Savaitės horoskopas: Velykų savaitgaliui - geros naujienos

Astrologinė prognozė kitai savaitei, kovo 21-27 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Laukia gana sudėtinga ir įtempta savaitė, tačiau neverta pernelyg dėl to pergyventi ar jaudintis. Kur kas geriau susiimti ir įveikti visas kliūtis. Didesnes galimybes sulaukti sėkmės turi tie, kam nepritrūks kantrybės, užsispyrimo, ir kas mokės apginti savo interesus.

Atkreipkite dėmesį į savo santykius su aplinkiniais: dabar puikus metas parodyti iniciatyvą, pirmam žengti žingsnį link jums patinkančio žmogaus. Jei kas nors vyksta ne taip, nelaukite, pasistenkite viską išsiaiškinti.

Šią savaitę laukia sunkūs darbai, ir tik laikotarpio pabaigoje pavyks atsikvėpti – sulauksite kur kas įdomesnių dienų. Ryškiausi įspūdžiai aplankys tuos, kas savaitgalį susiruoš į kelionę.

SAVAITĖS HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

AVINAS

Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio, kuomet ypač jausis mėnulio užtemimo poveikis, nesitikėkite atsipalaidavimo. Nerimo gali sukelti situacija darbe arba sutrikusi sveikata, pašliję santykiai. Venkite bet kokios rizikos, nesielkite impulsyviai. Savaitgalį jums labai reikės namų bei artimųjų šilumos, komforto. Norėsis rimtų permainų ar bent jau švaros ir tvarkos. Branginkite savo ir kitų jausmus. Artimųjų poreikiai ypač svarbūs. Sudarykite numatomų pirkinių, išlaidų planą, prieš išlėkdami apsipirkti velykiniam stalui.

JAUTIS

Nuo pirmadienio degsite noru parodyti, ką sugebate tiek profesinėje veikloje, tiek sporto, kūrybos ar meilės srityje. Galite suintriguoti priešingos lyties atstovą. Tik nežaiskite, mokėkite atsispirti abejotinoms pagundoms. Labiau prižiūrėkite vaikus. Pasirūpinkite savo, artimų žmonių bei naminių gyvūnų sveikata, higiena, nes ši sritis bus opi. Savaitgalį jums netrūks kūrybingumo ir šventiškos nuotaikos. Pavyks maloniai pasibūti artimų žmonių kompanijoje. Malonumo teiks protiniai žaidimai, subtilus flirtas.

DVYNIAI

Šią savaitę turbūt neišvengsite nemalonių pokalbių, kritikos. Visur remkitės sveiku protu. Domins su vaikais, kūryba, sportu, scena susiję projektai. Kai kas bus susiję su nemaža rizika. Galite patirti gundymus arba atsidurti dviprasmiškoje situacijoje. Arba nerimausite dėl vaikų. Savaitgalį neblogai seksis, jeigu pamėginsite keisti išorinį savo ar kitų įvaizdį, pertvarkyti gyvenamąją patalpą, savo rankomis pagaminti kažką, kas būtų naudinga ar skanu. Vertėtų aplankyti tėvus.

VĖŽYS

Šią savaitę galite nekaip jaustis dėl mėnulio užtemimo poveikio. Susitikimai, interviu ar gauta informacija gali sukelti abejonių. Galite leptelėti ką nors nederamo ir tuo pakenkti sau arba kitiems. Aplinkiniai gali suabejoti kai kuriomis jūsų galimybėmis ar asmeninėmis savybėmis. Bet kokiuose reikaluose, derybose elkitės garbingai. Savaitgalis turėtų būti nuotaikingas. Kils ūpas pramogauti, ieškoti nuotykių, svečiuotis pas gimines, draugus. Mieliau užsiimsite ir vaikų lavinimu, stengsitės juos pradžiuginti.

LIŪTAS

Nuo pirmadienio tikėtini įvykiai, sprendimai, susiję su nekilnojamuoju turtu, nuoma, tiekimu, prekyba. Vertėtų peržvelgti naujausią informaciją, reklamą. Savaitės viduryje ypač jauskitės atsakingi už tai, ką diegiate, reklamuojate, komentuojate ir ką kalbate. Planuota išvyka, susitikimas gali neįvykti. Būtinas ypatingas atsargumas už vairo. Savaitgalį malonių akimirkų ieškokite įprastoje aplinkoje. Šeiminiai santykiai neš ramybę ir atgaivą. Būtų žavu, jei pagamintumėte savo ypatingą patiekalą.

MERGELĖ

Šią savaitę tikriausiai neišvengsite konkurencinės kovos, sudirgusių emocijų. Labiausiai iš pusiausvyros ves kitų žmonių nepritarimas jūsų nuomonei ar norams. Verslo, turtiniuose reikaluose reikalingas ypatingas budrumas. Netikėkite lengvo pasipelnymo galimybe. Jūsų ar partnerio finansinės aferos gali daug kainuoti. Savaitgalį pajusite jėgų antplūdį, pasitikėjimą savo jėgomis, komunikabilumu. Vyksite į svečius arba patys organizuosite šventinę puotą. Bendravimas suteiks gerų emocijų.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę būsite jautrūs, kamuojami abejonių. Galbūt baiminsitės, kad į viešumą gali iškilti kažkokios paslaptys, nelegalūs darbeliai. Sunku bus įžvelgti pastangų prasmę, toleruoti kitokią nuomonę. Labiau tiktų užimti stebėtojo poziciją nei aktyviai reikštis. Saugokitės traumų. Savaitgalį pajusite geros energijos gūsį, pažvalėsite. Kils noras puoštis, kurti romantiškus planus. Būsite linkę prisitaikyti prie kitų žmonių, paisyti jų nuomonės. Turėsite nemažų išlaidų, bet jos bus malonios.

SKORPIONAS

Nuo pirmadienio nusimato renginiai, pristatymai, kur gausiai pasisemsite įspūdžių ir informacijos. Tačiau dėl lengvabūdiško poelgio galite pakliūti į keblią situaciją. Venkite piktnaudžiauti alkoholiu. Gali pakenkti ir vaistai, neįprastos psichinės praktikos, netinkamas gydymo būdas. Pasisaugokite sukčių. Savaitgalį norėsite padaryti kažką malonaus aplinkiniams, rodysite supratimą ir dėmesį jų poreikiams, ypač priešingos lyties. Galimi ryškūs emociniai potyriai, didelis aktyvumas.

ŠAULYS

Šią savaitę privalote sutvarkyti būtiniausius reikalus, kad ir kaip nesinorėtų. Situacija reikalauja konkretumo, įsipareigojimo, todėl venkite paviršutiniško išsibarstymo. Ir verčiau venkite konfliktuoti su kolegomis. Galite patirti spontanišką nuotykį. Labiau prižiūrėkite vaikus. Savaitgalį sustiprės užuojautos, atsidavimo, religiniai jausmai. Regis, jums gali pasidaryti truputį liūdna, net jei nieko liūdno nenutiks. Tiesiog šventinis šurmulys jus šiek tiek vargins. Norėsis pasilepinti vienumoje, visiškai atsipalaiduoti.

OŽIARAGIS

Šią savaitę bus rūpesčių, jei turite planų išvykti į užsienį arba reikia laikyti egzaminą, teikti ataskaitą, bylinėtis. Norėsis suspėti nuveikti daugybę darbų, tačiau trukdys nenumatytos kliūtys. Galite kažko laiku neatlikti, pavėluoti, įsivelti į intrigas ar kt. Venkite aferų, saugokite piniginę, dokumentus. Savaitgalį nestigs bendravimo ir susitikimų. Galite tikėtis malonių staigmenų. Galbūt jūsų laukia dėmesio vertas reginys. Pasistenkite, kad ne tik jums, bet ir šalia esantiems būtų smagu, jauku.

VANDENIS

Nuo pirmadienio porą dienų negailėdami pastangų ir laiko tvarkykite buitį, kuopkite šiukšles iš visų kampų, nes pats metas apsivalyti. Nuo savaitės vidurio gali atsirasti rūpesčių, susijusių su kelione, egzaminu, renginio organizavimu ar pan. Elgiantis neetiškai, neteisingai, galima išprovokuoti neplanuotus posūkius ir nelengvas problemas. Atsargiai už vairo. Savaitgalį kurkite šventišką nuotaiką bei aplinką, kupiną nekasdienių įspūdžių. Stenkitės išlaikyti emocinę pusiausvyrą. Mažiau šnekėkite, daugiau galvokite.

ŽUVYS

Šią savaitę iš jūsų gali būti pareikalauta atsakomybės, pasiaiškinimų, atsiskaitymo už kažkokius poelgius ar pan. Regis, bus išbandytos jūsų galimybės, tiek psichologinės, tiek kitos. Nesėkminga gali pasirodyti kažkokia investicija, ekonominis, finansinis manevras. Savaitgalį jums gali kilti šaunių idėjų, kurios kažkam neabejotinai padarys didelį įspūdį. Jus turbūt labiausiai domins tai, kas vyksta toli arba kas turi atvykti iš toli į jūsų namus. Laukite svečių arba patys vyksite, gal net į užsienį. Įspūdžiai ilgai neišdils.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis