Savaitės prognozės: kas mūsų laukia per šventes

Šį pirmadienį - Žiemos saulėgrįžos diena, nuo šios datos dienos po truputį pradeda ilgėti - tai naujo saulės ciklo pradžia. Šią dieną būtinai reikia panaudoti sekančių metų veiklos planavimui. Visus svarbius reikalus kol kas reikia palikti ateičiai.

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- Ką Nostradamas išpranašavo 2015-iesiems
- Kretos dieta - gyvensite sveikai ir laimingai. 3 receptai
- Ką moterys renkasi į vyrus, o ką - į meilužius ir kodėl
- Linksmi faktai apie bučinius
- Vištienos pyragas

Pataria fengšui konsultantė Jelena Dudkina.

2014 12 22 Pirmadienis – Žiemos saulėgrįžos diena

Gera, energetiškai rami diena. Šiandien Jan energijos pradeda augti, o In energijos trauktis, kitaip sakant dienos pradės ilgėti. Gera diena verslo susitikimams ir konferencijoms, asmeniniams reikalams ir komercinei veiklai. Šiandien palanku puošti namus, bendrauti su žmonėmis (tik reikia būti pagarbiam, nes kitaip galimi konfliktai), atsisakyti žalingų įpročių. Labai gerai, jeigu šiandien turėsite laiko susiplanuoti ateinančius metus. Jūs turite viską detaliai suplanuoti, užsirašyti ir įsivaizduoti. Tai turi būti norai, svarbūs būtent jums. Galima pažvelgti į praeitį ir apmąstyti savo veiklą, atleisti savo skriaudikams. Nepalanki diena naujo verslo pradžiai, teisminių procesų pradžiai.

2014 12 23 Antradienis

Dar vis netinkamas laikas svarbiems reikalams ir didelėms permainoms, planuokite, kaupkite jėgas planų įgyvendinimui. Šiandien negalima būti godžiam, bukite dosnūs, darykite dovanas, galite paskolinti pinigų. Šiandien labai gerai jausite, su kuo jums reikia bendrauti, ir su kuo bendravimą reikėtų apriboti. Nebūkite pernelyg emocingi. Nepalanku vertinti, kaltinti kitus žmones, ne laikas ginčams ir pasiaiškinimams.

2014 12 24 Trečiadienis

Gera diena susitikimams ir bendravimui su draugais ir gimine, naujų ryšių užmezgimui, santykių gerinimui. Venkime neigiamų emocijų, gerbkime save ir kitus žmones, nebūkime išdidūs ir pavydūs. Grįžtant namo iš svečių būkime atsargūs kelyje, galimi smulkūs nemalonumai.

2014 12 25 Ketvirtadienis

Šiandien geriau nereikšti aktyvumo, atsiriboti nuo visų reikalų, pailsėti ir ramiai pagalvoti, pabūti su šeima, kartu nueiti į teatrą ar pažiūrėti naują filmą, arba tiesiog pasivaikščioti.

2014 12 26 Penktadienis

Vis dar nerekomenduojamas joks aktyvumas, jokia veikla. Gali atrodyti, kad viskas eina ne taip, nesistenkite nieko daryti, kai nesigauna. Patartina atsipalaiduoti, pailsėti, džiaugtis gyvenimu ir kaupti jėgas. Ne pati geriausia diena susitikimams su gimine. Diena tinkanti vertingiems pirkiniams.

2014 12 27 Šeštadienis

Labai gera ir pozityvi diena, tinkanti bet kokiai veiklai, iš kurios tikimasi gauti naudos. Šia diena turi pasinaudoti virėjai ir visi tie, kas sugalvoja naujus kulinarinius receptus – gausis puikiai. Diena tinka viešiems pasisakymams, tai gali ateityje suteikti aukštą visuomeninį statusą.

2014 12 28 Sekmadienis

Palanki diena bet kokiai veiklai, laikas gyventi ir atsinaujinti, atmesti viską, kas buvo praeity, kas gali traukti atgal. Puiki diena tam, kad išmoktumėte ką nors naujo. Šiandien labai lengva išprovokuoti žmogų pasakyti daugiau, nei leistina, dėl to geriau mažiau kalbėti, būti atsargiam, nes ką palinkėsime sau ar kitiems, turi didelę tikimybę išsipildyti. Ne pati geriausia diena išsiskyrimui, ligonių lankymui, finansinių sprendimų priėmimui.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis