Savaitės horoskopas: žvaigždės žada sėkmingą laiką

Ko tikėtis šią savaitę, kam ruoštis, – sužinokite.

Avinas

Savaitės pradžioje gali sugrįžti senos problemos, kurias, atrodė, kad jau išsprendėte. Prireiks atidumo ir susikaupimo ieškant naujų sprendimo būdų. Antroje savaitės pusėje galite ryžtis tokiems dalykams, kurie kitomis dienomis atrodytų visiška beprotybė. Savaitgalį įsiklausykite į aplinkinių, ypač artimųjų, norus. Stenkitės juos išgirsti, suprasti jų požiūrį. Raskite laiko atviram ir nuoširdžiam pokalbiui su mylimaisiais.

Jautis

Tai sėkmingas laikas. Savaitės pradžia tinkama svarbiems susitikimams, naujų darbų pradžiai. Antroje savaitės pusėje galite kai ką pakeisti savo naudai. Ketvirtadienį galite būti linkę pernelyg dramatizuoti susiklosčiusią situaciją. Nepamirškite, kad daugelis Jūsų gyvenime vykstančių dalykų priklauso nuo Jūsų požiūrio į juos. Savaitgalį bus sunku atsispirti Jūsų žavesiui.

Dvyniai

Savaitė pareikalaus atidumo ir susikaupimo. Pirmoje savaitės pusėje turėtumėte nesikišti į svetimus reikalus bei vengti konfliktinių situacijų. Dėl gudrių kolegų veiklos gali kilti problemų su vadovybe. Nenusiminkite, sugebėsite išsisukti, o piktadariams juk viskas sugrįžta. Savaitgalį greičiausiai susipainiosite savo jausmuose. Nedarykite skubotų sprendimų. Tai kas šiandiena atrodo vienaip, rytoj gali atrodyti visai kitaip.

Vėžys

Viskas eisis kaip iš pypkės. Pasitikėjimas savimi išaugs. Prie to prisidės puiki Jūsų nuotaika ir šilta atmosfera namuose. Savaitės viduryje galimi reikšmingi susitikimai ar svarbios naujienos iš toli. Nevertėtų aiškintis santykių su mylimaisiais, galite būti nemaloniai nustebinti. Savaitgalį nemažai dėmesio pareikalaus artimieji, vaikai.

Liūtas

Šią savaitę būsite kupini pozityvumo ir gerų idėjų. Jausite padidėjusį dėmesį iš aplinkinių ir tai Jums patiks. Tai palankus laikas susitikimams su draugais, bendraminčiais, ar Jums svarbiais asmenimis. Kartu galite sugalvoti kažką naujo ir perspektyvaus. Tik nedalinkite pažadų į kairę ir į dešinę, nepamirškite, kad jų teks laikytis. Savaitgalį galite tikėtis malonių staigmenų, taip pat tai puikus laikas spręsti meilės ir šeimos problemas.

Mergelė

Tai gerų pasiūlymų ir naudingų pažinčių metas, tik labai svarbu palikti gerą pirmą įspūdį. Pozityvumas gali būti Jūsų sėkmės varikliukas šią savaitę. Tiesa būkite atsargesni spręsdami piniginius klausimus. Jus bus lengva suklaidinti gražiais pažadais ir viliojančiomis ateities perspektyvomis. Nepasiduokite aplinkinių spaudimui. Tik patys galite nuspręsti, kas Jums geriau. Savaitgalį galite netikėtai susitikti žmogų, kurį kažkada mylėjote.

Svarstyklės

Gera savaitė. Tiesa, susiklosčiusios aplinkybės gali sujaukti visos savaitės planus, bet tai turėtų išeiti į gerą. Turėsite progą kai ką pakeisti savo naudai. Galbūt pelnysite įtakingo žmogaus simpatijas. Nepykite, nesibarkite, neapkalbinėkite kitų žmonių, geriau nusiteikite pozityviai ir būkite geranoriški aplinkinių atžvilgiu. Jeigu simpatizuojate žmogui, nebijokite to parodyti, netgi imkitės iniciatyvos.

Skorpionas

Labai darbinga ir judri savaitė, tikėtinos trumpos išvykos ir ne vienas svarbus susitikimas. Dabar tinkamas laikas naudingų pažinčių mezgimui ir jau turimų dalykinių ryšių stiprinimui. Penktadienį būsite susikoncentravę į mažai reikšmingas detales, kas trukdys vertinti visumą. Todėl Jūsų priimti sprendimai gali būti neteisingi. Savaitgalį nesiaiškinti santykių su brangiu žmogumi, nes tai gali peraugti į rimtus konfliktus, kurie pakreips santykius bloga linkme.

Šaulys

Drąsiai svajokite, norėkite ar net padarykite pradžią kažkokiai naujai veiklai. Būsite žavūs, optimistiškai nusiteikę ir pasitikintys savimi. Apims smagus įkvėpimas, suaktyvės kūrybinės galios. Savaitės pradžia palanki bet kokiems darbams, Jums tiesiog seksis. Antroje savaitės pusėje tikėtina maloni pažintis. Jei labai pasistengsite, savaitgalį pavyks užbaigti jau senokai užleistą darbą.

Ožiaragis

Savaitė palanki svarbiems susitikimams, dalykiniam bendravimui. Venkite intrigų, į kurias kažkas jus bandys įtraukti, nesivelkite į apkalbas, nes tokia veikla gali atsisukti prieš jus. Jeigu kils poreikis pasiskolinti pinigų, įvertinkite savo galimybes, nes skolas reikės gražinti. Savaitgalį būkite švelnūs ir dėmesingi mylimam žmogui.

Vandenis

Visa galva pasinersite į darbus, kurie šiek tiek strigs dėl įvairiausių techninių nesklandumų. Tačiau skleisti savo idėjas ir pelnyti aplinkinių pripažinimą, seksis tiesiog puikiai. Būtinai laikykitės duoto žodžio, priešingu atveju aplinkinių pasitikėjimas Jumis gali sušlubuoti. Savaitgalį venkite negatyvių minčių ir viskuo nepatenkintų žmonių.

Žuvys

Šią savaitę vertėtų daugiau klausytis ir mažiau kalbėti. Geriau tegul kalba kiti. Nieko niekam nežadėkite, pasitikite sau teisę kiekvieną pasiūlymą gerai apgalvoti. Gali būti, kad Jūsų požiūris, į kažką, pasikeis. Nedarykite drastiškų sprendimų, geriau leiskite įvykiams tekėti sava vaga. Savaitgalis palankus išvykai su mylimu žmogumi ar šeima.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis