Sekso naujovės, kurias būtina išbandyti lovoje

Kaip atsikratyti rutinos seksualiniuose santykiuose? Išmėginkite lovoje ką nors naujo.

1. Carezza technika

Šis terminas kilęs nuo itališko žodžio carezza, kuris išvertus į lietuvių kalbą reiškia „glamonėti“. Svarbiausia tokios technikos paslaptis – orgazmo nebuvimas arba „sausas orgazmas“. Tai leidžia užmegzti gilų emocinį ryšį su partneriu. Geriausia carezza užsiimti ryte: švelniai šypsokitės partneriui, dažniau žiūrėkite jam į akis, sinchronizuokite kvėpavimą, apkabinkite, lėtai glostykite ir lieskite vienas kitą (bent 20 minučių), skleiskite malonumą išreiškiančius garsus (bet nė žodžio!), padarykite partneriui lengvą masažą ir pridėkite ausį prie jo krūtinės, kad išgirstumėte padažnėjusį širdies plakimą. Seksologai tvirtina, kad carezza technika padeda apgauti gamtą ir priverčia organizmą gaminti laimės hormoną oksitociną. Partneriai jaučia lengvą svaigulį nuo lytinio akto, kurio praktiškai nebuvo.

2. Kiki seksas

Kiki – sprinterio distancija sekse. Kitaip tariant, tai maksimaliai greitas seksas be išankstinio pasiruošimo, su drabužiais ir kur papuola. Tinkamiausia vieta? Bet kuri, kur apima aistra – svetainės grindys, automobilis ar baro tualetas, liftas, laiptinė, paskutinė eilė kino salėje ar vyrų persirengimo kabina. Tinkamiausias metas? Kuo spontaniškiau, tuo veiksmingiau. Taisyklės? Atsargumas! Nereikėtų garsiai dejuoti ar rėkti. Mėgavimasis tyloje – svarbi kiki sekso dalis.

3. Akvasutra

Akvasutrą arba lytinį aktą vandenyje žurnalas ELLE paskelbė viena iš pagrindinių seksualinių šių metų tendencijų ir šios technikos istorijai bei techninei daliai skyrė išsamų žurnalo straipsnį. Naujų erotinių patalpų tendencijų reitinge seksologai pirmą vietą skiria voniai. Pasinėrus į vonią raumenys atsipalaiduoja, oda tampa švelni liesti, todėl tai ideali vieta glamonėms. O dušas tinka agresyvesniam seksui. Nepamirškite apie saugumo techniką – neslystantys kilimėliai ant dugno ir specialios rankenos ant sienos, kad galima būtų palengvinti seksualinę poziciją ir nepaslysti. Svarbus papildymas: būkite atsargus – prezervatyvai vandenyje lengvai plyšta.

4. Seksas lauke

Treniruočių lauke banga nepastebimai perėjo ir į sekso sritį. Viskas labai paprasta. Išeinate už keturių sienų ribų į gryną orą, net jei tai būtų sodas užmiestyje. Seksas „ne namuose“ malonus ir ryte, ir vakare. Atsivėrus erdvei, atsiranda tikrosios laisvė pojūtis, o įvairūs natūralūs dirgikliai, kurie liečiasi prie nuogo kūno, sustiprina orgazmas sustiprėja.

5. Gurmaniškas seksas

Pasiūlykite savo partneriui kartu surengti erotines vaišes ir pamaitinkite vienas kitą. Seksologai tikina: niekas taip nesužadina vyro apetito maistui ar seksui kaip ėriuko šonkauliai ir jūros gėrybės. Pastarųjų aromatas pasąmonės lygmenyje jiems primena susijaudinusios moters kvapą. Tai tas retas atvejis, kai valgyti rankomis ne tik nedraudžiama, bet ir skatinama. Pieškite saldaus padažo ornamentus vienas kitam ant kūno ir neskubėdami nulaižykite skanius dažus – sušilę ir susijaudinę, pasieksite dar nepatirto lygio kulminaciją pojūčių prasme.

6. Erotinis sportas

Lytinio akto poveikį ir fizinę apkrovą organizmui galima prilyginti intensyviai treniruotei sporto salėje. Ką ir kalbėti, jei vien gilus jausmingas bučinys sudegina 135 kalorijas per valandą (2–5 kalorijas per minutę). Šiek tiek erotinės aritmetikos: jei aistringai bučiuositės su partneriu po 20 min. kasdien, iš viso galite sudeginti 36 500 kalorijų per metus ir numesti 5 kg. Nedidelė preliudija prieš seksą padeda išeikvoti 25 kalorijas. Paties lytinio akto metu, priklausomai nuo trukmės ir intensyvumo, vidutiniškai sudeginama 100–200 kalorijų, o kiekvieno orgazmo metu sudeginama 60–100 kalorijų.

7. Tantrinis seksas

Nauja – tai gerai pamiršta sena. Jei dar prieš 5–10 metų iš indiškos tantrinio sekso praktikos buvo slapčia kikenama, dabar visur skelbiamas šis „atgimęs“ seksualinis mokymas. Tantros praktika – su kiekviena nauja glamone siekti patirti malonumą visu kūnu, kiekviena odos ląstele. Tantros pasekėjai rekomenduoja mylėtis... kartą per mėnesį, palaipsniui didinant tempą ir kaupiant seksualinę energiją. Didelį vaidmenį tantroje, kaip ir carezza technikoje, turi žvilgsnis, kvėpavimas, glamonės, masažas ir galiausiai ilgas bei gilus orgazmas, kaip atpildas už susilaikymą.

8. Kiberseksas

Erotinės apraiškos internete: įvairūs seksualinio pobūdžio pokalbiai arba intymus bendravimas su partneriu čia ir dabar, su įjungta vaizdo kamera arba be jos. Kiberseksui priskiriama ir lengvesnė jo forma – seksas telefonu, atviros žinutės ar laiškai. Statistiškai, tokį seksą reguliariai praktikuoja 30 proc. interneto vartotojų. Šis judėjimas gali turėti ir šalutinį poveikį – kai nekaltas kiberseksas perauga į priklausomybę, jis sukelia emocines problemas bei įprasto lytinio gyvenimo sutrikimus. Šiuo atveju jis lyginamas su narkomanija. Visai kitas dalykas – nekenksmingas, „mėgėjiškas“ variantas, pramogai ar iš smalsumo.

Parašyk Redakcijai

Čia pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų.

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis