Seksas pagal Zodiaką: paprastos taisyklės

Kiekvienam zodiako ženklui – savas jautrumas ir savos erogeninės zonos. Paklausykite astrologų – metų metus tyrinėdami, jie turi ką pasakyti šiuo klausimu.

Avinams seksas prasideda nuo galvos. Ne, tai nereiškia, kad reikia jam kažką papasakoti itin protingo ir originalaus. Tiesiog paglostykite Avino galvą, švelniai švelniai, krimstelėkite ausį, suvelkite plaukus. Galima nusilesiti ir žemiau - ten, kur prasideda kaklas – tai dar viena itin jautri Avino vieta.

Jautį būtina bučiuoti į kaklą, ir kuo dažniau. Netgi lengvas prisilietimas prie tos vietos sujaudins Jautį. Atpalaiduojantis nugaros masažas, ypač viršutinės jos dalies – pats tas siekiant pamaloninti Jautį.

Dvynių labai jautrios rankos. Moterys-dvynės tiesiog tirpsta, kai vyrai joms bučiuoja rankas. Glostykite Dvynio pirštus, šildykite juos savo rankose – tai šio ženklo atstovams sukels itin malonius pojūčius.

Kelias į Vėžio širdį eina per krūtinę. Itin jautrūs speneliai, reaguojantys į glamones, bučinius ir net į vos juntamus prisilietimus. Po Vėžio ženklu gimę vyrai tirpsta, kai jems glostoma krūtinė, lengvai paliečiant odą nagiukais.

Liūtui glostykite nugarą. Tai juos greitai seksualiai sujaudins. Liūto nugarą galima net lengvai pabraižyti, lėtai leidžiantis nuo kaklo link apatinės nugaros dalies. Tačiau pernelyg neįsijauskite – ir kitoje Liūto kūno pusėje yra itin jautrių taškų.

Jautriausia Mergelės zona – pilvas. Todėl prieš pradedant intymius žaidimus Mergelę pirmiausia reikia pamaitinti. O jau sočiai Mergelei galite paglostyti pilvą, pabučiuoti jį, pirštu ar plunksna ant jo papiešti.

Sako, kad iš pradžių jautriausia Svarstyklių vieta buvo tokia pati kaip ir Liūtų - nugara, tačiau vėliau ta zona paslinko žemyn. Todėl Svarstyklės ištirpsta, jei liečiamas, glostomas ar bučiuojamas jų užpakaliukas. Kai kurie ženklo atstovai nesipriešina ir griežtesnėms malonumo priemonėms.

Su Skorpionais gana paprasta – jų eroginės zonos išdėstytos beveik visur. Tačiau jei norite paties „taikliausio“ šūvio, tai švelniausias glamones skirkite intymiausiai zonai – ten jautriausi taškai.

Romantiškai nusiteikusį Šaulį nesunku pažinti iš eisenos – iš siūbuojančių klubų. Tad, jei supratote, glostykite vidinę Šaulio klubų pusę – nuo vos vos liečiančių glostomųjų judesių pereikite prie jausmingesnių, stipresnių, apiberkite šią zoną bučiniais ir galite net vos vos pakandžioti. Patikėkite, Šaulį tai tiesiog užkuria.

Ožiaragio jautri vieta – keliai. Tuo galima paaiškinti ir tai, kad nuo ilgo romantiško pasivaikščiojimo Ožiaragiams nesudėtinga pereiti prie audringo kausmų proveržio lovoje. Jei bastytis gatvėmis jums nepatinka, paglostykite Ožiaragio kelius, pamažu leiskitės iki pėdų, o po to vėl švelniai glostydama (gal net vos paliesdama nagiukais) kilkite atgal. Ir gal nebeapsiribokite vien keliais...

Blauzdos ir kulkšnys – jautriausios Vandenių vietos. Būtent ties tomis kūno vietos reikia koncentruotis norint pamaloninti šio ženklo atstovą, siekiant jį nuteikti intymiems žaidimams. Glostykite, bučiuokite, švelniai gnaibykite ir nebijokite, kad jūsų glamonės gali pasirodyti nuobodžios – Vandenis gana greitai perims iniciatyvą.

Jei norite suvilioti Žuvis, teks pulti joms į kojas. Nes jautriausia Žuvų zona – pėdose. Glamonėkite pirštus, padarykite atpalaiduojamąjį pėdų masažą. Prireiks tikrai nedidelių pastangų, ir Žuvims nuo patiriamo malonumo žemė ims slysti iš po kojų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis