaldas.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 07.50, leidžiasi 17.17. Dienos ilgumas - 09.27.

Šiandien - penktoji Mėnulio delčios diena.

Saulė Vandenio ženkle.

**************

Astrologinė prognozė vasario 12-ajai, pirmadieniui

AVINAS. Naktį jus gali kamuoti nemiga arba košmarai sapnuose, o dieną teks tiek dirbti, kad vakare būsite įsitempę, suirzę. Regis, nebesugebėsite mandagiai reaguoti į kitų žmonių pastebėjimus ir reikalavimus. Saugokitės traumų.

JAUTIS. Itin parūps profesinės ateities, autoriteto klausimai. Galimos naujienos iš toli arba iš oficialios institucijos. Ši diena skatins norą demonstruoti, ką sugebate. Akivaizdu, kad galite persistengti. Tikriausiai nelabai mokėsite rasti reikiamus žodžius, argumentus.

DVYNIAI. Gali kilti būtinybė susigrąžinti skolas ar pasiskolinti. Galbūt nuspręsite kažkur investuoti arba padėti artimam žmogui. Jeigu iš to tikitės naudos, turite savanaudiškų siekių, galite nusivilti.

VĖŽYS. Reikalai klostysis nevienareikšmiai. Trokšite revanšo, teisingumo, jei jautėtės nuskriausti, tad kils įtampa. Turėtų spręstis kai kurie su veikla, bendradarbiavimu susiję klausimai. Vis dėlto meilės ir piniginiai reikalai bus gana nevaldomi.

LIŪTAS. Šiandien rimtai griebsitės darbų ir stengsitės labai daug nuveikti. Per skubėjimą ir neatsargumą galite ką nors sugadinti. Reikėtų labiau pasisaugoti uždegimų, infekcijų.

MERGELĖ. Būsite nusiteikę aktyviai siekti dominančio asmens palankumo, žūtbūt realizuoti aistringus polėkius. Galimos pavydo scenos, santykių aiškinimasis. Tikriausiai neverta norėti per daug, tuomet ir nusivylimai bus mažesni.

SVARSTYKLĖS. Šiandien nestigs įtampos. Nieko gero, jei darysite didelį spaudimą šeimos nariams ir versite juos atlikti tai, kam jie priešinasi. Tausokite savo ir kitų sveikatą, nervus.

SKORPIONAS. Nusimato nelengvi darbai ir kontaktai. Galbūt įsitempę lauksite kažkokių žinių, pranešimo. Stenkitės prisitaikyti prie naujų sąlygų, tobulėkite. Malonesnių emocijų gali suteikti trumpas flirtas.

ŠAULYS. Galite patirti nuostolių dėl noro pasipuikuoti arba tiesiog dėl neapdairumo. Neskubėkite pirkti ir parduoti, pasiskaičiuokite, kas jums naudingiau. Emocijas gali užgauti artimo žmogaus priekaištai ar pavydas.

OŽIARAGIS. Tikėtina, kad atsidursite dėmesio centre. Pernelyg gera nuomonė apie save arba kraštutinis subjektyvumas trukdys harmoningai bendrauti su kolegomis, aplinkiniais.

VANDENIS. Neaiški situacija, negalėjimas apsispręsti aktualiu klausimu gali sukelti neramių minčių. Nesunkiai atgausite vidinę ramybę, jei neakcentuosite vien tik savo interesų ir nemėginsite neteisėtais būdais jų įtvirtinti.

ŽUVYS. Gali būti, kad išgyvenimų sukels draugo situacija ar elgesys. Regis, mintys suksis apie numatytą renginį, susirinkimą, grupės susitikimą ar pan. Neprovokuokite scenų, konfliktų. Priekaištai, ginčai dėl naudos, turto ar pinigų pastarųjų nepridės.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis