Seksualiausios vyrų profesijos - sužinokite, kam pasisekė

Nusprendėme išsiaiškinti, kokių profesijų vyrai moterims atrodo seksualiausi.

Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- Populiariausios vasaros šukuosenos iš Kanų: kuodeliai valdo!
- Kur gimdyti – namuose ar ligoninėje. Privalumai ir trūkumai
- B. Vanagas: dabartinę savo situaciją galėčiau palyginti su pogimdymine depresija, kurią išgyvena moterys
- Savaitės horoskopas: siurprizų bus, ir ne visi malonūs
- Turbūt skaniausias varškės pyragas

Gydytojo įvaizdis – vienas iš labiausiai traukiančių moteris, nes ši profesija moterims asocijuojasi su jautrumu, artumu, griežtumu ir reiklumu.

Kalbėdamos apie vyrų seksualumą, mes ne visada susimąstome apie jų profesinę veiklą. Tačiau, psichologų nuomone, tarp šių dalykų egzistuoja akivaizdus ryšys.
Jau seniai niekas neskirsto profesijų į išskirtinai vyriškas ir moteriškas. Vyrai tampa stilistais, moterys iš grožio salono eina tiesiai į sporto salę kilnoti svarmenų, ir niekas niekuo nebesistebi. Stereotipų mažėja, saviraiškos galimybių daugėja. Tai, kad pasirinkta profesija ne visada palankiai atsiliepia vyriškam vyro ir moteriškam moters įvaizdžiui, yra kita tema.

Kai kurie psichologai tvirtina, kad vyrų seksualumas priklauso nuo jų užimamų pareigų, tiksliau, nuo to, kaip mes vertiname vieną ar kitą profesiją.

Tad kodėl kai kurios profesijos mums atrodo seksualesnės už kitas?

1. Gydytojas

Nes gydo ir gelbėja žmonių gyvybes

Shutterstock nuotr.

Žinoma, moterų vaizduotę žadina ne kiekvienas gydytojas. Vizitai pas stomatologą ir ginekologą paprastai sukelia ne itin malonius pojūčius, todėl šie specialistai į mūsų sąrašą neįtraukti. O pavyzdžiui, chirurgą mes matome kaip didvyrišką gelbėtoją, kuris stebuklingai išgydo visus sumušimus, išnarinimus ir patempimus, o prireikus skubiai išoperuoja ir pastato ant kojų. Argi įmanoma neįsimylėti tokio pusdievio baltu chalatu? Ir visiškai nesvarbu, kad kaip žmogus jis gali būti nemalonaus charakterio, arba tai, kad jis toli gražu ne žydraakis blondinas žavia šypsena. Prisiminkime kad ir vieną garsiausių pastarųjų laikų kino daktarų – daktarą Hausą. Jį vargu ar galima pavadinti gražuoliu, be to, jis grubus, įžūlus, kategoriškas, neturi principų, nepripažįsta autoritetų, bet tai nesutrukdė jam pavergti pusės pasaulio moterų širdis.

2. Dėstytojas

Nes protingas

Shutterstock nuotr.

Simpatiškas dėstytojas universitete yra šviesos spindulys tamsioje žinių karalystėje. Jo degančio žvilgsnio ir įdomių kalbų liepsna lyg drugelius traukia studentes, svajojančias apie didelę ir tyrą meilę. Jis protingas, santūrus, solidus, pasišventęs mokslui. Dauguma mūsų studijų laikais yra patyrusios platonišką meilę dėstytojui, kai naktimis ruošiesi jo paskaitoms, atlieki užduotis, kad tik jis įvertintų, pagirtų, iš visų merginų auditorijoje išskirtų tik tave vieną. Su amžiumi mus vis mažiau traukia vyrai, kurie yra pedagogai pagal profesiją, ir vis labiau tie, kurie yra gyvenimo mokytojai. Kiekviena moteris nori, kad šalia jos būtų protingas vyras, kuris sugeba atsakyti į kiekvieną klausimą ir išspręsti visas iškilusias problemas.

3. Vadovas

Nes pasitikintis savimi

A.Koroliovo nuotr.

Vadovai ir viršininkai turi viską, kad moterys jų geistų. Jie yra valdingi, pasitikintys savimi, moka pajungti žmones savo valiai ir priimti teisingus sprendimus, griežtai laikosi užsibrėžtų tikslų. Toks sėkmės sulaukęs šiuolaikinio pasaulio tipažas yra seksualiai patrauklus. Juk vadovai nepripažįsta pralaimėjimo ir ko gero padarys viską, kad pasiektų pergalę ir meilės fronte.

4. Virėjas

Nes skaniai gamina

Shutterstock nuotr.

„Virėjas?“ – nustebsite jūs. Tačiau tai kažkokia amžiaus paslaptis: kodėl geriausia pasaulio virėjai – vyrai? Įsižiūrėkite į juos įdėmiai – kaip jie, pasiraitoję rankoves, pjausto mėsą ar gamina kokį egzotišką patiekalą, argi tai nėra seksualu? Greičiausiai, per skrandį kelias veda ne tik į vyro, bet ir į moters širdį. Galbūt gaminančiais vyrais mes žavimės ir juos gerbiame todėl, kad jie tobulai įvaldo tokią iš pirmo žvilgsnio moterišką profesiją. Žodžiu, matyti vyrą prie viryklės – malonumo viršūnė.

5. Treneris

Nes gražus kūnas

Shutterstock nuotr.

Čia svarbiausias vaidmuo tenka jos didenybei fiziologijai. Gražus, raumeningas treneris, kuris stengiasi jūs paversti faktūrine gražuole ir visų Viduržemio jūros paplūdimių užkariautoja. Į sporto salę jis įžengia kaip Apolonas – stiprus, drąsus, ryžtingas. Raumenų kalnas kelia pasitikėjimą – už jo tikrai jautiesi kaip už akmeninės sienos. Su juo laukia nuostabi ateitis (arba bent jau viena nepamirštama naktis). Tokį kūną, tarsi nužengusį nuo žurnalo viršelių, norisi paliesti, vien tam, kad įsitikintum, jog jis tikras.

6. Pilotas

Nes atsakingas

Shutterstock nuotr.

Nors oro užkariautojams visada svarbiausias yra lėktuvas, nuo to jų seksualumas metams bėgant neblėsta. Visų pirma, pilotų uniformos labai gražios, o jei dar laikysena tiesi, tokiam solidžiam vyrui sunku atsispirti. Be to, į lakūnus nepriimami paliegę lepšiai. Pilotas turi būti maksimaliai susikoncentravęs ir atsakingas, nes nuo jo stiprių vyriškų rankų daug kas priklauso. Taip pat – dangus yra magiška stichija, su kuria užmegzti kontaktą gali tik išrinktieji. O išrinktieji didvyriai damoms visada kelia neapsimestinį seksualinį smalsumą.

7. Masažuotojas

Nes moka suteikti malonumą

Shutterstock nuotr.

Argi yra pasaulyje moteris, kuri sugebėtų atsisakyti malonių pojūčių? ir ne tik moterys, visi pasaulio sutvėrimai mėgsta malonumus, vienas iš kurių yra masažas. Žinoma, jei tai malonus atpalaiduojantis, o ne žiaurus gydomasis masažas, kurio metu ir po kurio skauda kiekvieną kūno ląstelę. Masažuotojas – 100 proc. seksuali profesija. Atėjusios pas jį į seansą, mes nusirengiame, atsiduodame į jo rankas ir pajuntame malonumą.

8. Slaptųjų tarnybų agentas

Nes paslaptingas

LNK projektas
LNK projektas "Slaptasis agentas barsuko išsaugojimo operacijoje"
LNK

Toks paslaptingas ir retas tipas, kad realiame gyvenime vargu ar teks jį sutikti. Galbūt todėl jis taip ir traukia. Jis kaip sniego žmogus ar NSO – kažkur egzistuoja, bet realybėje niekas jo nėra matęs. Praktiškai jis gyvena paraleliniame pasaulyje. Apie juos sklinda legendos, jų veiklą gaubia paslapties ir seksualumo aura. Bet juk daugelį moterų traukia paslaptys ir mįslės, o taip pat ir slaptieji agentai.

9. Įžymybė

Nes ne iš šio pasaulio

Bradas Pittas
Bradas Pittas
Vida Press

Į šią „pačių pačių seksualiausių“ kategoriją įeina kūrybinių profesijų atstovai – režisieriai, muzikantai, rašytojai, dailininkai, aktoriai. Moteris žavi jų talentas, artistiškumas, šlovė, ir jos gali juos įsimylėti iš pirmo žvilgsnio. Vis dėlto sekso simboliais dažniausiai vadinami aktoriai – nes jie moka persikūnyti ir parodyti savo geresnę pusę. Vakar jis gelbėjo pasaulį nuo ateivių, šiandien suorganizuoja neįtikėtinai romantišką pasimatymą, siekdamas kokios nors gražuolės meilės, o rytoj jau narsiai aukoja savo gyvybę dėl vaiko. Jis visada kitoks, bet visada nuostabiai gražus, o dar ir turtingas, žinomas ir talentingas. Tad niekam nekelia abejonių tai, kad aktoriaus profesija yra viena iš seksualiausių. Ekrane jis gali būti ir mokytojas, ir gydytojas, ir treneris, ir muzikantas ir net prezidentas. Gaila tik, kad gyvenime jis gali pasirodyti besąs visiškai kitoks...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis